Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Bombers discutint amb en Junqueras sobre les retallades

Respostes

Configuració
 • Pesca_crancs11.059 8 189👍 2.026

   Em sembla molt bé que protestin. Pero quan comencen a parlar de política és per plorar; que si és el cap de l'oposició i dona suport al govern (encara es creuen el teatre clàssic, on el cap de l'oposició promet llangonisses per a tothom), l'últim es posa a especular sobre el que passarà sobre la consulta, si diuen que no... En fí, a trossos sembla molt enverinada la protesta o com a mínim, prou garrula. I segur que tenen la raó en la majoria del que demanden. 

   

  • henke56.743 11 9👍 9.499

   Són uns interlocutors lamentables i semblen força de PSC's o ICV.

   • soldat Svejk17.123 7 97👍 4.320

    pensa un moment en el que dius: uns bombers que haurien d'estar a casa amb la familia descansant estàn reivindicant per tots nosaltres i a tu et recorden ELLS a c's psc i icv. El polític professional que es fot gintònics a tres euros amb la camatxo o el mas o el navarro al bar del parlament (tots són amiguets del cor a les nostres esquenes, com els tertulians de telecinco) no et recorda pas a ells, oi? 

     

     Henke: et diuen sovint que ets previsible. Ets patós: si fossin ciutadans no parlarien amb el respecte i l'ànim constructiu que parlen. Crec que junqueras hi pensarà i acabarà deduïnt que l'han ajudat (podria haver sigut molt pitjor)i aquestes coses li poden passar cada cop més sovint. El que ha anat de prepotent ha estat ell i hauria d'aprendre a aguantar. Que recordi als profes quan ell era alumne.

    • Pesca_crancs11.059 8 189👍 2.026

      Qui ha anat de prepotent o a fet el ximple són alguns dels bombers que han parlat (no passa res, en calent tothom fica la pota).

      

      Quan ell recorda que te 21 diputats i que aquesta és la seva força, sembla que li vulguin donar lliçons de política, per no tornar a esmentar el que surt parlant de la possible negativa de Madrit a la consulta...

      

      En fí, jo confio que ells saben millor que ningú si s'està fent la feina de prevenció adecuada o si tenen les eines sufucients i adecuades per treballar i evitar desgràcies, així que espero que els facin cas. 

      

      Jo admiro el cos de bombers, pero haguessin estat millor sent més contudents, reclamar públicament quines carències pateixen i deixar de dir-li al Junqueres com ha d'actuar com a polític.

    • JordiS10.400 14 205

     En moments de crisi massiva i atur geganti, aquests que es treuen de 40,000 al any mes extres o els de TV3 que també, no renuncien als seus privilegis funcionarials. Es por ensorrar el mon pero ells no poden perdre res.

      

     Es una consequencia del socialisme d'estar per casa que hem estat practicant. Molta demagogia social pero a la hora de la veritat l'unic que val es quant s'endu  cadascu cap a casa.

    • henke56.743 11 9👍 9.499

     Tu si que ets patós... Que deixin estar en Junqueras i vagin a bramar a la delegación del Gobierno a veure si algú els baixa a rebre... Lamentable.

 • Mastegot30.027 9 31👍 2.342

  Per mantenir els serveis es necessiten ingressos, algú em pot dir d'on es poden traure i no em val dir reduint el sou als polítics o no pagant el deute.

 • front_sobirà8.323 5 260👍 482

  És brutal el que es pot arribar a llegir al racó... 


Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.224.339 missatges
 • 218.559 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat