Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Laporta trenca amb Solidaritat (segons anuncien V. Partal i l'Ara)

__18804__5.465 11👍 100

Al seu twitter ho anuncia. Esperarem a que ampliin la notícia, pero de confirmarse és pura bomba.

 

vpartalvicent partal
Laporta trenca amb Solidaritat i anuncia que no renovarà la coalició.

Laporta trenca amb Solidaritat i s'acosta a ERC

El líder independentista no assisteix al dinar que Solidaritat ha convocat aquest migdia

SARA GONZÁLEZ

Barcelona | Actualitzada el 03/03/201114:15

El líder independentista Joan Laporta ha anunciat a través d'un comunicat que no signarà "l'acord de reedició de la coalició" amb Solidaritat Catalana per la Independència perquè no comparteix" que Solidaritat es presenti en solitari a les eleccions de Barcelona. Aquest mateix migdia, el líder d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, ja ha admès que havia mantingut diversos contactes amb Laporta i ha assegurat que, si se suma a la seva coalició, li garantirà un lloc "important" a la llista per garantir la seva entrada a l'Ajuntament de Barcelona.

Laporta també ha anunciat que, davant "l'espectacle mediàtic que ha desfermat" la trobada que Solidaritat té prevista per avui al migdia, no assistirà al dinar-reunió convocat.


Respostes

Configuració
 • __14593__3.379 13

  Carretero tenia raó quan deia que Solidaritat era un invent inestable, que una vegada al Parlament rebentaria en quatre dies. Així ha estat.

   

  El problema, però, segueix sense resoldre's, perquè l'ERC actual no pot ser cap pal de paller independentista si no talla caps.

   

  Estem en un bon forat.

  • nRibas10.843 13 196👍 1

   Sí ja té raó ja, però no és que Reagrupament porti una trajectòria molt sòlida, precisament

   • __14593__3.379 13

    Sí, és clar, tampoc Reagrupament. Però alguns sempre vam defensar que l'aparició de Solidaritat era degut a la feblesa de Reagrupament, que tot i ser 3500 associats a l'estiu, el projecte transversal d'aglutinar la societat civil a l'entorn d'una candidtura netament independentista s'havia encallat.

     

    Però Solidaritat no podia ser cap alternativa vàlida, perquè no es va plantejar mai com a estructura transversal i civil, sinó com un partit o coalició de partits de gent oportunista. Inclòs en Laporta.

  • Hartigan13.799 13 146👍 115

   Jo pensava que almenys arribarien a l'estiu, però és que a la primera que han tingut l'oportunitat, ha petat

 • nRibas10.843 13 196👍 1

  I vinga a donar pel sac... per a aquesta gent tot es resumeix a una sola paraula:

   

  INTERESSOS.

   

  Els que encara no us heu adonat que tots, absolutament TOTS els polítics catalans busquen per sobre de tot el seu propi benefici i el del seu partit, no sé quantes bofetades al mig de la cara us heu d'endur per a que obriu els ulls...

  • PILO9.016 15 244👍 1.045

   Exactament igual que els espanyols el francesos.............

    

   No es aquest el problema, el problema es que en casos de necesitat  en la majoria de països seriosos primen les raons de estat als interessos politics partidistes, tampoc es el cas de Espanya( excepte amb el tema separatisme que diuen ells) si no mira com fan servir la bestial crisis econòmica com arma politica llançivola uns contra altres.

    

   a mi tampoc m'agraden els politics que tenim actualment a Catalunya, però no es just fer-los culpables de tots els mals a ells, tota societat té els politics que és mereix i no som més que un reflexe de la nostre actual societat i en aquest tema esta força clar, els catalans( i aqui nomes conto els sobiranistes) excepte contades excepcions tampoc tenim sentit d'estat, aquest es el problema.

  • jo_català4.347 16 496

   Ni més ni menys. En Laporta ha vist que anant amb ERC serà regidor i s'hi ha tirat de cap.

 • Tisana15.094 11 130👍 26

  Ara a veure quan triguen a plegar el Fenoll, l'Arqué, etc...

 • demografia790 9

  Jonny, la gente està muy loca

   

  Jonny la gent està molt folla.

 • __26704__474 9

  Aleshores, ara a quin partit ens hem d'apuntar? 

   

   

 • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

  A ERC i a CiU se'ls hi deu estar acabant el cava per celebrar tal esdeveniment.

  • FalciotUsuari sumador23.532 14 51👍 48

   El més trist és que, igual que Rcat, s'han estavellat tots sols...

   • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

    Doncs pel que es veu el Srubell potser també salta, i si això passa, SI es queda amb 2 diputats. Una altre fractura i ferida i odis irreconciliables que em veig a venir entre més d'un.

    • __539__9.197 17

     Ho he llegit a més d'un lloc, això de l'Strubell. De l'1 al 10, quin nivell a l'escala rumorològica li donaries?

     • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

      Home, no ho sé. Però veien el que va fer (abandonant RCat i passant-se a SI) és possible que sigui cert. No goso fer cap predicció (la veritat és què poca informació tinc com per poder-ho fer) però veig possible què més d'un de SI marxi amb en Laporta. I ara potser m'aventuro molt i la cago amb força, però crec què depèn de com vagin els resultats de ERC (amb RCat i Laporta, que no deixaran de ser apèndixs d'ERC), si són bons, potser es començaran a enviar míssils cap a SI per eliminar-la, amb l'ajuda, participació i satisfacció d'ERC, RCat i en Laporta (juntament amb alguna bombeta que deixarà anar CiU).

      I en aquest cas, pots ser, que el debat independentista no es centri a atacar a Espanya, sinó a atac entre els catalans, i molta gent pot quedar seduida per la falsa imatge de serietat de CiU.

    • Aldalar15.427 14 123👍 2.908

     Bé, si els solidaris són una mica assenyats, d'odi i rencor només n'haurien de sentir qui se'ls ha buscat, és a dir en Tena i en Bertran. Tant de bo les bases de SI vegin de quin pal van els seus líders.

     • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

      Home, simplement mirant el Racó (què tampoc és font de res) es pot veure que la rancúnia s'extent més enllà. Només cal veure alguns de RCat i de Solidaritat, com processeu una odi entre vosaltres força gran, nivells alts de sectarisme i de més coses. I aquí passaraà com tot, hi haurà gent que seguirà al Laporta dient que li sembla bé el que ha fet (alguns perquè el tenen com a ídol i tot el que faci els hi semblarà bé, d'altres perquè es creuen que ho fa per la unitat independentista), d'altres li diran el nom del Porc a partir d'ara perquè consideraran que el que ha fet no té nom, i d'altres que fins ara l'odiaven l'estimaran perquè ara és dels seus i per tant s'ha redimit de tots el pecats. Però el que jo veig, és que entre la gent del carrer, pot crear frustració, i malauradament la moral catalana és força baixa.

      • Aldalar15.427 14 123👍 2.908

       Tot depèn de fins a quin punt cali entre la gent el missatge "el partit d'en Laporta es divideix" o el de "en Laporta s'afegeix a la coalició independentista". La manera d'enfocar la notícia pot fer o que es decebin (1) o que se n'alegrin (2). Tenint en compte que el que vol la gent és unitat.

       • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

        Per un costat hi ha la premsa que ja sabem de quin cantó està, i per tant vendran què el partit es trenca, i entre molta gent el missatge que s'estendrà serà "en Laporta té l'ego tant gran que no aguanta que li facin ombre i marxa", hi haurà gent que no entendrà que se'n vagi a ERC després del què ha fet ERC, hi haurà gent que són incondicionals del Laporta i el seguiran vagi on vagi, hi haurà gent que veura una altre lluita fratícida entre independentistes.

         

        Pensa que per la majoria de la gent, el partit d'en Laporta no és Democràcia Catalana sinó SI, i el que veuran serà que marxa del seu partit per entrar a ERC.

         

        Jo crec, que el balanç per la moral de la gent serà més haviat negatiu. I personalment crec que a nivell parlamentari serà negatiu, ERC és un partit dirigit per inútils, aquest moviment d'en Laporta pot donar aire fresc a ERC i per tant a la mediocricitat.

        • Aldalar15.427 14 123👍 2.908

         De moment dóna aire fresc a en Portabella, que, hagi entonat el mea culpa pels tripartits o no, almenys admet que l'estratègia ha de virar 180º.

         • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

          En Portabell simplement és un supervivent (a part d'un caragirat i un impresentable, però això ja és un altre tema) i si ara ha de disculpar-se ho farà, total, parlar és gratuït. Però a la vida el que importa són els fets i no les paraules.

          • Aldalar15.427 14 123👍 2.908

           A mi m'importa poc el que pensi per dins cadascú si això ens porta a la independència, francament. Si ara CiU també s'apuntés a l'independentisme per tacticisme i sense admetre cap culpa (quan ha fet molt en contra de la independència, començant pel molt honorable que cada vegada que els catalans ens cremàvem corria a llençar-nos aigua), me n'alegraria. Tu no?

          • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

           És el què dic jo, els fets. Si CiU aposta per la indepenmdència, els fets seran que hi aposta, i no importaran les paraules.

           Però ara com ara els fets són els què són, no confiaré amb els què en fets demostren no treballar per la independència per les seves bones paraules, ara, si amb fets demostren treballar per la independència, llavors no els hi ho podré negar.

          • Aldalar15.427 14 123👍 2.908

           Doncs parlant d'en Portabella (en particular) jo crec que un fet ressenyable és que aposti per una coalició independentista a Barcelona. Trobo normal la desconfiança, és clar, però aquesta no pot durar eternament, aquí hi hem de fotre els colzes units, i tard o d'hora ens trobarem tots al mateix lloc.

          • Er Pupone5.252 9 411

           No, el 90% de la gent del Racó no se n'alegraria, pel simple fet que tenen els ulls al cul i que només carden que mirar a veure quins errors va cometre tal persona en el passat, en comptes de mirar cap al futur de la nostra nació. I d'aquests, el Racó n'està ple: larsson, Furti, Fot-li-fort, alt (anteriorment binic)... Si una persona l'ha cagat un cop a la seva vida, ja no mereix ser considerat mai més un independentista pur com ells.

          • Aldalar15.427 14 123👍 2.908

           Espero que amb ells mateixos siguin més benèvols, si no, acabaran penjant-se qualsevol dia.

          • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

           Jo et dic el mateix que abans, el que importa són els fets. I després de les eleccions els fets d'ERC han sigut els que han sigut. Creure amb ERC és com creure amb CiU, CiU també ha "apostat" per moltes coses de paraula, però de fets n'ha apostat per d'altres.

            

           Tots volem abançar cap a la independència (cadascú amb el nostre projecte), però veig poca gent que de fets hi treballi (bé, realment n'hi ha molta, però que fan un treball de formiga i sense sortir als diaris).

          • Fot-li-fort4.553 15 472

           Primera norma: quan un càrrec públic la caga de forma estrepitosa, plega. I en Portabella segueix essent el de sempre, babau.

            

           I si creus que en Portabella ha canviat és que més que independentista ets catòlic i el que has de fer és anar a missa de diumenge.

          • Fot-li-fort4.553 15 472

           Mira't la lletra petita i veuràs que no es tracta de cap coalició.

        • Fot-li-fort4.553 15 472

         "...pot donar aire fresc a ERC" o pot ser la llavor d'un proper conflicte per les llistes entre la pròpia gent d'Esquerra amb la gent d'en Laporta i entre en Laporta i la seva gent i la d'en Carretero.

          

         Pocs llocs per a repartir a dit entre massa gent.

         • Er Pupone5.252 9 411

          Que sí, que l'Espot s'ha presentat a unes primàries molt netes i sense cap pressió de la direcció ni cap favoritisme.

          • Fot-li-fort4.553 15 472

           L'Espot és apreciat per molta gent de Solidaritat. Ara bé, la gent de Solidaritat triarà de candidat a qui li passi pels ous. I qui surti de candidat, sigui qui sigui, ho tindrà ben difícil gràcies al capità Aranya Laporta.

            

           Igual que vaig dir quan en Carretero ho va fer, ara ho dic d'en Laporta: només un marrà abandona la gent que ha confiat en ell i la deixa tirada. I es confirma el que fa temps que dic: no fallen els patriotes; no falla la gent. Fallen els comandaments.

            

           En Laporta s'ha fotut en un cau de guineus i en sortirà malparat i desprestigiat.

          • Er Pupone5.252 9 411

           El candidat de SI serà l'Espot, ja t'ho dic ara.

            

           I és SI qui ha deixat tirat el Laporta. L'Uriel l'ha expulsat fa una estona perquè ell considera que "el projecte del Laporta ha passat a ser un altre".

            

           I si el Laporta surt malparat i desprestigiat només per defensar la unitat independentista, jo marxo d'aquest puto país de bojos sectaris.

          • Fot-li-fort4.553 15 472

           Si tu et creus que la unitat independentista es fa amb qui precisament ha estafat els independentistes i ha perdut 300.000 vots i no rectifica, doncs per mi te'n pots anar on vulguis i tirar-te de cap a les roques. Amb rucades i tonteries mai s'avança, al contrari, sempre s'ensopega amb la mateixa pedra.

         • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

          No crec que tinguin gaires problemes en això la veritat. RCat ja tenia el 4 lloc i era possible que ni tant sols surtissin. En Portabella segur que li donarà al numero 2 en Laporta encantat. Aquestes coses ja d'heu fer temps que les tenen parlades, i si ara esclata tot és perquè l'acord ja l'han fet.

          Jo només veig que pot sorgir conflicte, si al final els resultats d'ERC són dolents, llavors potser en Laporta podria mirar de sortir i anar cap a un altre cantó on veies que pot tenir millors resultats.

    • __22008__18.450 10

     SI no es quedarà ni amb 3, ni amb 2 i amb 1 diputat, els escons que poden abandonar el Laporta, l'Strubell i qui sigui són ocupats pel següent de la llista.

 • Scipio Africanus6.304 8 341

  Vinga montem un altre partit!!!

   

  És que no hi ha ningú amb una mica de seny???

 • __14593__3.379 13

  La sortida a tot aquest espectacle no pot passar pels partits polítics (i menys per la CUP, per déu!). Això va pels membres de la CUP que us alegreu de la patinada. La sortida rau en mirar de reorganitzar la societat civil al voltant d'una nova Assemblea de Catalunya.

 • FollUsuari sumador77.705 12 3👍 40.700

  Jo ja no sé a qui cony he de votar.

   

  Prefereixo deixar que es calmi la tempesta per reflexionar sobre tot això amb serenitat.

 • independentista993.226 9 619👍 1.277

  http://somnoticia.cat/2011/03/03/strubell-amb-laporta/

   

  I no sé on he llegit que la Clara Simó s'ho està pensant, quin desastre més patétic tot plegat....

 • Gnyee3.975 9 531

  Colla de subnormals me cago en les vostres putes mares. Esteu tots tarats del puto cap.

   

  En fi...

 • Ban Jarnus5.238 10 413

  OWNED que és fotarà Laporta.... Ja ho veureu.

  Carretero i Laporta FAIL.

  • PILO9.016 15 244👍 1.045

   Diria que aquest Fail sera més per Tena i Uriel i si no al temps.

    

   I dic al temps per no dir 4 dies, com a molt tard passades les municipals.

   • Ban Jarnus5.238 10 413

    xDDDDDDDD

     

    El Laporta nomès era el simbol del partit i estava per que era mediàtic, però de polític no en té ni putissima idea.

     

    El Tena és un tiu que no ha sortit tontu de l'universitat, i es nota que no va perdre el temps. És preparat i té un bon perfil de polític.

     

    L'Uriel no el coneic gaire, però inspira seriositat.

     

    Aqui l'únic que ha fet el pena i que s'en anirà en ridicul és el Laporta que acabarà com en Carretero.

     

     

 • lindepe1.086 9

  Al costat de tot aquest guirigall dragoncanià, el tripartit es quedava curt

 • malllamplll26.830 10 40👍 1.143

  Esperem que en Tena no acosti posicions amb CiU  

 • Scherbatsky410 9

  Doncs... jo sóc del parer que això beneficiarà (i molt) a SI...

  • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

   Perquè ho creus?

   • FuRTiUsuari sumador20.347 12 76👍 8.295

    Jo també. Es farà neteja de pallassos que tard o dora ens l'acabarien fotent. Per tant, millor que passi ara que no pas més endavant. I d'altra banda, així en Laporta ja s'ha sentenciat políticament, cosa que està bé que passi si el què vols és no tenir dependència d'un paio que no llegeix cap més diari que l'sport i el md, i al qual la política li avorreix.

    • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

     Home, a nivell de "neteja de personal" potser us beneficia, però a nivell de possibles votants no ho crec, i més perquè an Laporta no marxarà sol. Per poder remuntar haureu de fer molta feina, perquè vulgueu o no, en Laporta per cara mediàtica, atreu votants, en Tena no el coneix gairebé ningú (nosaltres si clar, però la gent de carrer no). A més has de pensar que segurament la guerra bruta cap a vosaltres serà gran, i no teniu mitjans de comunicació afins, ERC us intentarà eliminar del mapa, RCat s'hi sumarà a la festa amb gran alegria (sobretot en Carretero) i en Laporta i els seus, si veu que és positiu per a ell, també pot ser que es sumi a l'escarni, i la seva posició de "ex component de SI" pot donar credibilitat a les seves paraules a l'estil de "vaig sortir de Si per tal cosa per tal altre, tal individu és unm despota" i treure draps bruts que sigui certs o no faran mal (i més si la premsa es fa ressó i per tant en la ment de la gent queda com a cert).

     La veritat, és que l'escenari per SI pot ser força dolent, molt us ho haureu de treballar per poder-ne sortir victoriosos.

     • FuRTiUsuari sumador20.347 12 76👍 8.295

      Tens prou raó amb el què dius, però només et recordaré una cosa, l'objectiu és la independència no pas unes eleccions municipals. Per tant, qui té la visió contrària és un perdedor que tard o dora acabarà tirat a la cuneta. És que podria posar mil exemples, però el més clar és veure com un partit amb suficients vots i diputats per a condicionar el govern de la CAC se n'ha anat a fer punyetes en un temps rècord. Per cert, són exactament les mateixes cares que ara fan això. Per tant, que intentin salvar els mobles en unes eleccions municipals m'inquieta més aviat poc tenint present que l'objectiu, torno a repetir que és la independència de Catalunya i no pas unes eleccions municipals. Tan sols perdrem una mica de temps, temps que és més fàcil recuperar-lo perdent-lo ara, que no pas d'aquí 4 anys per exemple i que de totes formes s'hagués produït ja que no deixa de ser el què hem repetit cent cops: separar el gra de la palla.

      • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

       Certament això simplement són unes eleccions municipals, però la merda la poden llençar en vista a les properes autonomiques (què és on us podrien fer mal). Ara, tens raó en que són les mateixes cares (i per tant els mateixos inútils), però la gent de carrer coneix poques cares, i si es junten cares noves (en Laporta i en Carretero), de fora vaja, potser torna a mossegar l'esqué. Però bé, qui sap. Si feu una bona feina per remuntar si que haureu separat el gra de la palla com tu dius, el temps dirà. certament tu tens més informació que jo del tema.

       • FuRTiUsuari sumador20.347 12 76👍 8.295

        Però creus que amb la única aportació d'en Laporta al projecte d'E estàs canviant la tendència d'aquesta gent? E s'enfonsa i es seguirà enfonsant. I gràcies amb aquest sonat potser ho fa més ràpid fins i tot. Pensa que la gent d'E és molt dèspota i aprofitada, que viuen d'això perquè sinó no trobarien feina enlloc, que voldran utilitzar en Laporta, i segons com vagi tot plegat, el més probable (99%) és que torni a practicar una anada d'olla laportiana abans de 4 anys i els acabi enfonsant més

        • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

         Home és possible que passi el que tu dius, jo crec que depèn molt dels resultats que treguin a Barcelona, si són dolents i en Laporta no veu els seus objectius aconseguits, potser salta.
         No ho sé, la veritat.

         • FuRTiUsuari sumador20.347 12 76👍 8.295

          Ningú no ho sap, però jo veig evident que amb uns resultats en què ell no pugui satisfer les seves ànsies per a "gestionar coses" i passar l'estona entretingut abans d'obrir el Luz de Gas, saltarà en dos dies.

           

          Però encara que pugui fer el paper de gestor per a passar l'estona, sortir encara als mitjans i omplir el seu ego, trigarà més o menys però saltarà igual perquè aquest paio està com una puta cabra, la política no li interessa i a més tard o dora els seus interessos seran lluny dels objectius d'E que continuaran inamovibles si justament es dóna aquest cas, en el qual haurien tingut prou quota (i per tant un argument més d'E per a no virar un mil·limetre el seu camí).

   • Scherbatsky410 9

    A nivell intern marxarà molt friqui incompetent que va entrar a SI per pur fanatisme cap a Laporta, i a nivell extern, de cara a eleccions, penso que Laporta va fer un gran servei a SI en el sentit que SI tenia el cap de llistes més conegut, per damunt del Mas inclús.

     

    Ara bé, aquest gran servei que va fer (i que, no ens enganyem, va facilitar molt la campanya) sempre ha estat una arma de doble raser en el sentit que si bé Laporta va arrossegar molts vots, també en va fer perdre MOLTS altres, els militants de SI (i segur que els que volten per aquí em donaran la raó) han hagut de defensar per activa i per passiva al Laporta i els seus merders, amb més o menys convenciment el militant de base de SI ha hagut d'aguantar improperis, recels i acusacions i les ha hagut de defensar o desmentir com bonament ha pogut.

     

    Amb Laporta fora d'escena això s'acaba, SI perdrà els vots dels fans del Laporta, però ja hi pots pujar de peus... aconseguirà aquells vots dels qui malgrat estar plenament d'acord amb el projecte no van votar SI justament per en Laporta.

     

    D'altra banda SI a Barcelona ho té molt magre, MOLT, jo sempre he estat del parer que no ens havíem de presentar, ara bé, ha sortir que sí, doncs... s'accepta el resultat i endavant, i, no ens enganyem, el fet que Laporta vagi amb ERC no ajuda a SI nivell municipal i menys sent tant recent la "ruptura", ara SI té gairebé 4 anys per demostrar que no és "el partit de Laporta" i segur que els nostres diputats així ho faran.

     

    Ara, l'únic que podem demanar a Laporta és que, per dignitat, renunciï al seu escó, si no ho fa demostrarà ser un dèspota aprofitat i egocèntric que l'únic que li interessa és la poltrona.

    • BushidoUsuari sumador12.619 12 166👍 555

     Mira que li he respós a en Furti més amunt. Que en creus?

     • Scherbatsky410 9

      Bé, treballarem amb seriositat com ja estem fent i gràcies a la sortida del Laporta aquesta idea es reforçarà per que, sincerament, Laporta dóna més frivolitat que una altra cosa...

       

      Sincerament no estic d'acord amb tu pel que fa el tema de votants, crec que sobrevalorem massa al Laporta i cal no oblidar que la setmana passada va sortir l'estadística que deia que era el lider pitjor valorat (de fet ja sortia així a les enquestes internes de les eleccions)... Laporta és conegut, MOLT conegut (i gràcies per posar la cara durant la campanya) però no és estimat.

       

      Si té temps per reforçar la seva imatge i deixar clar que no és un partit d'arreplegats si no que s'està treballant seriosament per l'alliberament nacional, i per mostra totes les proposicions de llei que s'han tramitat ja...

 • Andaluz Pride16.598 13 106

  Ja només queda que perdi el Madrid i serà un dia rodó!

 • Fot-li-fort4.553 15 472

  Les eleccions són al maig.

  Ara caldrà veure com de ràpid es redreçarà Solidaritat d'aquest contratemps o si hi haurà algun altre conflicte a causa de la marxa d'en Laporta. En Laporta s'ha comportat igual que en Carretero: el capità que embarca a la gent i després l'abandona, és a dir, com un autèntic capità Aranya. És lamentable.

   

  I per altra banda caldrà veure com en Portabella relliga les llistes que ja tenia pactades amb Reagrupament per a incorporar-hi en Laporta i la seva gent. Tenint present que la direcció de Reagrupament considera en Laporta el torpede per a enfonsar l'independentisme veurem com acorden les llistes ja que això va ser un dels motius de que en Laporta i Reagrupament no arribessin a un acord en el seu moment.

   

  Diria que és possible que el conflicte s'acabi de traslladar a Esquerra. Veurem. A més hi ha gent d'Esquerra que no en tenia ni idea del que en Portabella li ha oferit a en Laporta perquè anés amb Esquerra.


Publicitat

Fòrums

 • 9.286.711 missatges
 • 220.706 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat