Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

[Quico Sallès] Autoinculpació? (i uns collons!)

Rigel63.845 11 5👍 32.345

Autoinculpació?


Quico Sallés
 | Actualitzat el 22/11/2014 a les 00:17h
 
La querella de la Fiscalia General de l'Estat contra el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, per haver organitzat el 9-N ha fet reaccionar el pòsit franciscà del catalanisme en forma d'autoinculpació. 

Autoinculpar-se és meritori, heroic i lloable. Res a dir. Però, ja que hi som posats, per què no continua la revolta i no es reconeix la legitimitat del sistema judicial espanyol? Cal fer cas a una justícia amb arteriosclerosi franquista i amarada de tics colonialistes? De fet, no seria cap novetat. La PAH ens ha ensenyat com humiliar un sistema judicial pensat per a la protecció dels vencedors. 

Tenim un parlament que s'ha declarat sobirà. S'ha celebrat una consulta malgrat la doble prohibició de l'Estat. I ara, caldrà aguantar com una mena de bòer espanyolista protegida amb la toga fiscal es permet el luxe de criminalitzar els nostres conciutadans, fins i tot els que van votar no, i fer la gracieta que sap dir “bon dia i bona tarda!”?.

Eduardo Torres Dulce, Ana Magaldi i la gran majoria de togats d'aquest país són hereus del mateix sistema que represaliava durant el franquisme i executava presidents -que encara és hora que demani perdó- i que avui dia permet sense cap rubor que els torturadors passin els dilluns al sol sense que ni tan sols hagin donat cap explicació ni disculpa.

Autoinculpar-se? De què, moreno? Si es vol ser independent ja només falta no reconèixer l'aparell que monopolitza la força de l'Estat. De motius no en falten. D'exemples, tampoc.


http://www.naciodigital.cat/noticia/78378/autoinculpacio

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.251.962 missatges
  • 219.481 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat