Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

26 anys de presó per l'assassí de Carlos Palomino

Tomàs Calaixera13.104 10 155👍 345

 

Acaben de dir-ho per la ràdio...

 

 

Diari "Público"

 

L'assassí de Carlos Palomino, Josué *Estébanez, ha estat condemnat a 26 anys de presó per l'assassinat amb agreujant de mòbil ideològic.

El tribunal consideraque*Estébanez és culpable d'un delicte d'assassinat amb l'agreujant d'odi ideològic, pel qual li imposa 19 anys de presó, i d'un altre d'homicidi en grau de temptativa, pel qual li condemna a 7 anys de presó.

Durant el procés judicial ladefensa va tractar d'evitar queaquest tipus d'agreujant s'arribés a materialitzar. De fet, ladefensa es va basar que el crim comès en el metre de Madrid va anar en realitat un "homicidi imprudent", un argumentque van d'acord amb les declaracions del propi Josué, , l'autor de l'assassinat, que ja va intervenir en el judici fa uns dies.

"Molt tranquil"

Per a això Josué es va acollir a tres *eximentesper a demanar unapenamàxima de 6 mesos per l'assassinat de Palomino, i altres tres mesos per altre*apuñalamiento: 'por insuperable', 'legítima defensa' i 'estat de necessitat'.

Durant la seva intervenció en el judici del passat 14 de setembre va negar ser*neonazi, i es *autodefiniócom un "espanyolque li agradaqueguanyila selecció espanyola".

No obstant això, un policiaque va intervenir en la seva detenció va assenyalar davant el jutge de l'Audiència Provincial de Madrid que Josué vestia "com un *skin*neonazi" el dia dels fets. Altres dos dels policiesque li van detenir @assenyalar<3>/ al tribunal que Josué estava "molt tranquil" en el moment de la seva detenció i que se li va requisar un puny americà.

Satisfacció per la sentència

El president de Moviment contrala Intolerància, Esteban *Ibarra, consideraquelasentència és "pedagògica" i de "gran altura al reconèixer l'odi ideològic com agreujant".

Josué *Estébanez de la Filla va ser l'autor de la punyalada mortalque va acabar al novembre de 2007 amb la vida del menor Carlos Palomino en el Metre de *Legazpi, quan es dirigiria a rebentar una manifestació convocada per les Joventuts de Democràcia Nacional.

Respostes

Configuració
 • Beti aizkolariUsuari sumador21.884 11 57👍 32

  A vore, faré d'advocat del diable i diré que pense que esteu malinterpretant les paraules del Templar. El que jo he entés és que segons ell hi ha penya molt flipada que sense ideologia ni res (o amb un revestiment ideològic molt finet) es clava en certs grups per anar fotent el que els ve de gust, i que aquest xicotet revestiment ideològic els fa decantar-se per grups o d'extrema esquerra o d'extrema dreta, però que al cap i a la fi, no són gent formada ideològicament ni res, simplement gent que es pren la vida com una "baralla urbana" i que ells estan contra les tribus rivals. D'això a dir que iguala els feixistes i els antifes doncs no sé, crec que hi ha un bon tros.

  A més, estic d'acord en que "milhomes" hi ha en tots els grups i que molts milhomes sense grups tendeixen a ajuntar-se amb grups violents (fatxes, antifes, ultres del futbol, etc) i des d'allí anar fent les seues accions...

   

  Ara bé, si és veritat que el Carlos Palomino aquest era un d'aquestos "milhomes" doncs no ho sé, i qui vulga creure-ho que s'ho crega, jo no el coneixia i no puc opinar-ne.

   

  Jo l'única cosa que veig aquí és que un criminal assassina un nano de 16 anys i que a més és la primera volta que a l'estat espanyol s'usa l'agravant d'odi ideològic (que no sé per què m'ensume que quan algun independentista en siga la víctima això no s'aplicarà, però en fi) cosa que em sembla molt positiva.

   

  Per cert, el criminal aquest no era un militar? Si és així perquè no el jutja un tribunal militar? Tot i que ben mirat igual eixia guanyant, perquè deu ser un orgull haver mort un "rojo cabrón" al si de l'exèrcit.

  • Templar FanaticUsuari sumador14.962 8 122👍 2

   per fi algú que entèn les meves paraules...

  • Lord_Imra10.468 9 192

   Per cert, el criminal aquest no era un militar? Si és així perquè no el jutja un tribunal militar? Tot i que ben mirat igual eixia guanyant, perquè deu ser un orgull haver mort un "rojo cabrón" al si de l'exèrcit.

    

   No esteia de servei quan va cometre el delicte, per tant, correspon a la jurisdicció ordinaria penal el seu enjutjament.

    

   El que jo he entés és que segons ell hi ha penya molt flipada que sense ideologia ni res (o amb un revestiment ideològic molt finet) es clava en certs grups per anar fotent el que els ve de gust, i que aquest xicotet revestiment ideològic els fa decantar-se per grups o d'extrema esquerra o d'extrema dreta, però que al cap i a la fi, no són gent formada ideològicament ni res, simplement gent que es pren la vida com una "baralla urbana" i que ells estan contra les tribus rivals. D'això a dir que iguala els feixistes i els antifes doncs no sé, crec que hi ha un bon tros.

    

    

   • Beti aizkolariUsuari sumador21.884 11 57👍 32

    Ah, doncs jo tenia entés que si ets militar tens un "altre grau de ciutadania" i a tu et jutgen tribunals militars.

     

    Gràcies per l'info.

     

    (et posaria una imatge d'eixes del fil aquell, però no escau)

    • Lord_Imra10.468 9 192

     La jurisdicció militar, fins on se, xq a la carrera no s'estodia (a les assignatures de dret constitucional s'estodia una mica, xq als militars no els hi agrada gaire la institució del Habeas Corpus ), nomès escau en asumptes que han ocorregut dins l'ambit "castrense", es a dir, dins el devenir ordinari de l'exercit.

 • Lord_Imra10.468 9 192

  Un skin mort i un altre a presó per la meitat de la seva vida?

   

  C-C-C-C-COOOOOOMBO.

   

  Aquest matí m'he llegit sencera la sentencia, i m'han resultat curiós el que la sentencia penalment no tingui ni cap ni peus, pero que no sirè jo qui em queixarè, xq aquest babau es mereix podrir-se a presó.

   

  • Vacomva...2.012 10 767

   em sap molt de greu pel que està mort, preferiria que estigués viu i a la presó, però la veritat és que una carambola com aquesta que treu dos skins de la circulació és per celebrar-la

  • Beti aizkolariUsuari sumador21.884 11 57👍 32

   Mare de Déu! Hui estàs que te n'ixes!

    

   Per favor, que el mort només li va dir quatre paraules...

    

   Imra, de vegades ets més papista que el papa, t'ho dic de bon rotllo eh...

  • __24389__275 8

   Tinc ganes de veure't al proper fil d'ETA.

   • sovietcat25.969 10 34👍 81

    Aquí ho has clavat, i al final cadascú plora pels seus morts, i els seus no són els meus.

    • Lord_Imra10.468 9 192

     Quins morts son els meus? Jo no plor cap mort, jo que el critic es la hipocresia dels que us dieu anti-feixistes i despres aplaudiu com ases les accions d'un grup anti-democràtic i violent com ETA.

      

     La diferencia es molt gran, pero a tu te la sua, tu al teu rotllo, si el que dic et va be ho utilitzes i si no t'ho inventes, que més dona oi?

     • sovietcat25.969 10 34👍 81

      El major hipocrita aquí ets tu. Vas dir que et marxaves d'aquí perquè hi havia gent que s'alegrava de l'assassinat d'altres persones, i tu més amunt t'alegres de l'assassinat d'un noi de 16 anys. Per contra no veuràs ni un sol comentari meu on m'alegri de l'assassinat de cap persona, ara bé, entenc que tu plores pels teus morts, i jo pels meus.

      • Lord_Imra10.468 9 192

       I venga amb el teu mon de fantasia, sq no se ni xq t'escric, xq cada resposta teva es una mena de nou mon imaginari que t'has tret de la butxaca mirant de dir alguna cossa mitjanament digna.

        

       Jo no me n'alegro de la mort d'un noi de 16 anys, me n'alegro que hi hagi dos skins menys al carrer, PERQUE SON DELINQÜENTS. Molt diferent a que un polític basc el matin per l'esquena, nomès xq no pensa com la banda d'assassins. A més, més adalt, dic varies vegades que i esclar que no me n'alegro que el noi hagi mort, pero que ningú l'havia obligat a fer-se skin. Pero clar, quan costa llegir eh?Es millor acusar d'hipocresia a algú quan ni t'has dignat a escoltar (llegir en aquest cas) el que pensa. Quets de gran demócrata nano.


       El que no entenc es xq to torno a repetir un altre vegada...

        

        

       • sovietcat25.969 10 34👍 81

        Lord_Imra escrigué:

         

        Un skin mort i un altre a presó per la meitat de la seva vida?

         

        C-C-C-C-COOOOOOMBO.

        Si, si, tinc molta imaginació. I també és cert que no t'alegres de la seva mort. Almenys no siguis cínic.

         

        Lord_Imra escrigué:
         ningú l'havia obligat a fer-se skin.

         

        En aquell fil on t'indignaves és deia el mateix que tu dius ara... "ningú els havia obligat a fer-se Guardia Civils" I tota la rao del món. Com et dic tu plores pels teus morts, jo pels meus, el que no sóc és un hipòcrita i un incoherent com tu. De bon rotllo 

         

        • Lord_Imra10.468 9 192

         Xro xq utilitzes nomès una part del que jo he dit i et deixes això?:

          

         Jo no me n'alegro de la mort d'un noi de 16 anys, me n'alegro que hi hagi dos skins menys al carrer

         El Palomino, si haguès stat a classe aquell dia, com un nano de la seva edat, en comptes de fer el malote skin pel mon, ara estaria viu. Pero no, va voler esser skin, donc q es mengi les conseqüencies, ell, i el fill de puta del porc que el va matar, que no està mort, pero 26 anys de pressó, jo preferiria estar mort sincerament.

          

         Pero el més flipant es que diguis això:

          

         En aquell fil on t'indignaves és deia el mateix que tu dius ara... "ningú els havia obligat a fer-se Guardia Civils" I tota la rao del món.

          

         Quan jo vaig dir ahir això:

          

         A més, no se xq dius això, no m'estic rient nomès d'un bandol skin, m'estic fotent de TOTS DOS BÀNDOLS alhora, una cosa incomparable a festetjar els assasinats d'ETA. I a més, no m'hauràs vist plorar per la mort de cap Guardia Civil, que aquesta mena de coses venen amb el seu contracte, com a molt, em cabreja que matin a polítics innocents nomès xq no pensen com ells.

          

         I encara tens collons de dir que soc un hipócrita? A més, a quí anomenes hipócrita, dientq ue ets antifeixista, mentres duus una bandera totalitaria a la firma.

         • sovietcat25.969 10 34👍 81

          Ja havia de sortir lo de rojo asesino, al més pur estil Cesar Vidal. No falla

           

          Jo no he matat a ningú ni m'inspira cap règim criminal, el meu ideal és més proper al Xile de Salvador Allende o el socialisme de Rostre humà de Dubcek que no pas a règims d'únic partit, però en tot cas aquest  no és el tema. El tema és que dius dos skins menys comparant presó amb assassinat, si no distingeixes la notable diferència no és el meu problema I si tampoc veus que t'alegres en equiparar les dues situacions és que ja no tens remei.

           

          I l'argument aquest de que si estiguera estudiant no li passaria res em sembla tan reaccionari i trist com quan deien que en Gustau Muñoz no li haguera passat res si hagués estat fent coses de profit. Et sembla poc anar a una manifestació contra el feixisme?

           

   • Lord_Imra10.468 9 192

    No se si t'has adonat, pero ja no entro en aquesta mena de fils.

     

    A més, no se xq dius això, no m'estic rient nomès d'un bandol skin, m'estic fotent de TOTS DOS BÀNDOLS alhora, una cosa incomparable a festetjar els assasinats d'ETA. I a més, no m'hauràs vist plorar per la mort de cap Guardia Civil, que aquesta mena de coses venen amb el seu contracte, com a molt, em cabreja que matin a polítics innocents nomès xq no pensen com ells.


    Pero insisteixo, no veig enlloc la comparació entre una cosa i l'altre.

    • __24389__275 8

     Ja no hi entres? Vaja, doncs quina llàstima, em perdré tota una demostració de prepotència moral no-dogmàtica per part d'una persona que se'n fot de que apunyalin un adolescent per molt imbècil que pogués arribar a ser, que ni ho saps, perquè tan hi fa perquè també em ric de l'altre bàndol. És trist, però bé, és força edificant també. De totes maneres si cada vegada que assassinin algú (que no sigui un polític innocent que no pensa com ells, esclar) ens deleites amb més mostres de la teva incombustible coherència, tampoc ho trobaré tant a faltar.

      

     I no és una comparació, és senzillament que la teva equidistància bivalent carda santa pena quan et veig riure histèricament de coses així, i t'ho volia fer notar. Au va, deixa la verborrea lliurepensadora a banda i accepta-ho: tu també tens un monstre dins i estàs carregat de ràbia contra un tio que ni coneixes. Que no passa res home, que Déu no existeix.

      

     Pensa que l'ampolla de vodka trencada als peus de la teva estimada és una taca que no esborraran ni trenta navalles clavades a la cara de trenta subnormals pubescents, és a dir que encara et queda marge per riure.

     • Lord_Imra10.468 9 192

      Ja no hi entres? Vaja, doncs quina llàstima, em perdré tota una demostració de prepotència moral no-dogmàtica per part d'una persona que se'n fot de que apunyalin un adolescent per molt imbècil que pogués arribar a ser, que ni ho saps, perquè tan hi fa perquè també em ric de l'altre bàndol.

       

      Si es skin, era imbécil. Si estava fent el dolentot pel carrer, en comtes d'estar a classe estudiant, sq era imbécil, i ho repeteixo una vegada más, no m'en fot de la mort d'un noi, m'en fot de que hi hagi dos skins menys al carrer, la manera com han acabat es RESPONSABILITAT SEVA. Per que obviau constantment que tambè atac al NS? No interessa oi?

       

      tu també tens un monstre dins i estàs carregat de ràbia contra un tio que ni coneixes.

       

      Mmmmmm, es una llàstima que després d'aquest discurs prepotent, pero aparenment tan ben construit, de qui jutja desde les altures, desde una moral absoluta, caiguis en aquest prejudici de valor que demostra que no fas un discurs prepotent, si no que ho intentes, pero t'en surts. Oblides una vegada más que jo no estic festejant una mort, estic festejant que dos skins ja no tocaran els ous al carrer mai més (xq si el Palomino surt de pressó, que això es discutible, quan stigui fora, ja no hi haurà skins, ni tendrà edat per esser-ho encara que continuassine xisitint). Si el noi aquest ha mort, ES RESPONSABILITAT SEVA: QUI NO VULGUI POLS QUE NO VAJI A L'ERA, exactament igual que els Guardies civils de palmanova d'aquest estiu (amb la diferencia que Josue va matar al noi aquest rodejat de "rivals" i a la cara, i ETA va matar com sempre, amb alevosia i covardia, així son les rates terroristes).

       

      I no et confonguis, el meu rebuig als skins es previ a l'ocorregut aquella nit i es un rebuig transversal, es a dir, em fan vomitera tant uns com altres. Per altre banda, d'aquella nit no em queda cap rencor ja que la gent que ens va atacar per l'esquena no ho fara més .

      • __24389__275 8

       Me n'alegro que no t'hagin de tornar a atacar mai més aquells skins. Com ho vas solucionar? Amb una pallissa? Amb bones paraules? Un tret a la cara? Ganivetada d'autodefensa? Suborns? Amb gas? Demanant-ho siusplau? Bé, en el fons tan hi fa mentre els hi diguessis a la cara i no com els d'ETA, per tant me n'alegro per tu de totes maneres.

        

       En una altra cosa també tens raó: és igual d'elegant celebrar l'eliminació de la circulació d'un criminal (que era skin) quan el tanquen a la presó que celebrar l'assassinat d'un tio (que era skin) que segurament era imbècil i per tant mereixia morir perquè s'ho havia buscat. Oitant. Molt elegant i equidistant.

        

       I no és moralitat, és gust estètic. M'és igual si el que dius està bé o no, però veure't bramar coherència carda pena, per això t'ho deia. Però no paris, que fer pena no exclou fer gràcia: la veritat és que feia temps que no veia ningú tan presoner de les seves pròpies paraules gonadals.

    • Unitat_Catalana14.341 14 130👍 509

     no vas dir que amrxavees? doncs marxaaaaa

 • BernatcapgiratUsuari sumador23.318 7 46👍 42

  Ja tocava, amb una mica de sort farà la condemna sencera. Que s''hi podreixi la rata aquesta..

   

   

 • fedayn3.573 11 569👍 967

  El debat de fons és si grups com la BAF -al que pertanyia o s'hi emmirallava Palomino- són igual de perniciosos que els nazis.

  I a tenor de les seves proclames "Si no estás con nosotros, navajazo por tus huesos..."* a priori ho sembla.

   

   

   

   

   

  *"Si no ets amb naltros, punyalada a les costelles..."

 • slash1.176 9

  per mi ja es pot podrir a la presó, però si hem de ser justos el paio sols es va defensar, es va veure envoltat per persones ostils i va utilitzar el que tenia al seu abast per protegir-se.

 • Palamós!9.773 8 186

  Aquest no s'hi estarà més de 10 anys. Tots fan el mateix, es posen a estudiar, bona conducta, unes bones cares als treballadors socials i d'aqui una dècada a fotre mal...pel bé dels (bons) madrilenys bé li haguès estat en aquest paio passar a millor vida després de fotre la punyalada..

 • cathalà19.262 10 74👍 1.421

   

  En el cas de l'Isanta també hi haurà l'agreujant de mòbil ideològic?

 • fedayn3.573 11 569👍 967

   

   

  Cullons amb els "pacífics antifes"...

  Jo els veig iguals que els altres, la veritat.

 • fedayn3.573 11 569👍 967

  Està clar que el Josué aquest és un tarat i ha d'estar engarjolat. Així com que en Carlos hauria d'estar viu.

  La qüestió és si hi ha navalleros també a s'altra barricada...

  • __20781__7.545 9

   és clar que hi ha antifes, rapats o no, que duen armes a sobre, jo mateix n'he dut en algunes ocasions, per precaució, i per sort, no m'he vist mai obligat a utilitzar-les, nomès de manera dissuassoria.

    

    

   I?

 • __24741__3.895 8

  En cànvi aquí la història va passar a l'inrevés: http://angetafe.blogspot.com/2009/04/nazi-ajusticiado-en-odessa-ucrania.html

   

  Els antifas varen utilitzar l'autodefensa, oi que si?

 • contrarevolució732 8

  Imaginem que un nacionalista català o un antifeixista amb una samarreta revindicativa es troba al metro amb més de 20 espanyolistes o nazis, d'estetica violenta, que tenen blogs a on es fotografien amb navalles amenaçant els rivals.

  Els espanyolistes es dirigeixen a ell - no a l'inreves- i el comencen a intimidar. 

  Imaginem que el jove català, nerviós i tement per la seva integritat, treu una navalla,  apunyala el primer que te davant i intenta desfer-se dels demés. I que despres de repel·lir durant minuts  les escomeses dels espanyolistes, intenta fugir i es linxat per aquests.

  I que finalment quan es jutja al jove català no tan sols no se li eximeix  condemna pels fets, sinó que se li apliquen agravants  per xenofobia i motivacions politiques, com si fos ell el que hagues anat a buscar als altres.

  Doncs aplique-vos el cuento.

   

  • Templar FanaticUsuari sumador14.962 8 122👍 2

   trist però cert... cosa que no treu que l'altre fos una rata militar i nazi, clar. però les coses són com són, ni mès ni menys..

   • contrarevolució732 8

    El trist es que un tindria de feixista el mateix que l'altre de socialista perque ni entre els dos es deurien  haver llegit un llibre. 

     • sovietcat25.969 10 34👍 81

      Tu surts de casa teva amb un punyal?

      • __24741__3.895 8

       I tú amb la falç i/o el martell?

      • Templar FanaticUsuari sumador14.962 8 122👍 2

       jo MAI he sortit de casa amb armes, com a màxim el mosquetó de les claus cosa que no poden dir els amiquets baf/rash...

       • sovietcat25.969 10 34👍 81

        Però si anaven amb armes com és que no les van utilitzar durant el transcurs d'aquella acció? L'únic que utilitzen com a arma és un extintor.

        • Templar FanaticUsuari sumador14.962 8 122👍 2

         els del video no ho sé, però no cal ser gaire intel-ligent per veure-llegir com molta d'aquetsa gent parla alegrement de dur navalles i coses d'aquestes, collons i alguns ho porten fins i tot a les samarretes directament, "bariobajeros" i totes aquestes macarrades fastigoses.

         • __20781__7.545 9

          Hòstia, serà que la música apolítica no està plena de macarrisme.

          • Templar FanaticUsuari sumador14.962 8 122👍 2

           tens tota la raó, però no parlava de música. i els grups que van d'apoliticos malotes em fan el mateix fastic que els altres, cosa que no treu que em puguin agradar o no, igual que grups "antinazis" també m'agraden, de totes formes el problema no està en la música si no enq ui ho escolta, doncs çes molt diferent escoltar grups macarras per cridar una estona amb els colegues i l'altre és escoltar-ho i sortir al carrer pensante que ets el puto amo i que estàs per sobre de l'altre gent. i com em v adir un dia un membre d'un grup bastant conegut per aquí: quan tens 20 anys mola cantar algunes coses però si en tens mès i encara no has evolucionat gens i segueixes creientho mès enllà de cantar-ho per fliparte un rato tens un problema. és com el que es mira una carrera de mtos/cotxes i surt al carrer de canto  derrapant pel centre de la ciutat ple de gent. Tornant a la musica molts grups hi ha que fan lletres amb mès o menys macarrisme però sense que siguin totes les cansons enfocades igual, el rocanrol no deixa de ser "macarrisme" i en part aquí està la gràcia, però com he dit abans una cosa es flipar-se un rato -d'això es tracta també una part de la musica, no?- i l'altre és mès enllà de sent un mimosín agafarsho tot en serio cmo un nen petit que veu els dibuixos o una pelicula.

   • __24003__12.042 8

    A veure, jo he vist el video i, sincerament, s'ensuma una certa disposició ja d'entrada a fer el que va fer. De fet, si vols pirar-te, doncs li fots la navalla a un altre lloc i punt, a la cama mateix, per tal d'obrir-te camí i fotre el camp corrent. A més a més, aquests paio, sent de l'exèrcit, sap perfectament com fer servir una navalla sense matar a algú i fotre el camp corrent.

  • __20781__7.545 9

   A veure, varis punts:

    

    

   - Josué sap perfectament que els que estàn a punt de pujar al seu vagó són rapats antifes, en aquest cas, qualsevol persona sensata i que no hagués volgut un enfrontament s'hauría canviat de vagó, però ell, soldat de la pàtria i valent NS prefereix treure una navalla i esperar a que els rapats pujin al tren.

    

    

   - La ganivetada que acaba amb la vida de Carlos va perfectament dirigida al cor, un punt molt vulnerable del nostre organisme i on les ferides són fatals, ell no té cap intenció de ferir als joves anti-feixistes en un intent de dispersar-los i escapar, ell va a matar, l'han entrenat per això, cal no oblidar que l'energúmen d'en Josué té una formació militar, formació militar donada per l'Estat espanyol.

    

   Així que no em surtis amb que el xaval es va asustar i que mira, buscant per les butxaques va trobar un ganivet, si, per tallar la poma del berenar...

   • Templar FanaticUsuari sumador14.962 8 122👍 2

    estic molt d'acord amb el que dius, però... rapats?

   • Beti aizkolariUsuari sumador21.884 11 57👍 32

    SkinetRB escrigué:

    Josué sap perfectament que els que estàn a punt de pujar al seu vagó són rapats antifes, en aquest cas, qualsevol persona sensata i que no hagués volgut un enfrontament s'hauría canviat de vagó, però ell, soldat de la pàtria i valent NS prefereix treure una navalla i esperar a que els rapats pujin al tren.

    Completament en desacord.

     

    O siga, ja acceptem el fet que perquè un grup d'ideologia contrària munten al vagó on jo estic, si no vull problemes m'he de canviar JO de vagó? Però això què és? Si acceptes això no sé quina pena et fa el mort, ja que per la mateixa regla de tres si un neonazi anava al vagó, per a què s'hi munta?

     

    Em negue a haver de canviar-me de vorera quan veig gent sospitosa, quina llibertat és aquesta?

    • Unitat_Catalana14.341 14 130👍 509

     docns negat però si sòc indepe i veig a 20 españolazos puajr al emtro tapu samarreta poso l'accent del barri, i giru cua ala punta del vagó

     • Beti aizkolariUsuari sumador21.884 11 57👍 32

      Doncs de què us queixeu? Hi ha un neonazi perillós al vagó, si no vols que et passe res no puges o et pot matar.

       

      Palomino, un de menys. (segons el vostre raonament, és clar)

       • Beti aizkolariUsuari sumador21.884 11 57👍 32

        Nen, a vore, que jo no pense això, estic dient el que indica la lògica seguint el vostre raonament. Si JO m'he de canviar de vagó perquè vénen éssers perillosos, PALOMINO no hauria d'haver pujat al vagó perquè hi havia un ésser perillós. És el vostre raonament, no el meu. Aleshores de què us queixeu? Hi ha un perill, no l'evita (com dieu vosaltres que s'ha de fer) i per tant mor. Cap queixa.

         

        No veieu que això no és lògic? Per molt que una gent "sospitosa" vinga al meu vagó jo no tinc per què fer res, el que ha de passar és que no m'han de furtar/matar/etc...

         

        Si accepte que m'he de canviar, doncs també he d'acceptar el perill que suposa encarar-me amb un neo-nazi.

    • __20781__7.545 9

     A veure, primes hauries de baixar dels mons de yupi.

      

      

     És de lògica canviar-se de vagó si vas amb una samarreta pro-feixista i veus que un grup d'antifes entren al tren.


Publicitat

Fòrums

 • 8.876.207 missatges
 • 207.039 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat