Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Excursió raconaire al pic de Peguera (Aigüestortes i Estany de Sant Maurici)

Vitus2.646 7 700👍 741
Hola raconairam!  Arran d'un fil de l'altre dia, en Portnoy i jo hem estat parlant de fer una excursió al Parc d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Ens ha costat trobar gaires dies seguits que ens anessin bé i al final hem decidit fer una excursió de dos dies, que haurien de ser els dies 8-9 o 9-10 de setembre.

La excursió està molt ben explicada en aquest enllaç. És circular. El primer dia "només" cal pujar fins al refugi Josep Maria Blanc. El segon dia es fa l'ascensió al pic de Peguera (2.983m) i al pic de Monestero (2.877m), passant a la vora d'alguns llacs, i es baixa per la preciosa vall de Monestero i per Sant Maurici.

El refugi són 43€ la mitjà pensió. Sí, un robo, però vaja...

Però:
Necessitem algú que pugui portar-nos en cotxe des de la zona de Barcelona! (Compartint despeses, és clar) I si no teniu cotxe també, digueu-ho i amb una mica de sort hi podrem anar tots. Animeu-vos-hi!

Recordatori d'alta muntanya
L'alta muntanya és perillosa, estarem atents a l'oratge. Cal estar mínimament en forma. Cal anar ben calçat, amb botes de muntanya que ja hagueu provat. Pel que fa a la roba, hi ha la teoria de les tres capes imprescindibles: la que està en contacte amb la pell (samarreta transpirable), la d'abric (com un polar) i una capa impermeable/paravent.

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.225.341 missatges
  • 218.593 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat