Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Concert per la independència el 29 de juny al Camp Nou, amb Lluís Llach

Heavyata Rural 13.049 7 158 👍 32

El Barça cedeix el Camp Nou per a un concert per

la independència, amb Lluís Llach

Es farà el 29 de juny · L'organitzaran l'ANC i Òmnium

 

El FC Barcelona cedirà el Camp Nou perquè el 29 de juny s'hi faci un concert per la independència, amb l'actuació, entre més, de Lluís Llach. Segons que ha informat l'Ara i que ha pogut confirmar VilaWeb, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium van negociar amb el club la cessió del camp per a programar el concert, que vol ser un missatge clar de la fortitud del moviment independentista al carrer.

El gran concert rememorarà el del 1985 amb Llach al Camp Nou, que va esdevenir un clam per la llibertat de Catalunya, i serà dirigit i coordinat per Gerard Quintana i Lluís Danés. L'objectiu de la convocatòria és exhibir tremp independentista i enviar un missatge internacional en favor de l'autodeterminació i l'estat propi.

 

http://www.vilaweb.cat/noticia/4108766/20130424/barca-cedeix-camp-concert-independencia-lluis-llach.html

 

------------------------------- 

 

El Barça cedirà el Camp Nou el 29 de juny per al concert amb Llach per

 

l'estat propi


Les converses entre l'ANC, Òmnium i el club han fructificat i, segons ha pogut saber l'ARA, el club blaugrana ha confirmat aquest dilluns la data que les entitats sobiranistes havien posat damunt la taula per llançar un nou missatge d'impuls social a l'estat propi

MARC COLOMER

 

Barcelona | Actualitzada el 24/04/2013 21:06

 

El Camp Nou ha estat els últims mesos escenari de reivindicacions independentistes PERE TORDERA

Un Camp Nou el 29-J per l'estat propi. Segons ha pogut saber l'ARA, el Futbol Club Barcelona ha acceptat aquest dilluns cedir el camp el 29 de juny, tal com va avançar dissabte aquest diari, perquè l'ANC i Òmnium hi realitzin un concert per l'estat propi que farà pujar altre cop Lluís Llach en un dels escenaris catalans amb més projecció internacional. La idea és llançar un missatge clar als contraris a la sobirania: l'onada de la Diada no s'ha desinflat.

Es tracta d'un escenari que evoca una altra gran concentració que el 1985 va convertir un concert de Llach en un clam en defensa dels drets nacionals de Catalunya. A més de Llach, en la direcció i coordinació d'aquest acte d'afirmació nacional hi tindran un paper destacat artistes de reconegut prestigi al país, com Gerard Quintana i Lluís Danés, que ja van treballar plegats en l'espectacle de retorn de Sopa de Cabra el 2011 al Sant Jordi. La intenció és que s'hi sumin altres artistes d'abast nacional.

 

Visibilitat internacional


La intenció d'ambdues entitats passa per tornar a exhibir una gran concentració de suport social al procés d'emancipació nacional i llançar un missatge bidireccional: a les institucions, perquè no tinguin la temptació de rebaixar els objectius i de cara enfora, per deixar clar que Catalunya manté la determinació majoritària a favor de l'estat propi. Serà, a més, el preludi de la cadena humana que ambdues entitats organitzen per a l'Onze de Setembre d'enguany per donar un impuls definitiu al procés. Comença el compte enrere. El 29-J, un Camp Nou per l'estat propi.

 

 

http://www.ara.cat/politica/Camp_Nou-estat_propi-independencia-29_juny-Lluis_Llach-Lluis_Danes-Gerard_Quintana_0_907109517.html

 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.009.885 missatges
  • 211.512 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat