Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Raspberry Pi - un ordinador de la mida d'una targeta de crèdit per menys de 40€

novren 20.519 6 72 👍 249
Fil per parlar sobre la Raspberry Pi, Raspi, Berry, etc.

Algú en té?

Jo estic mirant de comprar la B+ (ja tinc la majoria d'accessoris) per instal·lar-hi raspbmc i fer-la servir de reproductor (endollada a la tele per hdmi) i de gestor de torrents 24/7. He vist que potser millor fer servir rtorrent en comptes de transmission pel consum de CPU.

La feu servir d'això? En feu un altre ús?Petita explicació de la Raspberry Pi (cortesia de la Viquipèdia)

Foto:
El Raspberry Pi és un ordinador monoplaca o SBC (acrònim en anglès de Single-Board Computer) de baix cost desenvolupat en el Regne Unit per la Fundació Raspberry Pi. L'objectiu principal d'aquest disseny és estimular l'ensenyança de les ciències de la computació,[3][4][5][6][7] però també s'ha popularitzat com a plataforma per a dissenys d'aficionats i per a usos informàtics generals. Els primers models es van començar a comercialitzar el febrer de 2012.[8] La darrera versió, Raspberry B+, s'ha anunciat el juliol de 2014 tot mantenint el mateix processador però amb diverses millores en els seus connectors i un menor consum energètic.[9]

El disseny inclou un processador ARM1176JZF-S a 700 MHz i 512 MiB de memòria RAM amb l'objectiu d'executar GNU/Linux oRISC OS.[1][2] El disseny no inclou un disc dur o una unitat d'estat sòlid, utilitza una targeta SD per a l'emmagatzematge permanent.

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.066.272 missatges
  • 213.311 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat