Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

La poca vergonya del fill de puta de Sostres no té límits.

nelo_rib839 11

No sé si està repetit, però ho pose. És del blog de Salvador Sostres.

 

 

Deu anys

 

Em diuen que li van veure vessar una llàgrima després de constatar la seva desfeta electoral. La primera llàgrima que et vaig veure vessar va ser fa quasi deu anys, en un Fiat Uno color de plata, força atrotinat. Anava bastant borratxo, la veritat, però recordo aquella primera llàgrima, les teves dents del davant encara separades, el teu cabell de poca qualitat i sense tractar i la pell no tan uniforme i amb alguns –pocs- grans. Però tenies l’encant dels mars del Sud, Briongos, tot ben Baix. Jo volia que fos pel cul, perquè una socialista s’ha sempre de vexar, s’ha sempre de donar-li escarment i al cap i a la fi nosaltres som soldats. Però entrà tan fàcil que vaig creure’m fracassat i que havia estat pel davant. Em va semblar lleig corregir el tret i vaig deixar-ho estar com estava. Agredolça sensació. El frec havia funcionat, però el soldat no acabava de prendre la posició que l’alt comandament li ha ordenat. Després però, ja sol, ja a casa, fent el pipí d’abans d’anar a dormir, tan entranyable i que tant ens reconcilia amb nosaltres mateixos, una profunda sensació de victòria m’embargà en veure’m la cosa lleument tacada de caca. Són hores tèbies, són hores dolces, són hores velles que el temps ens porta. Ahir, després de quasi deu anys, us tornàrem a encular.

 

 

 

Em sembla fastigós i d'un filldeputisme sense límits.

Respostes

Configuració
 • __6924__52.431 14

  Aixo es actualitat ?

 • queribus5.890 15 358👍 22

  Tot i que no mereix comentaris, crec que és prou il.lustratiu de que molta gent entèn això de la política i del país com una competició de sigles, un enfrontament entre partits i no van més enllà. Aquest és el drama dels catalans, aquest és el drama...

 • Rigel65.373 11 5👍 34.033

  És grandiós

 • __27609__1.740 8

  és Déu! 

   

   

 • Joaquim_bcnUsuari sumador26.612 13 42👍 2.586

  Mare meva com es passa...  ().

 • picamoixons11.797 13 172👍 124

  em sembla que en Salvador sostres té un trauma o alguna cosa així

 • Xes5.203 12 414

  LLeigiu aquest perla, de la setmana passada, és un fill de puta fastigós, però em fa petar de riure.

   

  Dissabte, 19 de novembre de 2011

  El bastó del puta coix i el càrrec de Bocatorta

   

  L’altre dia l’Agustí Colomines va assistir a una tertúlia del Canal Català i va anar-hi acompanyat del seu inseparable bastó, que ell molt murri amaga quan surt a la tele però que jo vaig poder immortalitzar en aquesta instantània. Déu bufa, qui bufa sinó Déu. I Déu té un bastó –diuen també les àvies- un bastó que pega i no fa remor. Bé, he pensat que l’audiència agrairà que a poc a poc vagin sortint tots els personatges de la tara nacional. El servei d’investigació d’aquest blog va al darrere, per cert, d’aconseguir una entrevista amb el metge de Düsseldorf que li fa les infiltracions a Javier Godó per intentar que el pobre no vagi tan tort. La primera pregunta serà sobre detalls escabrosos, que sempre alegren les sobretaules. La segona serà sobre la barra del mateix metge, i sobre el preu que li cobra al comte, total perquè cada dia vagi més inclinat, com el penya-segat del diable.

   

  Però a part d’aquestes pinzellades curioses, l’actualitat ve marcada aquests dies per un dels episodis més lamentables de la premsa catalana. Tant la Diputació com l’Ajuntament de Barcelona m’han confirmat que el Marc-Àlvaro anà expressament a demanar-los de dirigir el Centre de Cultura Contemporània i substituir d’aquesta manera el Josep Ramoneda. No és que Convergència pensés en el Marc-Àlvaro, sinó que Bocatorta, amb tota la barra i sense cap vergonya, a va anar a cobrar els serveis prestats exigint aquest càrrec. Tots coneixíem el servilisme del tarat. Tots coneixíem la seva infinita baixesa. Però francament, no m’esperava que l’explicités d’una manera tan crua i tan repugnant que fins i tot les persones a qui va anar a veure, que fins llavors el tenien pel seu intel·lectual de referència, m’han acabat trucant per explicar-me l’escena fastiguejats de tanta indecència i donant-me la raó per totes les vegades que li he dit tarat i que he cfet servir la seva boca torta com a metàfora de la corrupció moral de Catalunya i de La Vanguardia.

   

  No sé que en pensarà el director José Antich, de la baixesa del seu col·laborador. No sé si formava part del pack que La Vanguardia li oferí a Convergència durant la travessia del desert, a canvi de l’escandalós tracte de favor que en tots els sentits rep del Govern, en aquests moments, el diari del Grupo Godó; no sé si Antich va ser el primer a posar a la venda els articles de Marc–Àlvaro, o si ha estat Bocatorta qui ha tingut la idea d’utilitzar les pàgines de La Vanguardia per aconseguir el seu càrrec. Sigui com sigui, el que vull deixar clar és que això no és periodisme, ni literatura. Pot ser que sigui política, però no és periodisme, ni res que tingui a veure amb l’ofici d’escriure. Té molt més a veure amb el saldo i amb la cantonada, i amb el preu d’una estona a soles en una cambra. Això no és periodisme, ni és res que es pugui comparar a cap ofici noble ni tan sols digne.

   

  Cal afegir que, per dissimular, Bocatorta ha tingut a sobre la infinita barra de fer que La Vanguardia publiqués alguns noms més per dirigir el centre, com si també sonessin, per protegir-se i no cremar-se fins que expiri el contracte de Ramoneda.

   

  Bocatorta anant a exigir càrrecs a canvi dels seus articles favorables és un exemple més de fins quin punt la premsa catalana és un mite i no existeix. Bocatorta anant a pidolar i Convergència concedint-li l’almoina certifiquen que ni a Barcelona ni a Catalunya no hi ha hagut canvi de règim i que simplement els continuem sent una interminable pel·lícula dels germans Dalton on només els actors han estat substituïts. Després de tant queixar-se del sectarisme socialista, vet aquí el sectarisme que Convergència promociona. Després de tant queixar-se dels intel·lectuals orgànics, vet aquí Bocatorta anant a exigir càrrecs. Després de tant ridiculitzar la mediocritat socialista, vet aquí que Convergència en tria un de molt més mediocre, perquè el Ramoneda és un home equivocat i que tot el que defensà s’ha ensorrat però no se li pot negar que coneix els 20 museus més importants del món i que quan parla de cultura contemporània sap de què parla.

   

  En canvi, què ha de saber el tort del Marc-Àlvaro? I encara més: quin coneixement el podria redimir de la seva invertebració moral?

   

  No era això, companys, no era això. Si això era el que havia de passar, que haguessin avisat perquè ens anava millor amb els socialistes: podíem passar vergonya aliena en lloc d’haver de passar la nostra pròpia. Quina diferència hi ha entre CiU i el PSC? Bé, com  a mínim el Ramoneda no va tort.

   

  La trama s’estén com una nit llarguíssima sobre el paradigma moral de Catalunya. El socialisme va ser el negoci dels excomunistes i el sobiranisme és el negoci del Cottolengo tarat –on no hi falten excomunistes com el Colomines.

   

  El seu bastonet indica el pas de la nació.

 • __23522__9.975 10

  Amb posicions com aquesta anem directes a l' extinció.

   

 • pirinenc19.068 13 82👍 2

  Brrr,,, quin fàstic, el membre tacat de caca brrgggr

   

  Conyes a part, voleu dir que està bé del cap?

   

  És la rehòstia aquest article, si és que se'n pot dir així

 • futur_system6.869 9 314👍 519

  No se perquè no t'agrada, no és espectacular, però te certa gràcia.

  • nelo_rib839 11

   Perque és maleducat, insultant, degradant i masclista?

   • pirinenc19.068 13 82👍 2

    que és el primer article que llegeixes d'en Sostres?

   • futur_system6.869 9 314👍 519

    És fruit de l'autor simplement. I te certa gràcia, a vegades la incorrecció te gràcia.

    • nelo_rib839 11

     Si en comptes de la Chacón siguera de ta mare de qui parla a que la incorrecció ja no tindria certa gràcia?

     • futur_system6.869 9 314👍 519

      Per a mi no. Però no es ma mare, és la Chacón i te gràcia.

     • pirinenc19.068 13 82👍 2

      aquest altre article seu també t'agradarà

       

      putes pertot

      Salvador Sostres

      Dimarts, 26 de juliol de 2011


      Ningú no s’arrisca a què una dona li mossegui el membre d’una mossegada seca i l’hi arrenqui. La declaració de la cambrera africana del cas DSK no té cap credibilitat i és molt poc probable que hom intenti introduir el seu penis en una boca hostil si no té un revòlver per apuntar la víctima, i sembla que no va ser així.

       

      Hi ha més cambreres putes que violadors. L’eventualitat més plausible és que la cambrera fos una barjaula i que com totes les barjaules tingués un interès recaptatori a canvi dels seus serveis. En aquest cas concret, es tractaria més aviat d’una mala puta, en tant que només hauria informat el seu client de les tarifes al final del servei.

       

      Cada vegada més m’adono que les putes són un dels grans problemes de la societat. Abans les putes eren tota una altra cosa. En temps dels nostres pares i dels nostres avis, aquestes senyores s’estimaven el seu ofici i l’exercien amb professionalitat i delicadesa, fins i tot amb tendresa. Molts varen aprendre a fer servir el seu cos en bordells magnífics i amb putes que com marasses en tenien cura.

       

      Ara és tota una altra cosa. Si en geopolítica cada vegada costa més distingir quan estem en guerra i quan no ho estem, en la relació amb les dones cada vegada costa més distingir quines són putes i quines no, i en quin moment estàs cometent un acte de prostitució, i a canvi de què.

       

      Jo em vaig salvar d’aquesta època bruta, baixa i confusa casant-me amb una dona cristal·lina, tot i que de confessar que abans de trobar-la vaig sentir-me perdut moltes vegades.

       

      De cada vegada és més difícil distingir qui és una puta i què et demana, i en quins drames et pots veure embolicat si caus a les xarxes temptadores d’aquella femella. Hi ha un interès recaptatori que no sempre és econòmic: de vegades volen poder, de vegades volen intel·ligència, de vegades, simplement, només volen algú a qui fer-li mal.

       

      Per mi totes són putes i les poso totes al mateix cabàs. La puta de bordell em sembla la més honrada, perquè informa de les tarifes abans de començar, els pactes són clars i l’intercanvi sol funcionar. La resta de bagasses em semblen molt menys respectables. He vist els millors talents de la meva generació destruïts per putes de l’estofa més baixa.

       

      Dones, donotes, sense cap escrúpol, com la cambrera de l’Straus-Khan; de vegades volien diners, de vegades vanitat però sempre eren una estafa. Fins i tot alguns homes han intentat jugar el seu paper, fent la paròdia de l’artista perquè hom se’ls prengués seriosament, però per sort ara ja més o menys tothom té clar que són una estafa.

       

      Les dones encara se’n mig surten. Sempre soles i amargades, però a canvi del seu sexe ben administrat –i tan brut- fan perdre el cap a homes realment importants i valuosos que lluny de veure la infàmia es creuen el paradís moral amb què la puta els vol entabanar. És dramàtic i no hi ha res a fer per molt que t’escarrassis a denunciar-ho. He vist els millors talents de la meva generació, i de les generacions que em segueixen, destrossats per putes sense excusa ni pretext, donotes que se’ls han cruspit l’ànima per veure si així en tenien.

       

      Són nois i fins i tot homes d’intel·ligències prodigioses, de talent natural o reconstituït però en tot cas indiscutible, que de sobte són abduïts per barjaules disfressades de princeses o de falsa profunditat intel·lectual. Hi cauen de cautre potes i no hi ha res a fer. Intentes fer-los veure el drama i et responen amb l’ansietat i l’agressivitat de l’addicte a les drogues.

       

      Hi ha putes pertot. De cada vegada és més difícil distingir entre la prostitució i la decència, les línies són més primes, i és molt complicat, també, saber què volen. “¿Es mi alma o es mi dinero?”, com l’home que quasi va conèixer Michi Panero.

       

      Hi ha putes que sembla que no ho siguin, que han après a jugar amb la vanitat dels homes intel·ligents i que tot ho absorbeixen sense cap mena de pietat, letals com la seva infàmia.

       

      La cambrera de l’Strauss m’entendreix perquè tot i ser una bruixa ho és encara a la manera antiga, vella escola de les males putes. Un puta moderna li hauria explicat que de petita la violaven i la pegaven, el líder en la seva magnanimitat l’hauria volgut redimir i la noia li hauria anat xuclant tota la fortuna –i també el membre, com una petita concessió a la performance-, l’hauria fet separar de la seva esposa i al final, quan ja ho hagués obtingut tot, fortuna, fama, coneixences i poder, l’hauria llençat a la brossa com un kleenex que ja no té cap racó sec.

     • Palamós!9.773 10 218

      Entenc que sents, però amb aquesta hipersensibilitat sempre t'estaras esbarant..

   • clubjazz11.437 11 182

    Si degrada als sociates, benvingut sigui. De masclisme, no hi veig res.

 • Partisano Tito8.345 11 259👍 88

  aquest senyor es mereix que li rebenten la cara un dia pel carrer. Ni més ni menys. Bé, pot ser més sí.

 • Aldalar15.439 14 123👍 2.931

  Jo més aviat diria que en algun moment de la juventut qui va fer el paper de la Chacón en aquest text va ser ell i no de bona gana. La seva imbecilitat, grolleria, masclisme, etc. només es pot explicar per un trauma que li fongués totes les neurones del lòbul frontal.

 • sars771 11👍 39

  si en lloc de "sociata" parles d'una pija conergent, m'agradaria veure la gràcia que us faria a molts, de fet no crec ni que s'hagués penjat al racó.

 • HanseaticUsuari sumador21.289 11 67👍 22

  De fet que va ser la Chacona qui es va petar pel cul a en SS. Quin tros d'imbècil.

 • __27388__7.265 8

  Jo nose qui es més desgraciat, l'autor de l'article o els tontaines que li reiu les gràcies...

 • __27748__9.629 7

  Jo crec que de xicotet abusàven d'ell. No és normal que un periodista escriga coses d'aquestes.

 • Taujà13.802 8 146👍 5.798

  Aquest paio és un malalt mental, no cal parar massa atenció a les bajanades que escriu que només fan riure al sector adolescent del Racó.

   

  No té gràcia ni com a text periodístic, ni literari ni com a res, senzillament és massa barroer i explícit. Infantilisme pur i dur.

 • Fidel AlfalsUsuari sumador11.725 9 175👍 4.511

      Després però, ja sol, ja a casa, fent el pipí d’abans d’anar a dormir, tan entranyable i que tant ens reconcilia amb nosaltres mateixos, una profunda sensació de victòria m’embargà en veure’m la cosa lleument tacada de caca.

   


  Arrr... aquesta imatge substituirà la balena en els meus malsons.

 • Sarment2.875 13 665

  M'he petat de riure llegint-lo

   

  Això sí, acabo de veure que l'ha retirat del seu blog.

 • henke56.801 12 9👍 9.657

  Però pq diu sempre que se l'ha follat? Eren nòvios?

 • __27321__2.044 8

  Aquest matí l'he llegit! Gegant!!

  Feia temps que tenia el seu bloc abandonat, ara hi tornaré més sovint perque porta uns bons dies!

 • gerd8.785 12 249👍 1.779

  Aquest article en particular no és dels més greus. Fa una mica de pena, i es nota que ja no sap què fer per cridar l'atenció, però al cap i a la fi és un atac personal tan absurd que ningú se'l pot prendre seriosament. Però en Sostres és un fill de puta igualment, com ha demostrat reiteradament en altres articles. El seu article de "Sud-Amèrica és pobre perquè s'hi parla castellà" el deixa ben retratat, i la seva defensa del terratrèmol d'Haití amb l'argument de "és una cosa bona perquè el món de tant en tant ha de menstruar" és d'un racisme tan vomitiu que se m'acaben les paraules. 

 • Rigel65.373 11 5👍 34.033

  L'ha retirat. La ma dels sociates és llarga i el deuen haver pressionat per tal que el suprimís del web:

   

  Dimarts, 22 de novembre de 2011

  Res personal

   

  L'exercici literari de fa 10 anys no es va entendre i el vaig retirar. Pensava que havia quedat clar que no hi havia res de personal ni de concret ni que fes referència a ningú en particular. Amb el text d'avui el món s'ha tornat a incendiar i per tant el torno a retirar. Jo quan vull dir noms, dic noms i ho faig sense manies. Encara que em suposi tenir problemes. Molts problemes, de vegades. Si no dic noms és que no n'hi ha i que l'exercici és estrictament literari. Hauríem d'aprendre a no exaltar-nos per qualsevol fàbula.

 • malllamplll26.830 10 40👍 1.143

  Jo des que els qui ens governen van dient que Espanya ja existia d'avants dels romans i que el valencià és una amtra llengua ja no m'escandalitzo per res.  En Sostres es un Sant amb els seus articles.

 • Joan DallaUsuari sumador2.273 7 777

  No m'agrada això ni com a periodisme (?) ni com a literatura. Però vaja, potser és que sóc una persona gris i obtusa i en Sostres un geni com el Marquès de Sade.

  La qüestió és que informativament i literària, m'aporta exactament zero.

  El trobo molt moralista, extremadament moralista.

 • Toni Montagutí37.997 8 18👍 25.039

  Per més mania que es tingui al PSC, no cal,  tota aquesta ràbia. Al cap i a la fi, allò que va quedar tacat de merda, va ser la teva pelleringa, pallús!

 • grinfildUsuari sumador25.115 15 45👍 4.347

  Què repetitiu el fil:En Sostres és com l'usuari del twitter @masaenfurecida , provoca 4 tipus de reaccions:

   

  - Si ataca als teus enemics, et fa gràcia, però quan t'ataca a tu, t'indignes i li fas un unfollow

  - Hi ha gent que l'ofèn sempre i per això no el segueix

  - Hi ha gent que ens fa gràcia sempre, encara que ens insulti a nosaltres

  - La gent que l'ofèn però no el pot parar de seguir, és la opció més comuna al racó, i de la mateixa manera que a la @masaenfurecida la gent li fa retuits, els articles d'en Sostres la gent els penja al racó per vomitar-hi, i molta gent, encara que sap que al entrar i llegir l'article s'indignarà, no pot evitar entrar-hi i expresar en veu alta la seva repugnància i indignació envers aquesta persona. Com els nens que es troben una caca a la muntanya i avisen a tothom de la troballa: mireu quina caca més grossa que he trobat! ecss! quina pudor! veniu!!

   

  En fi, només us demano que no us enfadeu per coses com aquestes, prous problemes té la vida, com per haver-nos de preocupar d'en Sostres.

 • Mcasas9.761 13 220👍 4.219

  Pero si el Sostres ja ho havia dit en un altre escrit que havia donat pel cul a la Chacon, no?


Publicitat

Fòrums

 • 9.297.827 missatges
 • 221.162 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat