Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Nou disc de Gra Fort

__3554__12.836 14

Bones!
 
Obro este fil per anunciar-vos que los corberans Gra Fort, des de la Terra Alta, acaben de traure lo seu 4rt àlbum, complint los 15 anys de la banda.
Està molt bé este CD, lo recomano!!
 
Si teniu l'ocasió compreu-lo!! Està autoeditat i val 9€. Gent de les Terres de l'Ebre lo podeu trobar al millor bar dels Països Catalans; lo Garito!!
 
Per si algú està interessat, a la botiga de l'Enderrock venen los seus anteriors discos, no se si el vendran aquest nou.
 
Auu, saluuut!

EDITAT:05/08/2005
Gra Fort presenta el seu quart disc per celebrar el quinzè aniversari La banda de rock de Corbera d'Ebre Gra Fort s'ha autoeditat el seu quart treball, titulat Art es anal. El disc sortirà a la venda coincidint amb el quinzè aniversari de la formació de Corbera d'Ebre. Gra Fort es va donar a conèixer l'any 1991 amb l'LP També hi ha una altra Catalunya (PDI), com un grup reivindicatiu, que fusionava el rock i el so de la dolçaina. Posteriorment, ha enregistrat Pinten bastos (Uràntia Records, 1994) i Sentiments (Picap, 1998). Segons Paco Cortiella, guitarra i veu, el nou disc "fet a casa" vol ser "un reflex dels temps actuals i s'ofereix com un reconeixement a tota la penya que ha estat al nostre costat, bolo rere bolo en aquest periple de quinze anys". La primera cançó del CD, que duu per títol "15 anys" és un recorregut per la història musical de la formació, plena de referències a temes del grup


EDITAT: Ací podreu escoltar el single del disc: http://www.rockcatala.com/mp3/mp3.htm

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.239.171 missatges
  • 219.062 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat