Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

El 'manifiest' de Ciutadans

No justícia No pau5.316 10 400

El 'manifiest' de Ciutadans


27.10.2009 ! 05.00h

 

ciutadans
Falta poc més d'un any per les properes eleccions al Parlament de Catalunya, i el partit revel·lació dels anteriors comicis, Ciutadans-Ciudadanos, necessita urgentment projecció mediàtica per tal d'intentar repetir els resultats de 2006.

Per fer-ho, s'han empescat un nou manifest on repeteixen els tòpics de sempre a favor d'una 'Catalunya real', en oposició a la 'Catalunya oficial' que hauria construït la Generalitat. Segons els Ciudadanos, a Catalunya el català està imposat per la Generalitat de la mateixa manera que durant el franquisme l'Estat imposava l'espanyol.

Com ja va passar l'anterior campanya electoral, rere el discurs 'bilingüe' del partit d'Albert Rivera només hi ha la voluntat d'espanyolitzar Catalunya: només cal passejar-se per la web del manifest, us espantareu amb l'alarmant quantitat d'errades ortogràfiques que hi ha. La versió castellana no té faltes, la versió en la nostra llengua en té 5 en només 12 paraules.


L'anunci del manifest va carregat de faltes, i si descarregueu el PDF amb el text hi trobareu molts despropòsits més, començant pel mateix nom del document (manifiest.pdf) i acabant amb el domini que promocionen, catalunyasomtots.cat, que no funciona perquè encara no l'han comprat.
.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.239.364 missatges
  • 219.067 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat