Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Duran i Lleida:el vividor follador

picamoixons11.797 13 172👍 124

 Josep Antoni Duran Lleida desayuna antes del debate mientras lee la prensa del día

Vaja! No sembla aquesta la imatge que transmeten els polítics.

-Hi haurà de tot ... Però sí: ​​l'opinió pública creu que som una colla de vividors. Els polítics estan mal vistos i, li adverteixo, que malpagats. Per això cada dia és més difícil trobar gent vàlida que vulgui dedicar-se a la política

Respostes

Configuració
 • Aldalar15.420 14 123👍 2.893

  Mal vent se l'emporti aviat, collons...

 • Rigel65.186 11 5👍 33.885

  Si CiU volgues ésser independentista es desfaria den Duran i Lleida sense gaires problemes.. El problam es que CiU ni és ni vol ésser independentista (avui mateix sortia a diversos mitjans de comunicació que en Pujol a exhortat als empresaris a aturar l'independentisme), i fa servir en Duran i Lleida com a escut, de cara als independentistes, de la responsabilitat en la manca d'independentisme del partit. En altres paraules, és millor que se les carregui en Duran que no pas en Mas, en Pujol, o algú altre del nucli dur.

 • larsson28.249 14 35👍 4

  En Duran i Lleida, l'únic? No fotem! És com si diguessis:

  "José Mourinho: el topall que impedeix al Real Madrid acostar-se al joc net"

  En Duran, no ho oblidem, l'ha posat CiU. I el paper que juga ja els està bé. Precisament CiU juga a dir avui blanc i demà negre perquè tothom (dels independentistes als espanyolistes) es pensin que CiU representa íntimament allò que ells voldrien:

   

  • Els independentistes pensen: "CiU no sembla independentista, però ho és".

   

  • I els espanyolistes pensen: "CiU sembla independentista, però no ho és".

   

  CiU és la puta i la ramoneta eterns, i el seu límit -sempre- és la legalitat espanyola. Com el PSOE és el límit del "PSC". D'aquí no passaran mai, i mentrestant tot és retòrica per a dissimular-ho.

  • clubjazz11.437 11 181

   Els partits són el que volen els seus militants. ERC només és independentista des de 1989, perquè així ho van voler els militants.

   • larsson28.249 14 35👍 4

    Ah, és clar, i a en Mas el van triar els militants.

    • clubjazz11.437 11 181

     Jo no crec que cap obra humana, sigui partit, església, Estat, ajuntament, club esportiu... sigui com és perquè Moisès ho cridés des de la muntanya. Quan els seus socis/consumidors decideixin canviar el rumb, ho faran. Que potser ara en Junqueras no s´hi està obrint espai?, que potser al seu dia l´Àngel Colom no desplaçà l´Hortalà? CiU serà el que vulguin els seus militants, tard o d´hora. En Mas és la continuació lògica d´en Pujol, potser després vindrà un altre que farà un pas més endavant; però CiU sempre va al ritme de la societat, per això sempre guanya les eleccions al Parlament, perquè el seu discurs no va ni un pas pel davant ni pel darrere de la societat. Ara la societat està a favor del Concert Econòmic, i de més autonomia; doncs CiU que s´hi va posicionant.

     • larsson28.249 14 35👍 4

      En Junqueras s'ha obert pas perquè a ERC hi ha hagut un seguit de clatellades històriques. Mentre a CiU els vagi bé (remenin les cireres), no canviarà res.

      • clubjazz11.437 11 181

       CiU sap exactament quina és la temperatura corporal del poble català. Sovint els critiquem com si fossin ells els qui posen travetes al poble català, però la realitat és que són el partit més votat amb diferència; per tant, són els qui al dia d´avui millor connecten amb el poble. Mas és el polític que al dia d´avui millor representa la majoria de catalans: un independentista light, que potser si vol la independència, però ja veurem com, que vol parlar amb Madrit, que potser avui s´enutja i demà hi para la mà...; vaja, com la majoria dels catalans. Jo sempre dic que els polítics són el fidel reflexe del poble, per això els voten. Si a Itàlia tenen un Berlusconni, és perquè la majoria d´italians s´hi senten representats, i voldria fer com ell si pogueren (bacanals amb menors incloses). Si els espanyols tenen un inútil com en ZP, que ven fum, és perquè els espanyols són així.

       Els catalans tenim en Mas, perquè la majoria de catalans, al dia d´avui, són més o menys independentistes, lights, i sense ganes de baralles ni d´arriscar massa; potser dintre d´uns anys, serà un polític diferent el qui representarà el poble.

    • FalciotUsuari sumador23.532 14 51👍 48

      

     larsson escrigué:

     Ah, és clar, i a en Mas el van triar els militants.

      

 • Legolasindar996 9👍 5

  Sempre culpeu de tot a en Duran, la culpa de que no siguem independents encara es d'ell, la culpa de que CiU no faci el que ha de fer es d'ell. No us enganyeu, un sol home no te tant de poder. Si CiU no fa el que fa no es per culpa de'n Duran, es culpa de CiU mateix, simplement no es que CiU encara no es independentista, i apenes es sobiranista. CiU no fa el que en Duran mana, en Duran fa el que CiU vol que faci, aixi de fàcil.

  Si, en Duran serà un botifler, però la culpa es de CiU per posar-ho on està.

  • HanseaticUsuari sumador21.289 11 67👍 22

   A Unió en Duran té molt, molt de poder. I és que ho vol controlar tot dins del seu partit.

  • Will20.578 9 71👍 2.490

   En tot cas, la culpa serà dels militants d'Unió de voler-lo com a president, o de CDC per no separar-se d'Unió, però CiU com a conjunt en aquest cas no pinta res, són els partits qui manen, i si a UDC volen al Duran, CDC només pot o empassar-se'l o trencar la federació.

 • Pesca_crancs11.100 9 189👍 2.088

   En durant és una peça clau de la tàctica coneguda com la pinça...

   

  pinça


Publicitat

Fòrums

 • 9.285.104 missatges
 • 220.676 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat