Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

HYLA IBERICA

TUTTLE2.994 13 650👍 1.979
Fa mesos que busco feina i n'estic fins els cullons de veure una vegada i una altre, dotzenes d'ofertes al dia sobra aquesta empresa. Vegeu l'anunci un exemple d'anunci:
https://www.infojobs.net/mataro/buscas-trabajo-incorporacion-inmediata/of-i68b6b7f0744323a3c8eec557fdf984

Cada dia es publiquen dotzenes de vegades i prometen sous de fins a 2000€ al mes. Però, en que consisteix Hyla Iberica?

Que venen? Aspiradors.

Com? De la forma més miserable possible.

Jo vaig ser a una entrevista i procés de selecció. Allí t'explicaven que treballar allí era el millor que et podia passar a la vida, que tots ells van començar com tu, que tenen molts estudis pero que això no importa, fotos d'un viatge que van fer tots plegats a Eibiza, possibilitats d'ascendir blablablabla...

Tot plegat amb un gran somriure a la boca.

El producte el presenten com una màquina "depuradora d'aire", que consisteix en  no res més que un aspirador amb filtre d'aigua al qual li han tret el tub per on aspires, quedant només la part grossa. Així el posen en marxa (fa un soroll espantós) i "neteja l'aire". Però tranquils! que per si això no fos poc, també té el tub normal per fer-lo servir d'aspirador! però alerta! No és un aspirador, és molt més! I També tenen aromes per fotre a l'aigua i que tot plegat atufi a menta! I lo millor de tot... l'aspiradora val 3.500 maleits €.

Després de fotre't el rollo de 3 hores sobre lo fantàstic que és tot plegat (producte, treballar allí, etc), t'expliquen en que consisteix la feina:
1- Et fan un contracte de proves, pel que et poden fotre al carrer quan vulguin.
2- Has de fer un curs de 8 hores sobre lo genial que és l'aspiradora (per si no n'hi ha hagut prou)
3- Has de concertar 8 visites amb familiars i amics per anar a fer "pràctiques" a casa seva i demostrar que saps vendre el producte.
4- A casa de cada familiar o amic hauràs d'aconseguir 15 contactes d'ells per ana'ls-hi a vendre el producte posteriorment.
5- Amb el teu cotxe, ells no hi foten ni un duro i vas a comissió.

No cal ser gaire llest per veure-ho, però molta gent està molt desesperada i hi picarà per necessitat. Per això és miserable: S'aprofiten de que la gent està en la puta miseria per fer pena als seus familiars i amics i mirar de vendre'ls un aspiradora de 3500€, per aconseguir contactes de gent a qui anar a vendre aquesta puta merda amb un sistema piramidal i despres foten la gent al carrer sense have'ls de pagar res ja que estaven en contracte de proves i fent pràctiques.

He escrit vàries vegades a infojobs per queixar-me, però no s'han dignat ni a contestar-me. Per això escric al racó, crec que ho hauriem de fer rular i que molta més gent escriguis a infojobs perquè deixessin de publicar per sempre més les ofertes d'aquesta empresa.

Att. A.Tuttle.

PS: Per si fos poc quan vaig pregunta'ls-hi que qui collons compraria una aspiradora per 3.500 € em van dir que havies de triar els clients amb inteligència i anar a buscar families amb nens malalts d'asma o similars perquè podies utilitzar això per toca'ls la fibra sensible i endosa'ls-hi l'aspirador. Vergonyós.

Respostes

Configuració
 • Ius Novum2.543 3 718👍 4.791
  Fa pinta de ser un tinglado d'estructura piramidal, cosa que legalment molt correcta no és, per dir-ho finament.

  Pots posar-ho en coneixement d'alguna autoritat si tens sospites que aquesta empresa podria estar cometent alguna irregularitat o ser una estafa amb estructura piramidal.
 • Ius Novum2.543 3 718👍 4.791
  També podries provar una altra estratègia, més hardcore per si estàs fins als collons i així et pots desfogar.

  Pots crear un cv a part, amb dades diferents, un cv que estigui reservat com a regal per a determinades ofertes.

  per exemple, en l'apartat d'experiència laboral podries posar (ho poso en castellà perquè crec que infojobs només és en castellà però no ho sé...)..

  1. experiencia como aspirador dominguero de alfombras de  mi buga maqueao, tron.
  2. experiencia como pornochacha para empresas de trabajo temporal.
  3. Alfombra humana para jefes y superiores (segun la Boadella and Esperanza's University of S/M).

  i així tantes com vulguis.

  et podries apuntar a ells enviant-los un cv d'aquest tipus aviam si respoen o no.
 • FuRTiUsuari sumador19.891 12 75👍 7.463
  Quina vergonya que no es pugui actuar contra aquesta mena d'empreses-estafa
 • __29196__12.117 3👍 2.506
  Pensava que era un fil de granotes 
 • Aidamnrk1 2
  Dos anys després, continuen fent el mateix. Vaig coincidir allà amb altres candidats (vam perdre el temps més ben dit) i al cap de deu minuts érem fora fent-nos creus que tal entramat, pseudoempresa que publica ofertes falsejades, campi a la seva d'aquesta manera. 
  A tothom, aneu en compte i desconfieu d'aquesta patuleia fastigosa que no fa altres cosa que aprofitar-se de les dinàmiques del sistema i de retruc esprémer els treballadors de bona fe. Tot plegat, indignant. 

Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.226.624 missatges
 • 218.633 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat