Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Game of Thrones - Cançó de gel i foc - La sèrie de la HBO

__24017__3.056 10

No em puc creure que encara ningú hagi obert un fil sobre la sèrie...

Està força bé, i els llibres són brutals.

 

https://www.youtube.com/v/nu9jsLXcjSE

Respostes

Configuració
 • Prow21.178 9 68👍 6.561
  Tot el que no sigui el Jon o el Tyrion acabant al Tron de Ferro em sorprendrà força per què no ho trobaré creïble (si he de triar prefereixo al nan, en Jon se'm fa avorrit i predectible) Cersei al tron tindria la seva gràcia però els guionistes no s'atreviran. La Dany mor al següent capítol o almenys acaba molt ferida. 
  • Capità·carxofa3.652 1 566👍 9.763
   A qui li importa una merda qui acabi al tron de ferro? LOL

   Què collons passa amb l'ice i amb el fire, això és l'únic interès que resta. La trama política és interessant, però precisament pel cantó maquiavèlic que sempre ens ha mostrat la saga, no per la collonada aquesta de m'agrada més Messi o m'agrada més Cristiano.
   • Indignat_indepe6.802 6 315👍 2.905
    L'ice ja s'ha fos i ha perdut tot l'interès, més enllà del que pugui fer el corb dels tres ulls que entenc que després de donar-nos la murga tota la puta sèrie tindrà alguna rellevància més enllà de fer d'esquer pel NK.
 • Oscar lo RoigUsuari sumador23.464 15 52👍 624
  Aviam, la temporada està entretinguda i els capítols quasi cinematogràfics es fan curts, però cada cop es veu més la diferència entre el Joc de Trons basat en els llibres i el que ja els ha sobrepassat i va per lliure.

  En quasi un no res s'han ventilat dos dels grans arcs que són fonamentals en els llibres, l'exèrcit de morts i l'exèrcit de dracs (de nou cap a l'extinció i sense gran valor afegit quan havien de ser l'Estrella de la Mort de Joc de trons). Tot l'arc de Bran fa pinta que acabarà amb un altre mcguffin.

  I la personalitat d'alguns personatges claus també ha pegat un bon gir que en perspectiva sembla incoherent. Daenerys és una intel·ligent estratega a Essos i no encerta una a dretes a Westeros. Deu ser cosa de l'aigua de Rocadragó, perquè al Tyrion li passa el mateix. En canvi, Sansa ha passat de figaflor de manual a brillant i sabuda líder perquè sí.

  Dos detalls més:
  - Pot tindre cert sentit que quan es mata el Rei de la Nit desapareguen els morts que ha revivit i depenen de la seua voluntat. Però els lloctinents no són de la mateixa raça? No haurien d'haver sobreviscut?

  - Si no m'enganya la calibració de la tauleta, diría que tant Cersei com Daenerys tenen els ulls verds. Tot sembla indicar que Jaime acabarà amb Cersei (més quan molts dels personatges tanquen el seu cicle abans de finir)... voldrà dir que Arya serà l'encarregada de la Targaryen?


  (Al final, acabarà amb Bran despertant en un llit d'hospital futurista)
  • Capità·carxofa3.652 1 566👍 9.763
   Els lloctinents els creava el rei de la nit amb nadons humans. L'evaporació de l'exèrcit sostingut en la seva màgia té tot el sentit. El que no quadra de cap manera és l'ethos del rei de la nit (què cony era i què cony volia?) del senyor de la llum i d'en Bran. Això va camí de ser un LOST en tota regla, amb un final esotèric inexplicat (potser el que ja hem tingut), que no soluciona res i ens deixa amb la mig-trempada i els collons plens. Perquè no: qui s'assegui conjunturalment al tro de ferro al final de la temporada no és un clímax de res. Algú tan anodí com Tommen s'hi ha assegut i ens sua la polla, i ens continuarà important un rave per molt que aquest cop ens venguin que serà un llarg i pacífic regnat de prosperitat i harmonia, estil Aragorn al Senyor dels Anells.
   • autokrator13.362 3 157👍 9.111
    El problema amb el Rei de la Nit és que se suposa que ja havia existit abans, ja hi havia hagut altres hiverns. Llavors, si resulta que quan ell mor tota la resta de caminants que havia creat també cauen no s'explica com pot tornar a sorgir un nou Rei de la Nit. I s'ha de donar per fet que el Rei de la Nit havia mort milers d'anys enrere perque tampoc no havia guanyat. D'aquí que només queda per resoldre qui és el proper Rei de la Nit (la trama política com tu dius ja té poc interés). Possibilitats hi veig tres:

    1. El nou RdN és en Bran perque el RdN anterior l'havia arribat a tocar en un capítol de no sé quan, així doncs el Bran es transformarà en un RdN d'alguna manera. De fet ja diu que viu en el passat i no seria incongruent que en algun moment volgués la fi del món per oblidar-ho tot.
    2. El nou RdN és Jon Snow, un personatge que, en realitat tot i que ens oblidem moltes vegades, ja està literalment mort. A més que el RdN fa una mica pinta de Targaryen. 
    3. Els guionistes no ho han pensat, es fotran un final tipus Disney amb Cersei fent de bruixa dolenta, casaments, fills i pau i no resoldran que passa amb el RdN com si no hagués estat la trama principal de la sèrie. Espero que no, però és probable. 
    • gerd8.755 12 248👍 1.740
     Tot això està basat en una hipòtesi, la primera que fas, que segurament és falsa. Hi poden haver hagut hiverns llargs anteriorment, però que se sàpiga en el passat el rei de la nit no havia tingut mai un dragó i per tant no s'havia pogut carregar el mur. Aleshores no hi ha cap motiu pel qual ha d'haver-hi cap nou rei de la nit.
  • Indignat_indepe6.802 6 315👍 2.905
   Com a mínim el Jon és conseqüent: Era un pèssim estratega a les temporades anteriors i ho és a aquesta.
 • Ercoman1.723 3 917👍 1.866
  Seria en Bran a dia d'avui el Coutinho de Joc de Trons?
 • Friheden11.099 4 190👍 5.623
  L’episodi 5è ha estat BRUTAL !!!!

  Ha mort quasi tot Déu...

  Es parlava d’un gir dels aconteixements, doncs ja el tenim....
  • aoszco3.399 4 599👍 1.469
   No sé que dir-te. D'una banda, no nego que no sigui un capítol emocionant. Però pel que fa a la trama... Al capítol anterior es van carregar un drac disparant les ballestes des dels vaixells. En aquest capítol no han estat capaços ni de tocar-lo i mira que en tenien moltíssimes més. Les escenes de l'Arya no tenen sentit si no és per fer que vulgui matar la Daenerys per haver matat tants innocents... 
  • FocViuUsuari sumador6.700 10 319👍 1.312
   Cabró, com et pilli et pelo jo a tu!


   Què costava fer servir l'amagador d'spoilers!
  • FocViuUsuari sumador6.700 10 319👍 1.312
   Ara que ja l'he vist, la veritat és que és un episodi molt fluix, i el guió totalment surrealista
  • Lepid1.463 3👍 546
   Es un episodi de merda. Un sense sentit. La majoria de personatges canvien brutalment amb el que eren tot just al capitol anterior. Lluites estúpides i morts sense sentit. El pitjor es la Daenerys massacrant el seu poble que ja s'havia rendit. No se de que viurà la corona, perque la majoria del regne sembla o camperols o noblesa feudal. La ciutat mes important de lluny, tant com a centre comercial com a centre de producció (artesans, etc) i l'ha reduïda a cendres. No ha quedat ni l'apuntador. 
   • Tuixec4.003 9 530👍 1.808
    Si no fa la masacre després de que es rendeixin qui inspira por no és ellla, sino el drac. I ha decidit eliminar l'amenaça d'en Jon amb la por. I li dona una segona oportunitat al Jon i tot. Si això és incoherencia...  El Jon serà Targaryen, peró és una amenaça pel seu poder, perquè els Starks l'han abduit completament. Els Starks, que van matar el seu avi i la van forçar a l'exili, els Starks amb la Sansa que li disputarà el poder a tota costa, En Jon, que l'ha rebutjat com a parella 2 cops i a més té a tots els seus consellers excepte el greyworm embelessats, per no parlar de la lleialtat de tot el nord is egurament Riverun. Consellers que no han parat de cagarla en tota la campanya de westeros, i s'han salvat dels caminants blancs de xiripa. Un l'ha trait obertament, un altre que ha deixat escapar en Jaime, quan trigarà Davos en fer el mateix?????
    Potser el seu avi no estava tan boig. Potser era l'única manera de que aquesta colla de desagraits li tinguessin algun tipus de respecte. 
    • Lepid1.463 3👍 546
     Esta pirada. Després d'una eternitat de guerres civils i una pèrdua de recursos brutals, en comptes de buscar una solució pacifica, que es el que faria un bon rei, destrueix sense miraments la capital (la seu del poder per altra banda), la ciutat mes valuosa de tot el continent. Felicitats, serà la reina d'un cementiri. Ja no queden families grans, o han mort o els seus descendents són bastards o dones (no poden continuar el cognom). Ningú qüestiona el seu poder. Igualment ella es esteril i per tant no pot deixar descendència, per lo que la corona anirà si o si al John tard o d'hora. Es mes, segur que se la pelen en el últim capitol. Des de l'inici de la serie s'ha demostrat que es una mala governant. A les ciutats esclavistes ja la va cagar una vegada darrere l'altra. El problema dels consellers es que te tans pocs partidaris que ningú la vol i ha reciclat consellers d'altres reis (El mateix Davos). Potser tindria mes suports si no es dediqués a cremar tothom que la molesta. El que va pelar el seu pare van ser els Lanister no els Stark. Mes aviat el seu pare va pelar tots els Stark que va poder quan era ell qui en tenia la culpa. 
     • Tuixec4.003 9 530👍 1.808


      Esta pirada.
      Discrepo.

      ...en comptes de buscar una solució pacifica, ...  Felicitats, serà la reina d'un cementiri.
      Ho ha intentat 2 cops i l'han deixat tirada, fins i tot qui diu que l'estima. Si fos una persona excepcional trobaria la manera, pero desde la temporada 1 Daeneris ho ha resolt tot amb foc, per tant és l'únic recurs que coneix sense dependre de tothom,el 75% dels quals ja l'han trait. Pot regnar un continent sense capital o no regnar. La opció és clara. Més quan és la obsessió que té des que va néixer

       Ningú qüestiona el seu poder.
      JAJAJAJA  No, i ara, en Varys séstava escrivint a ell mateix. En Tyrion l'ha desobeit però si li ofereixen una sortida per salvar el cap dirà que no. La Sansa li falta temps, L'hereu dels Arryn està allà. Fins i tot el Gendry el poden fer servir.

      Igualment ella es esteril i per tant no pot deixar descendència, per lo que la corona anirà si o si al John tard o d'hora.
      A ella li sua el seu hereu.

       Des de l'inici de la serie s'ha demostrat que es una mala governant. A les ciutats esclavistes ja la va cagar una vegada darrere l'altra.
      Totalment d'acord, per tant fer el que fa és coherent amb el personatge. No sap governar, guanya el poder massacrant qui no la venera. I a westeros ella creu que no ho farà mai ningú. 

      Potser tindria mes suports si no es dediqués a cremar tothom que la molesta.
      segurament, però seria un altre personatge.
       
 • Fungus490👍 979
  Queda novament demostrat: en Jon és el Quim Torra (en atractiu) de Ponent. Aquest nivell de mesellisme i d'autodegradació exigeix de manera immediata un cop d'Estat per part de la Sansa i que l'Arya es peli la Senyora dels Dracs. El que no va poder fer la Fe Militant ho ha fet la Reina Boja, tot portant la barbàrie i l'obscurantisme al cor de Westeros amb la inestimable col·laboració del pitjor estratega militar, comandant i polític del continent.
 • ArkaitzUsuari sumador5.168 15 419👍 563
  Per no fer spoilers.

  La Daenerys s'ha convertit en el nou Anakin Skywalker.
   
  • autokrator13.362 3 157👍 9.111


   Aquesta ja fa temps que sembla que és més dolenta que bona, de fet tot s'explica per venjança i per poder. D'alguna manera ha venjat el seu pare complint la seva amenaça de cremar-los a tots. A mi des de que va acceptar que li matesin el germà que no en cau be. Al final la bona és la Samsa i l'Arya s'haurà de pelar la Daenerys per fer justícia. Compte que no acabin al poder ella i el Tryrion. El problema és que no se sap res de nou de la trama del RdN i sembla que ha quedat amortitzada i com si mai no hagués existit.
    
  • Tuixec4.003 9 530👍 1.808
   És que la gran cagada és que el Drogon no es ventili la flota un cop ja no està desprevingut. Pots fins i tot justificar que es van carregar l'altre perque estava badant si ho fas.

   Completament d'acord en lo d'amagar els fets per això. Tot i que lo de la Daenerys no ho han amagat, ho han comprimit en els capítols que teníen. Jo crec que la seèrie ha pagat el ser un blockbuster i la inhabilitat de fer capítols on sembla que no passa res, però el que fa es desenvolupar la complexitat i l'evolució dels personatges.
 • Pocafeiner3.423 9 596👍 2.852
  Descansa en pau, GOT.
 • Capità·carxofa3.652 1 566👍 9.763
  El millor capítol de la temporada, tot i que les incoherències del guió són un puto dit a la nafra. Si els dracs eren així de poderosos i invulnerables la Daenerys en tenia prou d'aparèixer un diumenge de tardor qualsevol i rostir el Red Keep amb la Cersei dins.
  • Pocafeiner3.423 9 596👍 2.852
   Durant la primera mitja hora va semblar que es recuperava el camí, però després...
   • Tuixec4.003 9 530👍 1.808
    Després, què? La batalla és l'únic que grinyola i molta de la culpa és el passat capítol on maten un drac com si fos un corb amb un missatge. El posicionament de la Daenerys es del tot coherent amb la seva decisió "Fear it is then", s'espera a que es rendeixin per inpirar la por fent massacre perque ella vol, no perque ho necessiti. Si ho fa abans, qui inspira por és el drac i no ella. . Els únics personatges incoherents del capítol és l'Arya (vale que el Jaime va ser incoherent el passat).
 • ArkaitzUsuari sumador5.168 15 419👍 563
  El tro de ferro fos.
 • gerd8.755 12 248👍 1.740
  Que en Bran posseeixi el Drogon d'una vegada i rebenti la bruixa . O se la carregui  en Jon. O l'Arya. Francament, tothom ho farà gustosament. 
  • Tuixec4.003 9 530👍 1.808
   Doncs tal com ha anat al final, jo prefereixo que La Daenerys torni al contient on l'estimen , posi de virreina la Sansa i faci pagar imposts a tot westeros. I això que segueixo sense poder veure-la. 
 • ExploitationUsuari sumador7.764 13 277👍 444
  Així que has posat Daenerys a la teva filla, com et sents ara?
  https://www.vulture.com/2019/05/game-of-thrones-parents-daenerys-name.html
 • Mcasas9.614 13 225👍 4.089
  Molt bon capítol des del punt de vista visual.

  A nivell de guió resulta bastant incoherent el fet que els dracs siguin poca cosa més que putus ànecs maldestestres en alguns capítols i autèntiques màquines de guerra en altres. De totes maneres, la bogeria de la Danny i la massacre que provoca fan d'aquest capítol un dels millors de tota la sèrie.
   
 • Wittgenstein589👍 825
  Crec que molts us equivoqueu a l'hora de jutjar el capítol. He vist moltes crítiques que el guió d'aquest capítol és mediocre, però l'únic que crec que és mediocre són les 15000 quasi morts de l'Arya que eren impossibles de sobreviure (per un moment he tingut l'esperança que el cavall blanc fos una al·lucinació durant l'agonia, però no, han hagut de fer-hi trama Hollywood).
  El capítol funcionaria molt i molt bé si els capítols i tota la temporada anterior no fóssin una merda. Aquest recuperava l'esperit original de la sèrie d'ensenyar-nos la humanitat fosca que no esperem i de fer acabar coses de l'única manera que poden acabar però que no esperem perquè estem habituats als clichés. No hi havia cap altra sortida que no fos la Daenerys perdent la xaveta.
  El problema és que després de tant de temps empassant-nos un GoT que tirava de les realitats elàstiques de la fantasia, tornar al realisme del principi queda fals i encadena una incongruència rere un altre.  Han volgut recuperar el GoT de les primeres temporades i han fallat perquè ja era massa tard per fer-ho, i menys encara fent-ho de cop i volta d'un capítol per l'altre com han fet aquí.
  Però ei, mireu-ho pel costa bo, fa dues temporades tothom tenia coll avall que tindriem final Disney i això com a mínim ho tenim salvat. I a més ara tenim final imprevisible .

  P.D.: a tots els que ploreu perquè la trama del Rei de la Nit i en Bran no ha anat enlloc, sincerament, en algun moment us ha importat aquesta part de la història? A mi ha set una trama que se m'ha fet avorrida i sobrera des del minut 1. Era un cliché enorme en una sèrie on la gràcia era que se saltava els clichés.
   
 • Hanzel und Gretyl5.364 10 397👍 1.912
  A mi m'ha agradat. I visualment una pasada, quan crema la porta i a les Capes Daurades...Mel.

  Recordeu, una ciutat es pot rendir abans de que l'ariet toqur la porta mai no després. Ans que la Dany li pegués foc va intentar primer fer una treva(que varen violar) i demanar una rendició que varen respondre matatant a sa concellera. De veritat no vos haguereu plantejat que tot era una estratagema de la Cersei amb aquests precedents? Que la suposada rendició era una altra farça?
  Sense pietat, han tigut les seues oportunitats. 

  A Joc de Trons el únic personatge que pareix Disney és en Jon, que ho fa tot be. Jesucrist. 

  Daenerya no és més que un altre presonatge gris que monta un animal tiranapalm. 
 • Oscar lo RoigUsuari sumador23.464 15 52👍 624
  El que demostra el 8x05 és que la temporada és massa curta per tot allò que calia contar -i tancar-, i ara van accelerats. El cas de Daenerys és el més visible, com en un parell d'episodis ha passat d'alliberadora d'esclaus a genocida; però també altres personatges canvien de direcció a cada un o cada dos capítols. 

  A tot això, visualment ha estat un espectacle.
  • Hanzel und Gretyl5.364 10 397👍 1.912
   El que passa és que heu deixat de vore a Daenerys com a personatge real i com a personatge pla. Alexandre el Gran va ser magnanim on se rendiren i genocida on li plantaren guerra o fins i tot com a vengença com forme feu a Persepolis. Compara el tracte que tingué a Tir  del qur tingué a Babilònia. 

   Per construir un nou ordre a vegades s'han de fer salvajades sobre l'antic. 
   • zzcc6.517 9 331👍 2.496
    No, la Daenerys canvia de la nit al dia com aquell qui diu. És cert que feia uns quants capítols que insinuava la transformació, però la manera com ha canviat només començar aquest capítol no té sentit. Només cal veure la seva primera aparició, totalment desequilibrada i demacrada físicament.
    • Desconfiat4.214 4 504👍 4.507
     La Daenerys ha sigut sempre una egòlatra, com es va comportar a la ciutat aquella que no li feien cas? Fa dues temporades que va cremant a tothom que li porta la contrària. 
    • Tuixec4.003 9 530👍 1.808
     La Daenerys ha estat així desde el minut 1, i els consellers li feien canviar d'opinió. Ara qui la podia fer canviar d'opinió, el que l'ha plantada sentimentalment 2 cops, el que li ha fallat 3 cops i acaba de fer-li perdre el presoner de guerra més important que pot tenir, el que acaba de pelar Drogon perquè ja estava conxorxant o el que li acaban de matar l'amor de la seva vida i només vol venjança? SI vols torna a veure la sèrie i mira quin era el seu pla inicial per conquerir Westeros. Ui, mira, si era exactament el que ha acabat fent ara que no te assessors.
   • Lepid1.463 3👍 546
    No es el mateix. La defensa de Tir va endarrerir molt les campanyes d'Alexandre. Babilònia era una de les principals ciutats d'un imperi que volia regnar. Fins i tot els romans, que van destruir Cartago, la van refundar anys després perquè la seva pèrdua va ser un gran cop a l'economia i el comerç mediterranis.
 • Prow21.178 9 68👍 6.561
  D&D = Desgràcia & Decepció? 

  https://m.youtube.com/watch?v=EA7UQOYskas 
 • Desconfiat4.214 4 504👍 4.507
  Aviam els que us sorprèn lo de la Daenerys dient que ha tingut un gir inesperat, no heu vist les altres temporades? Porta com dues temporades fora de si, que si trencadora de cadenes, mare dels dracs, fotent discursos cada dos per tres, etc. No és ara que s'ha tornat una déspota, sempre ho ha sigut. Simplement que us feia gràcia perquè semblava la bona i tot el hype al seu voltant amb el rollo feminista de pel mig. Ara us foteu. 
  De fet el seu pla inicial era cremar la ciutat, i en Tyrion ja va tenir la magnífica idea de dividir les forces, i van perdre un munt de tropes. Crec que la Daenerys dèspota és lo únic que manté certa coherència amb la sèrie. 
  El que no s'explica és tota la resta, manca de realisme pel que fa a les capacitats militars dels dracs, el fet de que la ciutat no tingués cap estratègia de defensa, trames que no entenem ben bé per a que servien com el Rei de la Nit, en Varys morint després d'haver sobreviscut a mil reis, etc. 
 • Canyadesucre10.334 3 208👍 17.176
  A ningú més se li fa estrany que hi hagi un passadís "secret" que uneix la fortalesa roja amb la platja (amb una barqueta esperant, és clar) i que coneix tothom però no estigui mai vigilat? És que es passen tota la sèrie entrant i sortint per allà com si res.
  I el sir Davos de la Ceba no havíem quedat que era un pèssim lluitador? Com pot ser que sobrevisqui sempre a les pitjors batalles combatent a primera línia? Però si li falten els dits d'una mà i tot!
 • Hanzel und Gretyl5.364 10 397👍 1.912

  Com a final de serie tot molt ben tancat. Com a valoració personal...Llevat del final dels Starks/Snow fins l'altre dia, una merda.

  Una tia que s'ha construït a ella mateixa, i que per ajudar a tots els vius va perdre 2 dracs i la meitat del seu exèrcit acabar traïda per cremar una ciutat... Vos imagineu a Alexandre o a Gengis o a Anibal que els hagueren fet això després de destruir una ciutat?

  Merda de cultura posmo.

  • Lepid1.463 3👍 546
   Molt facil, si a Alexandre en comptes de intentar substituir el Imperi Persa per un de Macedoni s'hagés tornat cap a casa sense prendre el control de les terres conquerides els seus propis generals l'haguessin mort i acaparat el poder. Com si a Alexandre no li haguessin muntat complots i cops d'estat 
 • Khanate951 5👍 1.898
  Quin sentit té que Jon s'exili, quan els Unsullied i els Dothraki foten el camp? Yara no li cau bé, però encara així, què pot fer? I si Sansa es converteix en reina del nord, encara li és més fàcil quedarse per allà


  Per què encara existeix la guàrdia de la nit? 

  • Gambús vallesà71👍 243
   I a més, el Nord s'independitza (cosa que em sembla lògica), però no ho fan ni Dorne ni les Iron Islands, que ho reclamaven des de feia segles. Honestament, sembla que el GRR Martin els va dir el final als directors i ells l'han copiat i enganxat sense cap mena de miraments a la serie, encara que això destrossés els arcs de personatge i trames anteriors.

   I a més, el mur i la guàrdia de la nit teòricament passen a pertànyer al Nord, de forma que té menys sentit perquè deixa de ser "l'escut que protegeix els regnes". I protegir ja no protegeix, perquè no hi ha cap mena de perill. I com tu dius, els Unsullied no tenen cap manera d'obligar al Jon a complir la condemna, i realment s'hauria quedat al Nord si els merda directors ho haguéssin fet creïble
 • aoszco3.399 4 599👍 1.469
  Com es reprodueixen tan ràpid els unsullied, al final de la batalla de Winterfell semblava que n'havia mort molt més de la meitat. Abans de la batalla de King's Landing eren una força minsa. Al final semblen haver-se multiplicat per 10... I mira que són eunucs...
 • Buddha622 2👍 836
  quina merda de final. Desde la Daenerys, que havia de morir, però de manera més èpica i inesperada, fins al paper de Bran l'Echenique, la manera en que abandonen a Jon... bah
  • Segon_usuari_Bob5.800 10 365👍 7.039
   Jon ha estat un personatge estúpid des de la primera fins la darrera temporada.

   I compleix l'estàndard d'heroi idiota dels relats de fantasia, al que se li posa davant una dona maca, amb poders sobrenaturals, enamorada de tu, que t'ofereix dominar el món amb ella practicant tota mena d'actes sexuals en les estones lliures, i on l'heroi rebutja l'oferta per viure com un pringat fins la resta dels seus dies.

Publicitat

Fòrums

 • 9.284.010 missatges
 • 220.638 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat