Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

L’Associació Llibres Lliures obre una llibreria solidària i gratuïta a Barcelona

Tradu 28.309 7 33 👍 1.867

L’Associació Llibres Lliures obre una llibreria solidària i gratuïta a Barcelona

by rrrmagazin on Aug 17, 20136:08 pm No Comments

L’Associació Llibres Lliures, basada en la solidaritat i la difusió de la cultura, obrirà el proper 30 d’agost la primera llibreria gratuïta de Catalunya al carrer Cantàbria, 72 de Barcelona.  L’objectiu de l’associació es fer arribar els llibres a totes aquelles persones que desitgin tenir-los (sense necessitat de tornar-los), d’una manera totalment gratuïta i difondre així la cultura, creant un projecte que lluiti contra la crisi.

 

 

Els llibres portaran un segell amb la llegenda: “Aquest llibre és lliure, ni es compra ni es ven”. Tothom que vulgui, podrà visitar l’associació i emportar-se els llibres sense cost: es dóna la voluntat. Aquest model de llibreria, basat en la solidaritat de les persones,  ja funciona des de fa un any a  la Librería Libros Libres de Madrid.

 

Llibres Lliures es finança mitjançant donacions voluntàries (de llibres, DVD’s, aportacions econòmiques) i quotes de socis. La llibreria estarà regentada per voluntaris/es que participin en el projecte. Durant aquest mes d’agost obriran els dimarts i dijous al matí i els dimecres i divendres a les tardes per acabar d’arreglar el local, organitzar iniciatives i rebre a les persones que desitgin col.laborar.

 

També organitzaran Tallers Culturals a preus simbòlics, com un Taller de Fotografia, un Taller de Teatre o un Club de Lectura i disposaran d’una filmoteca de DVD’s en préstec.

 

Perquè el projecte es converteixi en una realitat, cal aconseguir un mínim de 100 socis/es (amb una quota anual de 12€) per a cobrir les primeres despeses. Per aquest motiu, han iniciat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Lánzanos. Actualment ja són més de 30 socis i el nombre creix dia a dia tot i que necessiten tota l’ajuda possible perquè queden pocs dies per finalitzar la campanya. Les persones que siguin sòcies podran participar en les reunions de l’associació i gaudiran també de descomptes.

 

Trobaràs més informació al seu Facebook i al Twitter. També pots escriure a llibreslliures@yahoo.es o trucar al 692 470 354 (Oscar Boada).

 

Librería Libros Libres a Madrid: Facebook / Web

 

 

Font

 

Al seu FB també indiquen altres maneres de fer-se soci:


- A través de PayPal, mitjançant targeta de dèbit o crèdit:

*Subscripcions: http://bit.ly/13VRJzD
*Donacions: http://bit.ly/14CBt79

- Fent una Transferència al número de compte 2013 0284 53 0200893887 de Catalunya Caixa, indicant al concepte:

* Associar-me + Nom i cognoms + e-mail i DNI
* Donació + DNI + nom (opcional)

IMPORTANT: per a tots aquells que es facin sòcis, han de fer-nos arribar el formulari de subscripció, al C/Cantàbria, 72 (08020-Barcelona) o a llibreslliures@yahoo.es. https://docs.google.com/file/
d/0B-RckuPUbyrlYjBtVkl6UkdtV2s/edit

 

És una molt bona iniciativa! Ara ja sé on portar els llibres que tinc per casa i no sabia on deixar.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.010.032 missatges
  • 211.520 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat