Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Proposen modificar el port de Barcelona per acollir iots de gran eslora...

Estatpropi Usuari sumador 146.491 10 1 👍 20.127

La marina de luxe de Barcelona calcula guanyar 11.000 metres quadrats al mar

El projecte per acollir grans iots al Port Vell implicarà la construcció de plataformes sobre l’aigua 

MARIA ORTEGA

Barcelona | Actualitzada el 18/03/2012 01:29

GIR LUXÓS AL PORT DE BARCELONA  La marina del Port Vell de Barcelona té sobre la taula un projecte de reforma per convertir-se en un punt d'acollida de iots de gran luxe. Aquest procés comportarà una reducció del nombre d'amarraments i l'obertura d'una zona per a embarcacions de gran eslora.

GIR LUXÓS AL PORT DE BARCELONA La marina del Port Vell de Barcelona té sobre la taula un projecte de reforma per convertir-se en un punt d'acollida de iots de gran luxe. Aquest procés comportarà una reducció del nombre d'amarraments i l'obertura d'una zona per a embarcacions de gran eslora. PERE VIRGILI


El projecte de convertir la marina del Port Vell de Barcelona en un espai per a iots de luxe necessita 11.000 metres quadrats addicionals. Els seus impulsors preveuen guanyar-los a partir de  la construcció de plataformes a l'espai existent sobre l'aigua. L'objectiu és fer-hi cabre, per exemple, tres noves edificacions: una recepció, un restaurant i un club –amb instal·lacions, com ara un gimnàs–.

Gran luxe i màxima privacitat són dues de les raons de ser d'aquest projecte que impulsa Salamanca Capital, el grup britànic que té la concessió de l'espai.  La reforma, que implica una inversió de 30 milions d'euros, vol crear una marina que pugui competir amb les millors del món.

 

ARA

 

L'iniciativa ja té detractors entre els veíns de la Barceloneta i l'associació de pescadors...


Publicitat

Fòrums

  • 9.009.877 missatges
  • 211.512 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat