Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

El secret - La llei de l'atracció

__23346__3.865 10

"Els teus pensaments es materialitzen en objectes"

 

Aquesta frase és la que millor defineix l'essència de "El Secret", un poder que tots posseïm però que la gran majoria desconeix.Rhonda Byrne, autora d'aquesta insòlita obra, va passar per moments personals delicats i va sortejar l'adversitat d'una manera poc convencional.La seva ment va romandre atordida i dubitativa per no trobar resposta a una pregunta que durant molt de temps es va formular: ¿per què unes persones aconsegueixen els seus objectius i altres no?No comprenia el motiu pel qual personatges com Albert Einstein, Shakespeare, Plató, Newton ...havien triomfat en els seus respectius camps mentre altres persones sucumbeixen davant la dificultat.Quina diferència a uns i altres?L'aplicació de la llei de l'atracció ...El poder de la ment és infinit.Tot el que ens proposem podem aconseguir-ho si realment ho desitgem.Aquest concepte s'ha d'entendre des del sentit comú i la lògica donat que si pretenem, per exemple, atemptar contra les lleis de la naturalesa el resultat serà decebedor i creurem que es tracta d'una mentida.Quin és el fonament de la llei de l'atracció? Atreure situacions i realitats desitjades visualitzant abans que es materialitzin, és a dir, si vols ser ric has de creure que ja ho ets per evitar caure en la temptació del pessimisme i la desesperança.  La negativitat no té cabuda a "El Secret" perquè així només atraiem a les nostres vides més situacions negatives. El concepte és clar i concís: els pensaments negatius atrauen situacions negatives, els pensaments positius atrauen situacions positives. Confiar en aquest brillant poder li confereix una omnipotència i una determinació infalibles. Oi que no podem desafiar la llei de la gravetat? La llei de l'atracció existeix i no podem desafiar-de cap manera

 

Els 3 passos de la llei de l'atracció

 

El primer pas és que has de demanar per el que vols.No necessites utilitzar paraules per demanar, de fet l'Univers ni tan sols està escoltant paraules de tu.  L'Univers respon completament al teu pensament.

Què vols realment? Seu i escriu en un tros de paper. Escriu en temps present

El segon pas és la resposta.Una resposta al que estàs demanant, i aquest no és el teu treball en la teva forma física.L'Univers farà aquest pas per tu. >Totes les forces de l'Univers estan responent als pensaments que has posat en moviment.

Geni de Aladin: "Els teus desitjos són ordres", i l'Univers començarà a reestructurar per si mateix per fer que et passi.

Molts de nosaltres mai ens permetem voler el que de veritat volem perquè no podem veure com es va a manifestar, si fas una petita cerca et resultar evident que qualsevol que hagi aconseguit alguna cosa, no sabia com anava a fer-ho.

Només sabia que arribaria a fer-ho. No necessites saber com va a arribar. No necessites saber com l'Univers es reestructurarà per si mateix. No saps com, et serà mostrat. Tu atrauràs la forma.

El tercer és el pas de rebre.

Això significa que has de posar-te d'acord amb el que estàs demanant.

Quan estàs d'acord amb el que vols, et sents meravellós. És entusiasmar, és alegrar, és agraïment, és aquest sentiment de passió.

Però quan et sents desesperat, por o enuig, això són forts indicadors que ara mateix no estàs d'acord amb el que estàs demanant, i per tant, quan comences a adonar-te que la forma en què sents ho és tot, comences a dirigir teus pensaments en base a com et fan sentir, a poc a poc pots trobar el lloc del pensament d'això, ara ets un amb això, ara ha de manifestar-se en la teva experiència, i quan converteixes aquesta fantasia en un fet estàs en posició de construir grans i millors fantasies, això amic meu, és el procés creatiu.

 

El problema de la llei

 

A la llei d'atracció no li importa si perceps alguna cosa que sigui bo o dolent, o sinó ho vols, o si ho vols. Respon als teus pensaments.

Així que si estàs assegut aquí mirant una muntanya de deutes, sentint-te terrible per això, aquesta és la senyal que estàs enviant a l'univers, 'vagi' em sento molt malament per totes aquestes deutes que tinc.

Ho estàs afirmant per a tu mateix. El sents en cada nivell del teu ser, això és del que tindràs més.

Així que quan mires les coses que vols i li estàs dient SÍ a això, estàs activant un pensament i la llei d'atracció està responent a aquest pensament trayéndote les coses que encaixen amb això.

Però quan estàs mirant una cosa que no vols i crides 'No' a això, en veritat no ho estàs allunyant.

En comptes d'això, estàs activant aquest pensament del que no vols i ara la llei d'atracció està alineant aquestes coses per a tu també.

Aquest és un univers que està basat en l'atracció, tot és sobre l'atracció.

La llei d'atracció està sempre en funcionament, el creguis o el entenguis o no, està sempre funcionant.

Pot ser que pensis sobre el passat el present o el futur, però tot i que recordis, o observis o imaginis, fins i tot en aquest procés, estàs activant el pensament i la llei d'atracció, la qual és la més poderosa llei de l'univers, està responent a la tevapensament.

La creació està passant sempre.

Cada vegada que un individu té un pensament o un prolongat estat de pensament, està en procés de creació.

Una cosa va a manifestar d'aquests pensaments. La llei d'atracció diu que et donarà el que sigui que diguis o posis la teva atenció, i si t'estàs queixant de com dolent és el que estàs creant, és més del dolent que tindràs.

 

 

FONTS:

 

http://sanjulianlucas.blogspot.com/

http://www.reflexionayexpresate.com/2010/03/el-secreto.html

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.283.518 missatges
  • 220.618 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat