Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

(ara mateix!) Les Candidatures d'Unitat Popular - Alternativa d'Esquerres participarà al debat de TV3 per streaming

pirata1714 27.176 9 38 👍 794

La CUP-AE participarà al debat de TV3 per streaming

Fernàndez contrastarà les propostes amb els candidats de les forces parlamentàries i ho farà obrint un canal d'emissió per streaming que es podrà seguir des de la pàgina web de la CUP

18/11/2012 Política
David Fernàndez, candidat de la CUP-AEDavid Fernàndez, candidat de la CUP-AE

TV3 acollirà aquest diumenge a les 21.50 h el debat electoral de les eleccions del 25 de novembre. Hi participaran els candidats de CiU, PSC, PP, ICV-EUiA, ERC, SI i C's i serà moderat pel periodista Ramon Pellicer.

Malgrat les evidències creixents de la irrupció de la CUP-Alternativa d'Esquerresal Parlament -la majoria de sondejos que publiquen els diaris aquest diumenge li donen fins a dos diputats-, la formació no participarà al debat. "TV3 no ha volgut exercir de televisió públic i ha restringit el principal debat electoral a aquells partits amb representació parlamentària, excloent-ne, d'aquesta manera, la CUP-AE i les sensibilitats que aquesta representa", lamenta l'organització.

La CUP-AE, però, no s'ha volgut resignar a aquesta realitat, i tot i no ser present al debat hi participarà. Segons ha anunciat, el candidat per la demarcació de Barcelona, David Fernàndez, contrastarà les propostes de la formació amb els candidats de les forces parlamentàries i ho farà a través d'un canal d'emissió per streaming que es podrà seguir des del lloc web de la formació. L'emissió començarà a la mateixa hora que el debat, a les 21.50 h.

Durant el transcurs del debat Fernàndez explicarà les anàlisis i propostes de la candidatura i les comprarà a temps real amb les dels partits que sí que han estat convidats a participar al debat. Segons afirma, la CUP "farà tot el possible perquè l'opinió de la candidatura arribi simultàniament al màxim de persones que segueixin el debat televisat".

 

(extret de llibertat.cat)

 

Enllaç a la web de la CUP on es pot trobar l'streaming per seguir-lo.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.011.630 missatges
  • 211.563 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat