Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Ernest Maragall trenca la disciplina de vot al PSC

__18548__ 18.015 10
Es va posicionar en contra del projecte Eurovegas, al contrari del que van fer la resta de diputats socialistes
Ernest Maragall
L'exconseller Ernest Maragall ha passat als fets i la setmana passada va trencar la disciplina de vot al PSC, segons s'ha sabut avui. Maragall, que és crític amb l'actual direcció dels socialistes, es va desmarcar del seu grup parlamentari i va secundar una moció d'ICV-EUiA crítica amb el projecte Eurovegas.

Segons informa El Periodico, el portaveu del grup socialista, Miquel Iceta, va ordenar als seus diputats que votessin en contra del primer punt de la moció, que mostrava el rebuig a la instal·lació a Catalunya del projecte de Sheldon Adelson. Però Maragall no en va fer cas, i va aliniar-se amb el vot d'ICV-EUiA i ERC, que van quedar en minoria.

L'exconseller ja va deixar patent el seu distanciament respecte a la cúpula del PSC en una entrevista a El Singular el 23 de gener passat, i la seva intenció de trencar la disciplina de vot si ho considerava convenient. "Jo intentaré mantenir la coherència de la meva actuació política expressada a través de la funció parlamentària. La coherència entre el vot dels ciutadans, i les reflexions i el pensament. No es tracta d'anar buscant l'oportunitat de discrepar, o d'exhibir discrepància, sinó de mantenir la coherència. Tant com sigui possible actuaré com un membre més del grup parlamentari, amb coincidència natural" apuntava, obrint la porta a un vot diferent arribat el cas.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.011.629 missatges
  • 211.563 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat