Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

La Wikipedia aconsegueix unes donacions de $USD 16 milions. El seu fundador Jimmy Wales agraeix a tots els donants el seu esforç

pirinenc19.068 13 82👍 2

Doncs això, com cada any la fundació Wikimedia, que s'encarrega de gestionar: actualitzar, ampliar i mantenir la major enciclopèdia lliure accessible a tothom i gratuïta de la història de la humanitat, és a dir, una font de coneixement maravellosa, ha acoseguit recaptar 16 milions de dòlars americans per continuar el projecte.

 

El seu fundador, Jimmy Wales, en nom de tot l'equip dona les gràcies a tots els donants que arreu del món han volgut aportar la seva colaboració econòmica. La mitjana de donacions per persona aquest any ha estat de 22 USD. La wikipedia ha rebut la major donació de la història.

 

El seu fundador, Jimmy Wales recorda que la wikipedia és una enciclopèdia global, feta per voluntaris, per aportar el coneixement arreu del món. La wikipedia rebutja els esponsors i contractes amb empreses perquè creu que el coneixement no pot veure's "hipotecat" per la "publicitat"

 

James Wales, fundador de Wikipedia

 

 

Mayo Fuster Morell alias lilaroja, noia valenciana que colabora amb la wikipedia també va aparèixer als banners demanant fons.

 

PD: m'agradaria que algun raconaire valencià em pogués aclarir si "Mayo" és un nom valencià o simplement és un "apodo" o una "forma curta" per algun nom valencià com "Maria Yolanda"...

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.285.082 missatges
  • 220.676 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat