Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

López-Tena: «A la Viquipèdia no hi surten els estats interdependents»

El_Mussol12.765 11 164

Solidaritat es postula com a garantia d'independència

 

Solidaritat es postula com a garantia d'independència. Foto: ACN

Solidaritat Catalana s'ha postulat com l'única formació que aposta inequívocament per l'Estat propi en la inauguració de la campanya. En un acte celebrat als cinemes Lauren, el candidat a la presidència, Alfons López Tena, ha assegurat que el món entén "la independència però no la interdependència, que no té cap entrada a la Viquipèdia".

El jurista de Sagunt ha atribuït "al govern dels millors de CiU" l'augment del 50% de l'atur en dos anys, "la mateixa xifra que al Marroc" i ha culpat el govern de Mas de "fer créixer el deute heredat de 30.000 milions d'euros fins als 44.000" però també ha llençat dards directes al nacionalisme espanyol. "No som una part del poble espanyol sinó un poble que té sobirania".

López Tena ha insistit en l'ambigüitat de Convergència i Unió, qüestionant-ne la credibilitat del seu sobiranisme. Tot i això, deixa la mà estesa sempre que el partit encapçalat per Mas "tingui un full de ruta seriós, pautat, pactat i rigorós" amb una data límit: l'11 de setembre del 2014

El presidenciable de SI, que ha presumit que el seu partit no deu res a cap entitat financera, s'ha compromès a liderar un projecte per l'Estat propi, la República i la Constitució catalanes. I ho pensa fer d'una manera similar a Pep Guardiola, és a dir, amb el suport i complicitat "de la gent que no defalleix i matina per estar al servei d'una nació lliure que té el mateix PIB que Dinamarca i que vol ser l'Holanda del Mediterrani". Per López-Tena, la independència és l'únic camí viable per aconseguir "la llibertat i la dignitat perquè Catalunya ja no aguanta més robatoris, humiliacions i enganys".

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.253.918 missatges
  • 219.554 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat