Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Els Mossos desautoritzen una concentració en defensa de l’escola pública en no considerar-la urgent

Independència i Comunisme 23.049 13 55 👍 563

Els Mossos desautoritzen una concentració en defensa de l’escola pública en no considerar-la urgent

 

 

En una carta feta arribar al Col·lectiu de Mestres de l’escola pública de Reus per part del director general d’Administració de Seguretat, ha quedat desautoritzada una concentració avui a la plaça Mercadal a dos quarts de sis de la tarda.

Els motius fan referència al termini estipulat a l’hora de convocar mobilitzacions (en aquest cas, una concentració en una plaça peatonal), que són d’entre deu i trenta dies a l’autoritat competent. Allò sorprenent, però, no és tant aquesta raó burocràtica sinó la següent: “Així mateix, no acrediteu en el present cas la concurrència de causes extraordinàries i greus que justifiquin la urgència de convocatòria i que permetria que l’esmentada comunicació es presentés amb una antelació de vint-i-quatre hores”. Donades retallades en l’ensenyament públic, sorprèn que Andreu Joan Martínez i Hernández, en signatura del 16 d’abril a Barcelona, consideri que no és urgent una concentració contra aquest fet, més quan el govern espanyol ha anunciat “mesures d’austeritat” que afectarien greument a aquest sector i al servei que s’ofereix.

Des del Col·lectiu de Mestres animen a tothom a participar en aquesta concentració a dos quarts de sis de la tarda a la plaça Mercadal per fer sentir la veu dels qui defensen l’ensenyament públic i de qualitat.

 

http://pobleviu.cat/2012/04/17/els-mossos-desautoritzen-una-concentracio-en-defensa-de-lescola-publica-en-no-considerar-la-urgent/

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.009.885 missatges
  • 211.512 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat