Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

9 d'Octubre: Marza Cívica, dinar i manifestació. [Bloc Nacionalista Valencià]

Sicània6.607 11 323👍 3

 9 d'octubre. Processó cívica, dinar i manifestació. 

Benvolguts companys i companyes: 

El BLOC i BLOC JOVE de València, amb l'ànim de recuperar àmbits per al valencianisme democràtic a la nostra ciutat, participaran enguany de la històrica Processó Cívica del 9 d'octubre i posterior homenatge a Jaume I que té lloc al migdia des de la Plaça de l'Ajuntament. D'esta manera el BLOC de València vol celebrar amb normalitat la diada nacional del poble valencià tal i com ha estat tradicional per al valencianisme progressista abans que, durant la convulsa transició valenciana, fora foragitat de manera antidemocràtica. 

En acabar l'acte oficial també és durà a terme un dinar popular obert a militància i simpatitzants al que acudirem en autocars llogats. Per la vesprada es participarà de la manifestació unitària que la Comissió 9 d'octubre convoca a Sant Agustí a les 18 hores. 


Una intensa jornada de celebració i reivindicació per part del valencianisme a la que no podeu faltar. 

L'assistència es preveu massiva i amb la participació de càrrecs públics del partit, pel que us preguem que ens confirmeu la vostra participació tant pel que fa a la reserva del dinar (que tindrà un preu aproximat de 12€) com a les places d'autocar. Per això us preguem que ens confirmeu la vostra assistència el més ràpid possible i sempre abans del proper dimarts 6 d'octubre al correu valencia@bloc.ws 
Sense més particular us animem a participar d'esta fita històrica per al valencianisme polític progressista i democràtic de la nostra ciutat. 


Endavant valencians! 
Visca el País Valencià!

 

 

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.298.308 missatges
  • 221.185 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat