Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

(Un altre fil actualitzat) Assemblea veneçolana s'auto dissol i la MUD es "re-estructura"

zoe 33.175 8 23 👍 2.056
Obro aquest fil perquè les coses d'ara en endavant seràn més intenses i tindrem més confrontacions i manipulacions de les informacions per part del mass media.

El mateix dia de guanyar les eleccions un dels dirigents de la MUD, el adeco Henry Ramos Allup (el mateix que va dir que bandes armades van assassinar al "líder opositor") amenaça amb tancar el canal de televisó i de ràdio de l'Assemblea Nacional deixant sense feina a 1700 treballadors, va amenaçar amb treure el cos de Chavez del Cuartel de la Montaña, reformar la llei de terres i la de preus justos. 

No he pogut trobar el video sencer, així que us deixo aquest

https://www.youtube.com/embed/c4poV0YzjpY
https://youtu.be/c4poV0YzjpY

Davant d'aquestes amenaçes, Diosdado Cabello, president de l'Assemblea Nacional, va anunciar que els mitjans ANTV i ANRadio passaran a ser dirigides pels seus treballadors, ara passaran a ser empreses socialistes.

Respecte a les amenaçes del Quartell de la Muntanya, Maduro ho ha protegit donan-lo a la Fundació Hugo Chavez per 200 anys via llei habilitant i cap govern el podrà tocar.

Avui en transmisió conjunta ha declarat inamobilitat laboral per 3 anys per a protegir els treballadors i ha dit que a cada atac de l'oposició es contestarà amb més socialisme.


Respostes

Configuració
 • hipocresia 73.680 15 4 👍 1.107

  Oficialmente despedida. Yo vote el cambio y me la estoy comiendo doblada

  Conversa aquí:

  https://twitter.com/SoyReMona/status/689813266021945344 

 • Estatpropi Usuari sumador 150.903 10 1 👍 21.695
  Ho poso aqui, passo a fer-ho al fil del flipat de l'or.


  Josep Manel Busqueta i sor Lucía Caram discuteixen sobre Veneçuela

  L'exdiputat de la CUP i la monja argentina han debatut sobre la situació a Veneçuela arran de la suposada exclusiva d'Antena 3 en què s'informava que membres de la CUP i Podem havien viatjat al país sud-americà amb l'avió de Nicolás Maduro.

 • resnoesmes 2.630 2 697 👍 2.586
  "manipulacions de les informacions per part del mass media."

  Per saber la unica realitat heu de consultar “En contacto con Maduro” i similars
 • zoe 33.175 8 23 👍 2.056
  Ahir en roda de premsa el president de l'assemblea nacional veneçolana Henry Ramos Allup va dir:

  Henry Ramos Allup, ha manifestat aquest divendres que sis mesos és un lapse "massa llarg" per donar el cop d'Estat contra el Govern constitucional del president Nicolás Maduro.

  "Puc dir que si abans alguns pensaven que el lapse de sis mesos que ens havíem donat per donar una solució democràtica, constitucional, pacífica i electoral, lapse dins el qual alguns pensaven que resultava gairebé que urgent, avui ningú dubta que potser aquest lapse de sis mesos és massa llarg ", va dir durant una roda de premsa a Caracas.

  Notícia sencera amb video inside


  Per a qui no sap els requisits per a revocar un president, us explico:

  - Pot ser per incapacitat física o mental i per a això necessiten un inform mèdic, aquest no és el cas actual.
  - Potser per referendum revocatori i per a això necessiten més dels sis mesos que Ramos Allup va oferir als seus electors.

  Veneçuela no té un sistema parlamentarista, té un sistema presidencialista amb 5 poder ben definits que interactuen entre si per a evitar conflictes de poders. L'assembea no és qui governa a Veneçuela ni és pas el poder més fort

  EDITOOOOOOO: Cagumdena i en tot el que es remena, no em deixa fer el pots com volia, no puc penajr el video perquè em talla el que e azkrit aqi


  Si voleu veure el que ha dit el Ramos Allup, és amb aquest enllaç

  https://youtu.be/ZkKAzf6fdPs

  I l'explicació de les seves intenciones per part del constitucionalista Hernann Escarrá l'he penjat com a resposta d'aquest.
  • zoe 33.175 8 23 👍 2.056
   Us recomano mireu almenys els 5 primers minuts d'aquesta entrevista.

   https://www.youtube.com/embed/Pk7a0qwR7EY

   https://youtu.be/Pk7a0qwR7EY
  • autokrator 9.918 2 214 👍 5.864
   Vaja, que venen a dir que no tenen una solució democràtica pel país. No m'estranya perque els problemes que jo li veig a Veneçuela són per mantenir massa estructures econòmiques d'abans de Chavez i, per tant, un govern de dretes només pot anar empitjorant el que hi ha. Deuen tenir presa per començar a vendre el patrimoni del país abans que s'en vagi al col·lapse econòmic o que els tornin a treure del govern en unes eleccions democràtiques.
   • zoe 33.175 8 23 👍 2.056
    No es pot explicar millor. Prova del que dius és que ara mateix estan desesperats per aprovar una "lley d'habitatges" que existeix fa anys, només perquè volen apropiar-se del millió d'habitatges que ha construit la revolució, volen declarar-los com a propietat individual (ara és propìetat familiar) i recalificar els preus amb els indicadors del mercat capitalista per a pujar el preu que ha de pagar la gent i araconar-los amb hipoteques que no podran pagar, així seran desnonats i ells es quedarnan amb els habitatges fets pels chavistes i els podran vendre a preu capitalista.
    • autokrator 9.918 2 214 👍 5.864
     Totalment d'acord, a Chavez li van fer fins i tot un cop d'estat amb col·laboració dels EE.UU. i Espanya, això de tota la vida és un delicte de traició. Jo no és que sigui molt partidari de la pena de mort, però deixant-la de banda i tot hi hauria d'haver alguna gent que hagués entrat a la presó amb 30 mínim de condemna i que encara avui estiguesin a dins. Potser així s'ho pensarien més.
    • zoe 33.175 8 23 👍 2.056
     Exacte! I aquesta gran responsabilitat de ser radical i tirar endavant amb el socialisme li ha tocat al pobre Maduro.
    • Maczek 1.644 3 939 👍 1.474
     és el que té el socialisme, has d'eliminar lla part de la societat que no la vol, i quan ja la has implantat i no aporta res de progrés, han de continuar eliminant els disidents , fins que només quedin els llepaculs del regim.
     • Hades 26.226 8 42 👍 17.385
      El mateix que fa el capitalisme quan es troba amb un moviment revolucionari fort. No conec cap país on els capitalistes hagen retornat els recursos al poble sense provocar una sagnia. Abans, durant, i fins i tot els primers moments després de la revolució.
      Un cop assolit el poder la dissidència és invisible excepte pels darrers plors dels privilegiats que acaben de perdre els seus privilegis i tot flueix amb major normalitat.
      I sobre el progrés:
 • Antianglosaxó 2.020 3 👍 1.740
  No sé que pensaràs tu, però des de fora fa pinta d'imminent guerra civil a Venezuela, més enllà de simpaties o antipaties.
  • zoe 33.175 8 23 👍 2.056
   Impossible, ara t'ho explico millor que el racó va com el cul i m'ha tallat el missatge 
  • zoe 33.175 8 23 👍 2.056
   Ostres m'han fet suar, collons! He hagut d'editar el post unes 10 vegades perquè me'l tallava d'una forma o d'altra.


   T'explico per què crec que és impossible, Des de el principi l'estratègia dels gringos i la dreta malfeta veneçolana va ser enfrontar chavistes i antichavistes, aleshores el moment més àlgid en el sentit d'una possible guerra civil va ser amb el cop d'estat, però com pots veure, els únics que vam tenir collons de sortir al carrer a costa de la nostra vida vam ser els chavistes i per això van trigar només 72 hores al poder.

   Simplement no hi ha ous entre els escualidos, de fet ens tenen com a assassins i xusma, ens tenen molta por als chavistes, recorda que ells són pihos o almenys pensen que ho són.

   Ara l'estratègia d'estats units i la dreta ha canviat a l'atac a TOT el poble, inclosos els seus electors amb la guerra econòmica, volen un aixecament popular com el del caracazo, però com sempre subestimen el poble, la gent ara no culpa a tots els empresaris i als supermercats socialistes sí que es troba menjar, què està provocant això? Que els escualidos vinguin a comprar als barris pobres i als nostres mercats socialistes o que es morin de gana quan van votar per l'oposició amb la promesa de que les cues s'acabarien. En cas de que arribi a haver una explosió social, dubto que sigui com el caracazo, ni que puguin utiliztar-la com a eina per a enderrocar el govern, el que sí em fa por és un cop d'estat o una intervenció d'estats units.
 • llevantdemallorca 17.442 12 93 👍 3.258
  Quant et paga el partit per fer propaganda?
 • zoe 33.175 8 23 👍 2.056
  Torrealba: MUD informa avui al país sobre la seva reestructuració

  El secretari executiu de la MUD, Jesús Chuo Torrealba, va afirmar que el seu programa radial La Força és la Unió a partir d'aquest dilluns 20 de febrer experimentarà "canvis positius" pel que fa al seu format.
  Caracas.- El secretari executiu de la Taula d'Unitat Democràtica (MUD), Jesús "Chuo" Torrealba, va informar que el migdia d'aquest divendres 17 de febrer, l'aliança opositora realitzarà anuncis sobre la seva reestructuració.

  Durant el seu programa radial La Força és la Unió en l'emissora Unió Ràdio, Torrealba va explicar que la informació que es farà pública avui tindrà repercussions en el seu espai radial, que experimentarà canvis quant al seu format.

  En dies anteriors, el dirigent polític plantejava que la MUD requereix d'una reestructuració immediata per aconseguir el canvi democràtic, precisant tres punts necessaris entre els quals es troben: convertir el front opositor en una "unitat de propòsit", així com enfortir els partits polítics; i finalment cohesionar una "sòlida aliança" entre lideratge polític i societat civil.

  Les consideracions sobre la reestructuració de la MUD van ser exposades per Torrealba el passat 4 de febrer a la pàgina web de l'aliança (unidadvenezuela.org), en la qual explica que els canvis en la coalició s'han plantejat des de finals de l'any passat.
  Igualment, en el comunicat es va insistir que la ruta política sigui la via electoral sense deixar de banda que hi ha la possibilitat que el Govern Nacional busqui bloquegés els comicis tal com va succeir quan el Poder Electoral va suspendre el Referèndum revocatori presidencial i va retardar les eleccions regionals que van haver de realitzar-se en 2016, segons la Constitució.

 • zoe 33.175 8 23 👍 2.056
  L'assemblea s'ha auto-dissolt perquè des de l'any passat va entrar en desacat i qualsevol acte legislatiu que facin no té cap validesa, al punt que aquest 5 de gener van haver de nombrar la nova directiva i també aquest acte de juramentació manca de validesa, és a dir, no tenen junta directiva

  Cronologia i explicació del  desacat :

  - Van aparèixer proves de compra de vots a l'estat Amazonas i el PSUV va presentar al TSJ una sol·licitud d'anul·lació. 

  - Vistes les proves el TSJ va suspendre la proclamació dels diputats 

  http://m.avn.info.ve/contenido/tsj-ordena-suspender-proclamación-diputados-amazonas

  - Els escualidos van de xulos i juramenten els diputats passant-se pel forro l'ordre del TSJ. 

  - El TSJ declara en desacat l'assemblea i per tant qualsevol llei o acte que hi facin es nul·la de tota nul·litat, es a dir, ells solets s'han dissolt. 

  http://www.noticias24.com/venezuela/noticia/307249/tsj-declara-procedente-el-desacato-contra-diputados-indigenas-en-la-asamblea-nacional/

  - Com que estan en desacat, el president va consultar el TSJ sobre la presentació del pressupost 

  http://m.panorama.com.ve/movil/noticia.html?nota=/contenidos/2016/10/03/noticia_0055.html

  - El TSJ va dir que el desacat obliga al president a presentar el pressupost al TSJ 

  http://www.tsj.gob.ve/-/desacato-de-la-an-obliga-presentar-presupuesto-nacional-ante-el-tsj

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.066.272 missatges
 • 213.311 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat