Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Una dona mor de gana en creure que podia alimentar-se del sol [nacionalitat inside]

Alex Haixix Usuari sumador 63.072 13 5 👍 4

Una dona mor de gana en creure que podia alimentar-se del sol

Practicava inedia, la suposada habilitat de viure sense menjar, després de veure el documental 'Viure de la llum', que parla sobre el tema

Successos | 2012.04.27 - 08:18 h

 

Barcelona (Redacció). - Una dona suïssa ha mort de gana després de creure que podia alimentar-se únicament del sol, informa el diari suís Tages Anzeiger , de Zuric.


La dona, d'uns 50 anys, va veure el documental Viure de la llum , que narra la història del químic suís Michael Werner, de 62 anys, i la seva experiència amb el iogui indi Prahlad Jani, de 83. Tots dos asseguren que poden sobreviure sense ingerir aliments i que poden subsistir amb mitjans espirituals. Aquesta pràctica es coneix com respiracionismo o inedia , que és la suposada habilitat de viure sense menjar.


El doctor Werner assegura que no ha menjat des de 2001 i Jani, segons declara en aquest documental, ha estat els últims 70 anys no únicament sense menjar res, tampoc sense ingerir una sola gota d'aigua. La dona morta, segons la premsa suïssa, va veure el documental i va decidir intentar sobreviure per complet de la llum. Per això va llegir el llibre de la respiracionista australiana Ellen Greve, coneguda com Jasmuheen.


Aquest llibre assenyala que no es pot ni menjar ni beure durant una setmana i s'ha de escopir fins i tot la saliva, fins a poder beure en la setmana segona i tercera. La dona va explicar als seus fills que es tractava d'una qüestió de dejuni voluntari però aquests finalment la van trobar morta al seu domicili. L'autòpsia, segons el rotatiu, va revelar que va morir de fam, descartant qualsevol altra causa. Es tracta de la quarta mort d'aquestes característiques vinculades a aquesta pràctica des dels anys 90.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.011.629 missatges
  • 211.563 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat