Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Game of Thrones - Cançó de gel i foc - La sèrie de la HBO

__24017__3.056 9

No em puc creure que encara ningú hagi obert un fil sobre la sèrie...

Està força bé, i els llibres són brutals.

 

https://www.youtube.com/v/nu9jsLXcjSE

Respostes

Configuració
 • zzcc6.498 9 331👍 2.452
  Nova teoria inventada 100% per mi:

  Els propers reis estables de Ponent seran, conjuntament, el/la fill/a del Jon i la Daenerys i el/la de la Cersei i Jaime.
  • Prow21.127 9 68👍 6.490
   Però... posem la mà al foc que la Cersei està realment embarassada? Jo no... és capaç d'haver-s'ho inventat per lligar més curt en Jaime. A mi em sorprendria relativament, vaja.  
  • autokrator13.260 3 156👍 8.967
   Doncs jo crec que no, fins ara la sèrie segueix paràmetres molt clàssics. En els paràmetres clàssics els fills sorgits de l'incest sempre moren i, de fet, els tres que tenia Cersei ja són morts. Un fill de Jon i Daenerys estaria en aquest cas, un fill de la Cersesi no està clar perque no sabem de qui és encara. 

   De fet, des de que he vist que s'han anat al llit cosa que no esperava, estic per dir que Jon i Daenerys possiblement morin la propera temporada. 
 • Prow21.127 9 68👍 6.490
  Com heu portat la llarga espera?  Deixo un petit qüestionari per si volguessiu fer algun pronòstic:

  - Morirà algú important ja al primer episodi o serà de presentació?
  - Si la Cersei mor "aviat", trontollarà la lleialtat d'en Tyrion cap a la Daenerys?
  - Embaràs de la Cersei: real o farolàs?
  - Quines són les intencions/pla d'en Jaime? 
  - Jugaran algun paper rellevant Davos, Varys, Melissandre i altres personatges que la temporada passada no van tenir l'impacte que tenien al passat? O algun personatge "petit" agafarà molta volada pel desenllaç de la història?
  - Alliberaran la tensió sexual Jaime i Brienne d'una vegada? 
  - Com i quans'assabentaran els enamoradets que són nebot i tieta? Quina serà la seva reacció? 
  - Seran derrotats els Caminants Blancs en algun moment o la seva victòria és inevitable?
  - Si els Caminants són derrotats/frenats i no hi ha gaires baixes, s'obre automàticament una guerra Cersei-Daenerys o tornaríem a veure una espècie de consell-reunió com el de la temporada passada?
  - El Drac de Gel matarà algun dels seus dos germans? 
  - Aniran els dos dracs a rostir zombies o la Daenerys tindrà por de perdre'ls i per tant deixaran els dracs com a plan B si amb el vidredrac no n'hi hagués prou? 
  - Quina serà la mort més impactant de la temporada? 
  - I sobretot: qui acabarà la temporada (i per tant la sèrie) al Tron de Ferro? Algú fora dels "esperables"? (Lannisters, Starks, Dan, Gendry o Rei de La Nit)
  - Creieu que la darrera escena de la sèrie serà en Sam (amb unes ulleres semblants al George Martin o físicament semblant a ell) escrivint la història de la Guerra o seria massa previsible? Amb quina escena us agradaria que acabés la sèrie?  
 • Friheden11.076 4 191👍 5.609
  Pell de gallina només veure la capçalera d’entrada , renovada i amb un nou concepte, i la banda sonora tan èpica.Aquesta temporada té un ambient més cinematogràfic que no pas de sèrie, els efectes sonors em recorden més a una pel.lícula que no pas a un capítol d’una sèrie.

  Moments èpics ( no diré quins ), retrobaments esperats i inesperats, sobretot l’últim que enllaça amb el primer capítol de tota la sèrie, quan en Bran es espitjat des de la torre....

  Esperant el segon en candeletes !!!!
 • Prow21.127 9 68👍 6.490
  Bé, capítol de presentació, sobretot, i de descriure com estan posades les cartes sobre la taula. Ens ha deixat alguns bons moments, però. Em mola la idea dels nordencs no acceptant la Daenerys i que aquest fet provoqui una crisi/baralla "interna" que els perjudiqui a tots davant l'exèrcit blanc, seria força èpic i molt habitual a la història humana. No crec que passi però, l'idealisme disney de tots units contra el dolent resistirà més capítols o directament tota la temporada. Les dues sorpreses del capítol per a mi han estat que el Sam reveli tan ràpid al Jon la bomba parentesca (vorem ara què passa, es distanciarà el Jon de la Dany sense dir-li res i ella es picarà? em sembla el més probable) i que la Cersei jugui al teto amb l'Euron. Si al proper capítol no hi ha cap mort/assassinat a Hivèrnia (amb la concentració per metre quadrat de personatges que s'odien/desconfien entre ells) serà una estafa enorme. 

  I ni que sigui per estètica, jo també vull elefants per Ponent, clar que sí Cersei, si s'han de marejar als vaixells una mica doncs que es maregin, coi, que són animals forts i no deuen ser tan difícils de fer en 3D comparat amb tres dracs. Guionistes, volem Elefants vs Dothrakis com a versió moderna dels Mûmakil vs Rohirrims!   

   
  • zzcc6.498 9 331👍 2.452
   Això dels elefants  fa tota la pinta de ser una solució per evitar que no es dispari innecessàriament el pressupost.
   • Prow21.127 9 68👍 6.490
    Hmm potser sí, però llavors  
    per què els citen? Pot ser que sí arribin més endavant? Molaria però no crec. Bé, podria ser que efectivament s'hagin volgut estalviar portar elefants reals a l'Ulster (em sembla que a diferència d'altres temporades enguany ho han gravat tot allà) per estalviar però fets per ordinador taaaan cars sortirien?  No en tinc ni idea de com va. 
 • Defectible7.945 271
  Primer capítol molt benèvol que no fa sinó pronosticar l'allau de drama cruel que ens ve a sobre.

  Recorda el punt crític de desenvolupament en les partides d'escacs.
 • zzcc6.498 9 331👍 2.452
  Aquest primer capítol m'ha servit per fer-me recordar com la van arribar a cagar a l'última temporada. Els caràcters dels personatges estan tan exagerats que ja quasi semblen caricatures d'ells mateixos, i això alhora els fa odiosos. 
  Evidentment continuo tenint curiositat per veure com acabarà tot plegat, però la trama general no em té gens impacientat.
 • Screen4.534 1 472👍 2.202
  Hi ha mal rotllet .... entre un drac i John Snow


  entre altres mals rotllos
 • Mcasas9.469 13 228👍 3.981
  Després d'aquest primer capítol tant benèvol amb tots els personatges, espero que comenci aviat la massacre. Daenerys caurà aviat. 
 • Defectible7.945 271
  Daenerys caurà aviat. 

  Nah.

  Però sí que en ella o Jon es mostraran els gens Targaryen del rei boig. Clar que ella porta ensenyant la poteta tota la sèrie, però vaja.
 • Jabugui42👍 51
  m'ha agradat

Publicitat

Fòrums

 • 9.266.779 missatges
 • 220.008 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat