Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Nova trilogia Star Wars ( episodis VII-VIII-IX ).Episodi IX : L’ Ascensió d’en Skywalker / The Rise of Skywalker

Friheden11.110 4 190👍 5.625
La febre Star Wars comença a precalentar amb l'anunci de l'estrena de EPISODI VII : LA FORÇA DESPERTA / STAR WARS : THE FORCE AWAKENS per al 18 de desembre de 2015 i l'anunci de que ja es prepara l'EPISODI VIII ( encara sense títol).
Quins nervis !! L'espera es farà insuportable per al fans ( com jo) !!!Ja tenim títol per a l'Episodi VIII : "The Last Jedi / L'últim Jedi"

Respostes

Configuració
  • SEGADOR BLAUGRANA11.729 11 174👍 2.057
    Arriba un moment que tota aquesta sèrie de pel·lícules no t'ofereixen res de nou. Les mires perque, vulguis que no, formen part de la teva vida i no deixen de ser pel·lícules d'aventures que et distreuen una estona, però cada vegada es fan més repetitives. La música del John Williams i el retrobar-te amb personatges com el Luke i la Leia encara em produeixen alguna emoció pero poca cosa més.
  • Friheden11.110 4 190👍 5.625
    Ja tenim el novè episodi de la saga anomenat “L’Ascenció d’en Skywalker”, com sempre un títol ple de misteri i que obra un ventall infinit de preguntes.Serà la Rey una Skywalker ? , En Luke està veritablement mort ?, després de la gran desfeta de la família Skywalker, tenen encara l’oportunitat de tirar endavant i inclús ser guanyadors en la lluita contra la Primera Ordre ?...

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.989 missatges
  • 221.170 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat