Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

El ministre Soria culpa TV3 i els Mossos de la desnutrició infantil

Menphis46.343 12 11👍 2.328

El ministre Soria culpa TV3 i els Mossos de la desnutrició infantil

El ministre d'Indústria afirma que els governs territorials tenen "marge de maniobra" i es poden "vendre" les televisions

Soria en una imatge d'arxiu. Foto: Moncloa

Carregada sense manies del ministre d'Indústria espanyol, José Manuel Soria, que ha culpat aquest matí els governs de les comunitats de la manca de beques menjador i ha contraposat a aquestes ajudes a l'existència, per exemple, de televisions i policies autonòmiques pagades amb els fons dels territoris. Una velada referència a Catalunya, respecte TV3 i els Mossos, i la manca de fons per abonar les beques menjador al país.

En una entrevista a "El Programa de Ana Rosa" de Telecinco, ha estat preguntat per l'aparició de casos de desnutrició detectats a les escoles, Soria ha afirmat que cal "establir prioritats". "Jo per exemple veig més prioritari les beques menjador que tenir una televisió autonòmica", ha dit abans de recordar que els governs territorials "poden vendre la televisió autonòmica i no seguir utilitzant recursos públics" per a aquesta finalitat.

Segons el ministre, els governs autonòmics han de pensar si les seves televisions o policies autonòmiques són "necessàries i imprescindibles". "Jo entenc que no i que és més prioritari", ha afirmat abans d'assegurar que les comunitats autònomes tenen "marge de maniobra".

 

 

http://www.naciodigital.cat/noticia/55682/ministre/soria/culpa/tv3/mossos/desnutricio/infantil

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.237.606 missatges
  • 219.006 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat