Publicitat

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

"Jokebox" Nova sèrie d'animació a TV3 de producció pròpia...

EstatpropiUsuari sumador161.354 11 1👍 25.843

TV3 estrena la sèrie d'animació "Jokebox"

Diumenge, a les 23.25

Òscar Dalmau i Òscar Andreu, creadors i dos dels protagonistes, es transformen en dibuix animat en aquesta sèrie per a adults en 3D que s'ha presentat al cinema Urgell de Barcelona amb l'aforament ple de gom a gom.

  
TV3 estrena la sèrie d'animació
Òscar Dalmau i Òscar Andreu es transformen en dibuix animat

Òscar Andreu i Òscar Dalmau han presentat aquest dimecres la seva sèrie d'animació per a adults, "Jokebox", una producció d'humor que s'estrena aquest diumenge a TV3 a les 23.25 hores i que des del dijous 20 es podrà veure també al canal 3xl, cada setmana, a les 23.15 hores

La pantalla gran ha servit aquest migdia per a la posada de llarg dels personatges de "Jokebox", dotze criatures animades en 3D -des del DJ Pokito, la tarotista Rossita, el cantautor String o el conseller de sexe Dr. X-, a través de les quals la sèrie estripa amb humor situacions quotidianes com les discussions de parella, els conflictes generacionals, la corrupció, la mort o l'amor.

Els guions de la sèrie, estructurada en esquetxos curts, i les veus dels més de 300 personatges que al llarg dels diferents capítols desfilen per la pantalla van a càrrec d'Òscar Dalmau i Òscar Andreu, dos personatges a qui també es pot trobar en forma de dibuix animat entre els protagonistes.

Produïda per TV3, Kotoc i Greatest Hits, amb la col·laboració de l'ICIC, "Jokebox" aposta per un humor atemporal i, amb la vocació de creuar fronteres, inclou en les trames personatges i referents internacionals. Ja en els primers capítols, els espectadors trobaran figures com Ossama bin Laden o Quentin Tarantino i referències al dalai lama o Bill Gates.

En la preestrena de "Jokebox", a Barcelona, Mònica Terribas, directora de TV3, ha explicat que "Fa tres anys, quan vam tenir sobre la taula el projecte dels Òscars i Kotoc per a aquesta sèrie, que inicialment es deia "Els extres", ja vam veure que havia estat concebuda com un projecte d'animació per triomfar a l'estranger". "Amb aquesta producció, ha dit, la televisió pública aposta pel talent del nostre sector privat."

Després d'aquests tres anys i amb el nom de "Jokebox", la producció arriba finalment a la pantalla i farà -assegura Terribas- "que la programació de TV3 de diumenge es tanqui amb una sacsejada a l'estómac i al cervell de Catalunya".

Com diu l'equip, "portarà a la pantalla tota la lletjor i tota la brutícia humana que existeix per convertir-la en una cosa divertida".

A més dels Òscars, darrere de "Jokebox" hi ha un nombrós grup de professionals capaços de tirar endavant els 390 minuts d'animació en 3D que completen la sèrie. "Fer animació és una cosa difícil, fer animació per a adults encara ho és més, però fer animació en temps de crisi és de bojos", ha dit Freddy Córdoba, director de "Jokebox", juntament amb el seu germà, Roger Córdoba.

El resultat es veurà diumenge a la nit a TV3!

 

http://www.tv3.cat/actualitat/352860/TV3-estrena-la-serie-danimacio-Jokebox

 

EDITO:

 

Enllaç del primer capítol.

 

http://www.3xl.cat/series/790/Jokebox

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.205.836 missatges
  • 217.895 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat