Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

#iaioflautas en lluita

Maestrat 22.074 11 59 👍 1

FIL REPETIT:

http://www.racocatala.cat/forums/fil/159088/els-iaiaoflautes-nou-carrega?pag=1#6218443

En lloc de tancar-lo, li he canviat el nomDeixo la notícia que obria el fil baix.

 

________________________________________________________________________________________

 

Iaioflautas @iaioflautas

#iaioflautas

Som de la generació que va lluitar i aconseguir una vida millor pels seus fills i filles. Ara estan posant el futur de les nostres filles i nétes en perill

 

· http://www.iaioflautas.org

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________

 

 

http://www.setmanaridirecta.info/galeria/ocupacio-dels-iaioflautas-del-departament-d%C2%B4interior

Una cinquantena de iaioflautas ocupen el Departament d'Interior

 

Sorpresiva ocupació de la seu del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya. Una cinquantena de membres del col·lectiu iaioflautes del moviment del 15-M han entrat al vestíbul de l'edifici situat a la confluència del carrer Consell de Cent i el passeig de Sant Joan. Els mossos han tancat les portes i un agent ha mediat amb els septuagenaris activistes. Han exigit una entrevista amb Felip Puig abans d'abandonar la protesta i, finalment, ha estat el secretari general d'Interior, Xavier Gibert, qui els ha rebut. Cinc furgonetes dels mossos esperaven a la cantonada de l'edifici les ordres de Gibert. Tres dels iaioflautes, entre els que hi havia l'avi d'un dels estudiants empresonats per la vaga general del 29 de març, han entrat al despatx de Xavier Gibert i li han exposat les seves queixes per les retallades del govern i per la repressió. En aquest sentit han reclamat el lliure dret a manifestació i reunió, i han exigit la posada en llibertat immediata de les quatre persones que romanen tancades a centres penitenciaris: Isma, Dani, Javi i, des d'ahir, la Laura, secretària d'organització de la CGT de Catalunya, que avui mateix ha estat traslladada al centre penitenciari de Brians, a Sant Esteve Ses Rovires.

 

Els iaioflautas entren d'incògnit al departament d'Interior i es posen les seves armilles  ÒSCAR RAMÍREZ

 

La policia adverteix als mitjans que no poden prendre imatges a l'Interior del departament  ÒSCAR RAMÍREZ

 

Diferents mitjans s'han fet ressò de l'acció  ÒSCAR RAMÍREZ

 

A l'assemblea s'ha explicat com Interior s'eximeix de responsabilitats per les últimes detencions  ÒSCAR RAMÍREZ

 

 

Respostes

Configuració
 • thanatos 7.453 14 288 👍 185

  Fan una gran tasca!

  • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

   En favor d'Espanya...

    

   En un moment en que tots els ciutadans de Catalunya haurien de tenir clar (i podrien tenir clar facilment perquè la crisi arriba a moltes butxaques) la sangonera que representa Espanya, ells el que fan es oblidar-se d'això, fer veure que no hi ha cap expoli del que preocupar-nos i que la culpa dels nostres mals ve d'una altra banda equiparant la nostra lluita a la dels estremenys, andalusos, castellans, etc...

    

   La cortina de fum perfecta...

    

   Gran tasca a favor d'Espanya si senyor...

    

   Espanya sempre te un Lerroux a punt quan es veu a venir maldades i ilusos que el seguiran creient que fan be... 

    

   Pancartes en castellà, la culpa és de les retallades de la malvada Generalitat, etc... Res de nou...

   • marrinxa 3.452 8 579

    lluitar pels drets de les persones catalanes no és lluitar contra els catalans, no cardem

     

    aquesta gent es mereix un monument per ser dels més combatius en una època d'empanada total de la major part de la nostra societat

     

    necessitem més iaioflautes

     

    que fan moltes coses en castellà? sí. Però això encara ens hauria de fer pensar més: perquè molts dels nostres avis catalanoparlants segueixen votant convergència quan els han tancat el CAP, els fan pagar per recepta, etc. etc.? jo m'ho pregunto cada dia.

    • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

     Els lerrouxistes també defensaven els drets dels treballadors... pero ja veus quina contrapartida tenien.

      

     I no es que facin les coses en castellà, es que les fan amb un cervell que les veu en clau espanyola que és més greu.

      

     Els de CiU que tu dius retallen i representen (uns mes que altres) un tipus de persona que també pot ser perillosa pel pais i Espanya ha usat també molts cops (la del botifler). De moment però els de CiU ara denuncien el expoli fiscal dia rere dia.... Per quina raó ho fan es secundari, d'entrada a la gent els arriba també a través d'ells en un moment històric en que això és un factor determinant de cara a que la ciutadania prengui consciencia del greuge de ser espanyols. Els altres en canvi miren a una altra banda i desvien l'atenció cap un altre cantó que només pot afavorir a Espanya equiparant els nostres problemes als dels espanyols com aquell qui llença una cortina de fum.

      

     Es evident quina manera d'actuar encaixa millor amb els nostres interessos com a independentistes (i ja et dic que les raons o intencionalitat en les denuncies del deficit que fa Ciu son secundàries, siguin quines siguin arriba el missatge a la gent i aquesta gent passa a ser infinitament més procliu a poder voler defensar els nostres arguments) 

     • marrinxa 3.452 8 579

      Jo sóc partidari de l'estratègia del convèncer. I per això, la gent que no és totalment refractària als nostres interessos (alguns sectors del PP i del PSOE, així com la gent de Ciutadans), la resta em semblen potencials independentistes.

       

      Per aquesta raó, molta gent abans "regionalista", catalanista, no independentista, en definitiva, ara veuen que el camí és la independenència.

       

      La gent del 15M, iaioflautes, PAH, etc. prioritzen la lluita social, és cert, però això no vol dir que algun dia arribin a ser independentistes. A més, com que jo sóc d'esquerres, crec que amb aquesta gent ja tenim una part feta, guanyada.

       

      A banda de tot això, tinc seriosos dubtes que l'independentisme de dretes mai arribi a fer el pas més important que és plantar-se. Quan hi ha molt a perdre, les coses no estan tant clares. I les proves que tinc per afirmar-ho estan en els llibres d'història: les grans revolucions, processos de trencament, independències vàries totes les han protagonitzat les classes populars i pràcticament mai la burgesia o les classes benestants del moment.

       

      Per tant, cal convèncer a tota aquesta gent : )

      • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

       Aquesta gent no tenen cap interès en ser convençits, com no la tenien els republicans espanyols als anys 30. Anar de la ma d'ells no et durà a canvèncer-los, et durà a perdre el temps rebaixant plantejaments per caure'ls simpàtics amb l'esperança vana de que això servirà per a res. Temps que podries dedicar a convencer-los des de fora, en paral.lel, sense rebaixes, sense impulsar els seus plantejaments. Perquè els seus plantejaments NEUTRALITZEN els nostres. En un moment en que s'hauria d'estar denunciant a tort i a dret el deficit fiscal el que no es pot fer es transigir en això per no semblar nacionalista als seus ulls i passar a defensar o alentar la seva visió del problema que justament és la que serveix per possr la bena als ulls als qui tu, actuant en paral.lel i sense rebaixes, podries convèncer de la importància dels greuges que ens representa formar part d'espanya.

        

       Sembla mentida que haguem viscut el que hem viscut per no aprendre jmai de res!!!!

        

       El que tu m'estas dient és equiparable al que deien els qui van transigir a anar de la ma de republicans espanyols enlloc de mantenir-se ferms en defensar i impulsar una república catalana i fer-la entendre a la gent creient ingenuament que en un escenari republicà espanyol tot seria més facil quan justament era el contrari.

        

       Gràcies a plantejaments com aquests Macià va haver de renunciar a la república catalana el 14 d'abril del 1931 per manca de suports per part de gent que es van deixar entabanar per les bondats d'una republica espanyola que seria suposadament bona amb nosaltres.

        

       El que no puc ni podré mai entendre és com diantre podem ser tant curts i no adonar-nos de que és en coses així on rau una de les nostres més grans debilitats i Espanya ho sap perfectament i se les enginya sempre per desviar-nos per camisns així.

    • Maestrat 22.074 11 59 👍 1

      

     marrinxa escrigué:

     aquesta gent es mereix un monument (...)

      

     Això mateix pensava jo.

      

    • pirata1714 27.176 9 38 👍 794

     No té ni punyetera idea de tactica i estrategia. Bé, s'ha llegit molts llibres, això sí.

   • thanatos 7.453 14 288 👍 185

    amb gent empresonada per fer de piquets i tu mirant si han fet les pancartes en català o castellà....et felicito fill.

    • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

     Et felicito jo a tu, perque la curtesa no és meva, es teva a l'hora de jutjar el que dic

      

     Hi ha un rerefons en tot això molt més enllà de la llengua en la que estan escrites les pancartes, lo de la llengua és un simptoma només, lo important de debò és lo altre.

      

     Cap independentista amb dos dits de front hauria de donar suport a un moviment que minimitza els greuges que patim d'Espanya i equipara els nostres problemes als dels espanyols com si fossim Extremadura, Andalusia, etc...

      

     El nostre problema clau no son les retallades com volen fer veure aquesta gent, el nostre problema es el robatori i saqueig a ma armada que du a haver de fer retallades. És aqui on rau el problema, problema que aquesta gent no els preocupa ni volen tampoc que preocupi a la gent ja que difonen a tort i a dret que els problemes son altres fent contrapropaganda respecte al que els independentistes hauriem de voler que es difongués en un moment propici com aquest.

      

     No veure això i més quan ja ho he dit demostra en primer lloc molta curtesa en si, i alhora molt poc coneixement de quines son les formules usades recurrentment per Espanya per desviar-nos l'atenció en moments perillosos o be deixar-nos lligats de mans.

      

      

     • Maestrat 22.074 11 59 👍 1

      Disculpa les rèpliques. No és la meua intenció xafar-te el que dius, perquè en part et dono la raó.

       

       

      Josep-Dencàs escrigué:

      El nostre problema clau no son les retallades com volen fer veure aquesta gent, el nostre problema es el robatori i saqueig a ma armada que du a haver de fer retallades. 

       

      El nostre problema clau són les retallades (etc.) i l'espoli fiscal (etc.). Tenim els mateixos problemes que tenen la resta de països, amb uns altres afegits pel fet de ser una nació sotmesa. També tenim polítics corruptes que ens governen des d'Espanya i també polítics corruptes als governs autònoms que també són una sagnia per la nostra butxaca: al Principat, al País Valencià i a les Illes. Aquí, en la nostra situació colonial trauen tallada tots els qui col·laboren amb l'ocupant.

       

       

      _________

      Ja sé que ocupa molt d'espai, però és interessant:

       

      • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

       Com a independentistes els nostres problemes no son iguals als dels espanyols i no hi ha cosa més absurda que agermanar-nos amb ells en una lluita a base de cesions perquè aquesta es la millor manera per neutralitzar-nos.

        

       Aquests cartellets estan molt be... però i la gent del govern d'Espanya on és?

        

       No interessa que fan a Espanya? 

        

       En una Catalunya independent no tindriem perquè tenir personatges col.laboracionistes ni tampoc retallades perque qui e els quartos que produeix i no els hi roben no ha de retallar.

        

        

       • Maestrat 22.074 11 59 👍 1

        En uns Països Catalans independents podríem tindre els mateixos lladres que qualsevol altre país; a més del lladres de fora, ja que també estem a un món globalitzat. Encara que la meitat del problema ja estaria solucionat: ja no patiríem una situació colonial (lingüística, econòmica, administrativa, etc.).

         

        Per això és indestriable l'alliberament social de l'alliberament nacional: simplement per coherència amb la els valors de justícia, igualtat, llibertat, democràcia...

        • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

         Tandebó els tinguessim els PPCC independents plens de lladres que tu dius, ja ens els ventilariem nosaltres.

          

         Com be dius part del problema hauria estat resolt i la manera de que un problema quedi totalment resolt generalment comença per una ressolució parcial que va a més.

          

         Si en uns PPCC independents tinguessim lladres i no ens els treiessim de damunt seria per ineptitud nostra, no dependria de tercers damunt els que no tenim cap control com ara

         • __9932__ 4.189 12

          Gràcies per haver tornat i haver tingut prou paciència per desenmascarar aquesta colla d'esqurranosos espanyols disfressats d'independentistes.

           

          Després el "nazi espanyol" sóc jo. Quins collons.

          • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

           Be, em rebenta veure que caminem directes a repetir errors del passat com si fossim ximplets.

            

           Per això intervinc en fils així.

            

           Per cert, no es que hagi tornat es que darrerament entrava poc simplement però de marxar no havia marxat mai

            

          • __9932__ 4.189 12

           Això passa perque a l'independentisme català li falta una base identitària.

          • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

           No és un tema "identitari" en el sentit amb que s'usa darrerament, és un tema cultural i nacional.

            

           El independentisme català neix del nacionalisme català i aquest neix del catalanisme (i el catalanisme del foralisme si seguim enrere).

            

           En essencia tots tres termes venen a ser el mateix i la diferència està en els noms que s'assigna a cadascuna de les fases i el grau de llibertant que propugnaven.

            

           La base però era cultural i nacional, una base patriòtica vaja. El pas de una fase a altra des del punt de vista terminologic pot canviar però si cerquem la etimologia de les paraules emprades i el seu significat aplicat al nostre país no canvien pas

            

           Jo soc independentista, alhora soc nacionalista i catalanista. Nacionalista perquè el meu independentisme defensa la independència de la meva nació, la catalana. Catalanista justament perquè el que defenso te un rerefons nacional català. Soc un patriota vaja. Vull la meva pàtria (=la catalana) lliure

            

           Un independentisme català desprovist d'això és quelcom sense substància i quelcom que mai es podrà defensar amb èxit i que estarà condemnat a acabar diluit o desvirtuat per lluite alienes que en comprometran l'èxit. No tindrà solidesa nacional i passarà a esdevenir una entelèquia.

          • __9932__ 4.189 12

           Quina merda. Ja ens han prostutuït el mot identitari.

            

           Aviat no podrem ni parlar.

          • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

           Si, és una llàstima.

            

           Aqui al Racó et pots trobar qui diu ser identitari i despres va defensant o justificant partits espanyolistes com Plataforma per Catalunya per pur interès ideològic en ser ultradretà i xenofob.

            

           Ser identitari no tindria res a veure amb això realment però ja es prostitueix el nom i qui l'usa passa a estar sota sospita de ves a saber que.

            

           I es realment trist no ja pel nom en si perquè de noms afortunadament en podem usar altres sinò perquè aquests comportaments deixen clar que això que jo critico dels qui donen suport a la Spanish Revolution aquesta per pur interès ideològic no es només patrimoni de una ideologia determinada sinò que es pot fer escudant-se rere altres diametralment oposades com això que et deia dels qui tracten encara de justificar partits espanyols com PxC perque els agrada el seu plantejament ideològic i tants se'ls enfot com puguin ser des del punt de vista nacional.

            

           Cada dia estic més i més convençut de que res pot minar més la lluita independentista d'un pais oprimit que el barrejar-hi pel mig ideologies que puguin dur a generar enfrontaments entre els que se suposa que haurien d'anar units (o com a mínim coordinats minimament) davant un enemic comú.

            

           Les ideologies més en l'extrem del ventall ideologic son les més susceptibles de generar això justament perquè es cau en un fanatisme perillós que du a veure més proper a tu el teu enemic nacional si comparteix amb tu plantejaments ideològic que a la teva pròpia gent a la que, encegat per fanatismes ideològics, tot i ser dels teus nacionalment, passes a veure com enemics a abatre.

            

           Qui lluita en aquestes condicions està clar que va directe a perdre perquè acaba tenint dins com una mena de quintes columnes (be en un extrem, be en l'altre o potser en els dos alhora) que, cadascuna tibant pel seu cantó passant a vegades de la coherencia nacional encegats per un fanatisme ideològic converteixen la lluita en un desgavell impossible de dur. Ni el millor dels generals podria guanyar una guerra en aquestes condicions. 

            

           És el nostre càncer aquest. Si a això afegeixes que tenim també botiflers a casa nostra sempre disposats a vendre el país i a enganyar-nos o a omplir-se les butxaques xerrant de independència amb paraules buides i a banda un munt d'espanyols disposats a fer-nos front a casa nostra ja tens tots els ingredients perquè un patriota idealista per molt ferm que sigui a vegades tingui ganes d'engegar-ho a la merda tot i es lamenti sobre per quina raó ens ha tocat lluitar per un país amb aquests obstacles tant dificils de resoldre talmemnt com si estiguessim envoltats de folls, de potencials traidors i d'enemics.

            

           Ja va dir be en Macià en morir allò de : Pobra Catalunya....

            

           Que ha fet aquest país per mereixer això??? 

            

           El nostre problema no és realment Espanya, som nosaltres.

          • __9932__ 4.189 12

           Completament d'acord. L'únic consol que em queda és que tota aquesta gent dels racomunistes són quatre gats.

            

           Malhauradament, l'esquerra espanyola continua distraient a la població. Els independentistes ho tenim complicat car l'espoli fiscal no es coneix. La gent es queixa seguint el principi de l'acció-reacció, és a dir, tinc un servei X i me'l retallen ergo vaig contra les retallades, sense pensar en:

            

           1) Les retallades són conseqüència d'un espoli fiscal.

           2) La Generalitat duu a terme aquestes retallades perque són uns covards botiflers. Amb la independència no ens caldrien retallades.

            

           Aquesta línia argumental tot i ser extremadament senzilla, ho té més complciat vers la línia acció-reacció.

            

           Hi ha molta feina per fer.

          • Futur_Mosso_Indepe.CAT 15.709 6 116

           Com sempre, un plaer llegir-te. Destil·les seny pels 4 cantons

         • pirata1714 27.176 9 38 👍 794

          Edito: havia posat que un nazi t'està aplaudint. Però certament tu no en tens la culpa. En determinats casos han aplaudit al enemic per fer-li mal. Aquí deixo el comentari.

       • pirata1714 27.176 9 38 👍 794

        Tu sí que estàs neutralitzat. Tan tu com la part d'indignats "espanyola" sou contraris als drets del poble català.

         

        Tu als drets socials, ells als nacionals. En el fons tots aspireu a drets a mitjes, perqué els drets socials cal entendre'ls en un marc territorial d'una nació, i perqué els drets nacionals cal entendre'ls en la fundació d'un estat que tindrà una constitució que pararà dels drets de la societat.

     • Maestrat 22.074 11 59 👍 1

      Aquí hi ha 4 dels encausats (dels 67 de les fotos) que encapçalaran la manifestació del 1r de Maig. Anem per bon camí per la unificació de les lluites per l'alliberament social amb les d'alliberament nacional:

       

      Ja s'ha obert un fil sobre això: http://www.racocatala.cat/forums/fil/159133/vandals-assenyalats-puig-encapcalaran-lu-maig

      Roda de premsa d'Alerta Solidària amb quatre dels ciutadans assenyalats per la conselleria d'Interior com a "vàndals". Foto: Alerta Solidària. 

      • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

       Si, si, aneu pel bon camí si... per acabar fent el joc als espanyols com sempre ha passat.

        

       El vostre problema és no entendre com funciona el país i Espanya realment i viure d'utopies. Malament rai qui va a la guerra i no coneix ni el terreny ni a l'enemic i a ells mateix. faria millor de quedar-se a casa.

        

       Invariablement en absolutament tots els moments històrics en que s'ha adoptat una estratègia similar els darrers segles hem rebut i despres ens hem adonat que haviem estat ajudant l'enemic sense adonar-nos... 

        

       I ara passarà exactament el mateix, de fet ja està passant.

        

       Enlloc de usar el millor moment en dècades per denunciar amb totes les vostres forces el deficit fiscal quan més que mai podria calar en la població sembleu minimitzar-lo i seguir els arguments espanyols com si aqui fossim a Extremadura i la Generalitat fos la Junta de Extremadura.

        

       Per flipar! Però be, lamentablement no és nou i era d'esperar perfectament. Igual que és d'esperar que els botiflers traeixin és d'esperar això altre. Son els nostres dos punts febles i la història viscuda ens ho demostra abastament... 

        

        

    • __5375__ 3.359 13

      gent empresonada per fer de piquets? et recordo que la feina dels piquets és informar, aquesta gent destrossaven coses. No són piquets, són vàndals.

 • Allen Iverson 2.174 11 794 👍 20

  Són antisistema superviolents!

 • Francesc Bonastre 6.537 7 332

  Són una generació poti-poti. Per tant, no crec que vagin contra Catalunya, però tampoc ho tenen gaire clar. De tota manera, la reivindicació per totes aquestes coses, és de justícia.

  • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

    

   Francesc Bonastre escrigué:

   Són una generació poti-poti. Per tant, no crec que vagin contra Catalunya

    

    

   Digue'm un sol exemple en la nostra història en el que un poti-poti com el que tu dius hagi anat a favor dels nostres interessos nacionals

    

   No en trobaràs cap ni un, en canvi en sentit contrari els trobaràs a patades

    

   I no es producte de cap casualitat, tot obeeix a una lògica ben clara que els qui ens diem independentistes hauriem de tenir ben present perquè el país pel qui es lluita cal conèixer-lo molt be abans de lluitar i la història ens serveix d'exemple per no cometre un cop rere altre els mateixos errors.

    

   tant ingenuu és en el nostre país confiar en les promeses dels botiflers com embarcar-nos en mogudes populars que no estiguin fetes en clau exclusivament catalana. Aquests son els nostres dos punts dèbils que Espanya usa sempre a la perfecció per fotre'ns ben fotuts.

    

   • Francesc Bonastre 6.537 7 332

    Hola,

     

    Entenc. Ara, per generació poti-poti, volia dir que havia de tot. Efectivament, en aquest tot, estaran alguns que aniran contra Catalunya com a personalitat col·lectiva o nacional i fins i tot contra el català i gent que només s'expressi en castellà. Per tant, tampoc tenen gaire clar la reivindicació nacional.

     

    Pel que fa a la reivindicació en clau catalana. El que reclamen, és en clau catalana també o no?

     

    Si estem fotuts? Si en sembla que tens raó, clar que també caldria veure per què molts catalans nacionals han votat amb clau C i U i igual ho continuarien fem.

     

    Gràcies per l'opinió.

   • pirata1714 27.176 9 38 👍 794

    Per tu si no estan amb tu és que van contra teva.

    • Josep-Dencàs 32.109 10 24 👍 1.715

     Normal, els que fan contrapropaganda no es que no estiguin amb tu, és que estan contra tu.

      

     Menys mentides de fer veure que el que ens passa es el mateix que pot passar a la resta de l'estat espanyol. A nosaltres ENS ESTAN SAQUEJANT i es això el que la gent ha de saber i és això el que por ser cabdal de cara a que molta gent prengui consciència dels avantatges de la independència.

      

     Aquesta gent ni en parlen. Ho amaguen, desvien l'atenció fent veure que no passa i que el problema es un altre com podria passar a Madrid o Andalusia o on sigui de l'Estat Espanyol

      

     Si tu vols vendre A huras de fer entendre la importància de A i no voldras que algú tracti d'entabanar la gent fent veure que A no es important (de fet es que ni anomenen A) sinò que lo important és B

      

     Fer això és fer-te contrapropaganda

      

     I tot això si nomésentrem a tocar el tema de l'enfoc de la moguda d'aquesta gent. Despres estaria tot lo altre (bilingüisme, manca de sensibilitat nacional, etc...)

 • Maestrat 22.074 11 59 👍 1

  http://www.iaioflautas.org/2012/04/por-una-rebelion-ciudadana-mas-que-nunca-a-defender-derechos-y-libertades-enelinteriordeinterior/

  PDF
  @IAIOFLAUTAS PER UNA REBEL·LIÓ CIUTADANA EL #12M15M ,
EN DEFENSA DELS DRETS I LLIBERTATS CIVILS I PER LA LLIBERTAT DELS VAGUISTES EMPRESONATS SENSE JUDICI

  Els Pressupostos i darreres mesures presentades pel govern aprofundeixen  en la línia de destruir la sanitat i educació públiques i universals, ens aboquen a la depressió econòmica i  fan que el futur sembli incert i gris.  Però tenim una bona notícia: el futur no està escrit. Està en les nostres mans que sigui diferent.

  Les @iaioflautas creiem que és imprescindible una rebel·lió ciutadana contra els plans de l’oligarquia financera i els seus polítics còmplices, que volen garantir els seus beneficis sacrificant les nostres vides. El 12 de Maig, celebrant el primer aniversari de l’emergència del gran moviment ciutadà  del 15M, tenim l’oportunitat: farem una massiva i pacífica mobilització  europea i mundial.

  I direm que tenim alternatives, un pla de rescat ciutadà amb 5 exigències per garantir el dret a l’existència per al 99%:

  1. Ni un euro més per rescatar els bancs.

  2. Educació, sanitat pública i de qualitat. 

  3.  No a la precarietat. Retirada de la reforma laboral  i la jubilació als 67.

  4. Dret a l’habitatge digne

  5. Renda Bàsica universal

  Avui, 26 d’abril, ocupem la seu del Departament d’Interior i no marxarem fins que no ens rebi el màxim responsable. Estem #enelinteriordeInterior per denunciar:

  els plans de reforma del codi penal  per estendre la legislació antiterroristaanunciats pel Ministre de l’Interior i les declaracions del conseller Felip Puig  promovent la restricció del dret de reunió, l’enduriment del codi penal, el foment de la delació ciutadana, així com l’empresonament i detenció preventiva.

  - la pràctica policial repressiva contra els vaguistes del 29M arreu de l’Estat, on diverses participants en piquets han estat detingudes. I,  molt en particular, l’actuació del Departament d’Interior de la Generalitat i el cos de Mossos d’Esquadra que han practicat detencions arbitràries, identificacions massives en concentracions pacífiques, han detingut sindicalistes, promocionen la delació ciutadana mitjançant una web i demanen llistes de participants a les assemblees de les facultats universitàries.

  - l’injust i increïble empresonament sense judici de l’ Isma,  en Dani i en  Javi, per participar a un piquet estudiantil a Diagonal la matinada de la Vaga General del 29M, i  el més recentde la sindicalista Laura, per fer una performance.

  Només hi ha una explicació a tant despropòsit. Els poderosos estan inquiets i volen atemorir-nos per a què no ens expressem pacíficament als carrers, però els demostrem que no tenim por i tornarem a conquerir el nostre dret a estar al carrer.

  Que no estem disposades a perdre els drets d’expressió, manifestació, reunió i vaga, que tant vam lluitar en la nostra joventut per conquerir.
  Que volem la llibertat dels nois empresonats!
  Que el 12M tornarem al carrer #sensepor!
  #EnElInteriordeInterior

   

   

 • __27823__ 221 6

  Jo de gran vull ser una iaiaflauta indepe 

   

   

 • Maestrat 22.074 11 59 👍 1

  Ocupació de Fitch Ratings a Barcelona

   

   

  Foto de Los iaioflautas ocupa la sede de la agencia Fitch en Barcelona (

   

   

 • Maestrat 22.074 11 59 👍 1

  Ocupació de la patronal de la sanitat catalana

   

   

   

 • Lur 2.423 7 741 👍 300

  Havia llegit: "iaioflautas la pel·lícula"

 • Guerra de Remença 4.756 11 455

  Molt i molt grans els @iaioflautas!!


Publicitat

Fòrums

 • 9.011.629 missatges
 • 211.563 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat