Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Aclariment sobre els càrrecs contra Julian Assange (Història i els càrrecs oficials) NOVETAT: En Julien Assange ha estat detingut a Londres.

Valicore10.309 7 179👍 11

Com ja sabeu (probablement), en Julian Assange és el fundador de WikiLeaks i és també el responsable de les filtracions revelant activitats vergonyoses de governs arreu del món.

 

És important saber que aquests càrrecs han els seus origens a Agost, quan, només un par de dies desprès d'haver filtrat informació sobre el número oficial de morts, civils i militars, en la guerra a Iraq. També havia filtrat un vídeo mostrant soldats americans disparant i matant no tan sols els objectius oficials, sinó també uns nens i dos reporters de Reuters. El dia desprès de l'anunci al part del govern suec sobre els càrrecs, els mateixos càrrecs van ser anul·lats amb aquesta explicació de La Fiscal en Cap de Stockholm: "No hi ha cap evidència per suportar el càrrec de violació". 

 

Ara, encara una vegada, tot just desprès d'una fuita major, el govern va decidir "interrogar" en Assange per càrrecs molt més lleus, però encara de les mateixes acusadores d'abans. Els càrrecs són aquests: 

 

"Claes Borgstrom del despatx de Borgstrom i Bostrom, a Stockholm, que està representant les dues dones que han constatat haver tingut relacions sexuals amb n'Assange, diu que els seus clients van denunciar n'Assange a la polícia perquè el no volia utilitzar preservatiu, i no volia fer-se una prova per malalties de transmissió sexual."

 

"Borgstrom of the Stockholm law firm Borgstrom and Bostrom, who is representing two women who said they had sexual relationships with Assange, said his clients complained to the police of Assange's reluctance to use condoms and unwillingness to be tested for sexually transmitted disease."

 

I punt, això és tot. No hi ha carrega de violació ni d'abús de menors (les dones van ser de 27 i 31 anys)

 

Com a nota: Una de les dones és un acadèmic i membre del Partit Democràtic Social de Suècia. És considerada una feminista radical, que fins i tot va escriure un tractat sobre com prendre venjança als homes. També va ser expulsada de Cuba per activitats subversives. Això és important perquè:

 

 

En Novembre de 2009 el cap del mateix Partit Democràtic Social va tenir un míting amb l'ambaixador americà a Sueca, afirmant que la seva partit suportava la missió militar de Suècia en Afganistan, i que el partit "voldria veure un augment en cooperació amb els EUA quant a l'environment i qüestions socials"

 

En una trucada entre l'ambaixador i el líder del PDS Mona Sahlin, l'ambaixador va donar les gràcies a na Mona Sahlin per l'invulcració continuada de Suècia en Afganista. Na Sahlin responia que la invulcració internacional en la missió era "tant però tant important", perquè "no és tant sols una campanya dels EUA, malgrat que diuen crítiques". Na Sahlin també va constatar continuadament que seria una "elecció difícil" per la seva partit.

 

Em costa molt però molt creure aquests càrrecs mirant com han estat presentat, i sobretot QUAN. Encara més les altres cables diplomàtiques suggereixen que la neutralitat de Suècia és per "consumpció del públic suec" - tot i que no és veritat.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 8.871.323 missatges
  • 206.926 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat