Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Unes 2.800 persones es troben sense llar a Barcelona

Compte Català ClimentUsuari sumador24.304 8 47

Unes 2.800 persones es troben sense llar a Barcelona

La xifra s'ha incrementat en un 32% respecte del 2008

Des de l'Ajuntament, asseguren que s'augmentaran els recursos per a les persones sense sostre

 

Voluntaris que van participar en el recompte del 8 de novembre passat
Foto: JUANMA RAMOS.

La Xarxa d'Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL), en col·laboració amb l'Obra Social La Caixa i uns 700 voluntaris, va fer el passat 8 de novembre a la nit el segon recompte de persones sense sostre a Barcelona. Es van localitzar un total de 838 persones a la via pública, 695 en assentaments i 1.258 allotjades en els diferents recursos d'atenció de què disposa la Xarxa. La suma de les tres revela que unes 2.800 persones es troben sense llar a la capital catalana, fet que suposa un increment del 32% respecte de l'any 2008, quan se'n van comptabilitzar 2.113.

 

Els principals canvis que es poden observar des del 2008 són, d'una banda, l'increment de famílies que es troben en algun dels recursos residencials que ofereix la Xarxa i, de l'altra, l'augment de persones autòctones respecte a persones immigrades que també acudeixen a aquests serveis.

 

Des de l'Ajuntament, asseguren que s'augmentaran els recursos d'atenció per a aquestes persones. S'espera que a finals d'any hi hagi dos centres nous de recursos de baixa exigència, un d'allotjament per a famílies i un per a persones a títol individual.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.239.553 missatges
  • 219.075 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat