Publicitat


Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Tota l'oposició abandona les Corts Valencianes per l'expulsió de Mònica Oltra

Maestrat 22.074 11 59 👍 1

 

Tota l'oposició abandona les Corts per l'expulsió de Mònica Oltra

El president de la Cambra la fa fora per portar una samarreta que denunciava la corrupció

 

Els diputats de tota l'oposició, del PSPV, Compromís i EUPV, han abandonat l'hemicicle de les Corts Valencianes quan el president de la cambra, Juan Cotino, ha expulsat la diputada de Compromís Mònica Oltra per no tapar-se la samarreta que portava i que denunciava la corrupció. Cotino li ha dit que es tapés, Oltra s'hi ha negat i l'ha expulsat després de cridar-la a l'ordre. Just en aquell moment s'havia de debatre la proposició d'EUPV per reprovar l'ex-president Francisco Camps.

Quan Cotino ha ordenat Oltra que sortís, la diputada ha marxat, i l'han seguida tots els diputats de l'oposició. Tot just després s'havia de debatre una proposició no de llei d'EUPV que demanava al Consell la rescisió del contracte de la Fórmula 1 i una altra que instava a reprovar l'ex-president de la Generalitat, Francisco Camps, per considerar-lo responsable de signar acords 'lesius per a les arques públiques i haver actuat contrariament als interessos generals'. Com que no hi havia els diputats de l'oposició, la proposició s'ha desestimat.

Es deu sentir al·ludit amb la paraula xoriço

Als passadissos de les corts, Oltra ha explicat: 'Jo he fet ús de la llibertat d'expressió i he fet el que pense que el poble sent, perquè jo sóc diputada del poble'. I ha s'ha referit a Cotino: 'Si se sent al·ludit amb la paraula xoriço és perquè se sent identificat amb la paraula. Cotino ha d'entendre que açò no és una dictadura, sinó un parlament on la llibertat d'expressió i la democràcia significa pluralitat, per més que els moleste'.

 

Aquest fil està auto-descartat. No s'admeten més comentaris. 👍 0
Respon

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.043.257 missatges
  • 212.540 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat