Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Montilla trenca el silenci del govern i ataca la consulta independentista d'Arenys de Munt

larsson28.249 14 35👍 4

Notícia a Vilaweb:

El president de la Generalitat, José Montilla, ha parlat avui per primera volta de la consulta per la independència que es farà diumenge a Arenys de Munt, sobre la qual ha dit: "Dóna arguments a la dreta de la caverna espanyola"

Notícia a l'Avui.cat:

Montilla creu que "hi ha coses molt més importants per preocupar-se" i que "fins i tot els fatxes tenen dret a manifestar-se"

Actualització a Vilaweb:

Esquerra i ICV justifiquen el menyspreu de Montilla a la consulta d'Arenys de Munt

 

Ignasi Llorente ha dit, com a portaveu d'Esquerra, que compartia les consideracions de Montilla i no ha trobat a faltar una defensa per part del president de la consulta (vegeu-ne el vídeo)

Respostes

Configuració
 • Malcontent2.185 10 797

  Bé em sembla correcte tot el que diu, és un colon espanyolista que vol que digui? El problema és el de sempre, aquest indocumentat és al poder gràcies als "independentistes" d'E.

   

  Per la resta, doncs la seva opinió té tant importància com la de qualsevol carajillero del bar Los Cuñados de Mollet del Vallès.

 • zepUsuari sumador6.484 15 334👍 423

  Ja ho estic veient: ho haurà dit amb el posat aquell de no saber on és, oi? Si é sque no es pot tenir un indocumentat per president! Bé, a Catalunya sí.

 • VITRAKA2.800 14 676👍 20

  Sempre tirant merda a la dreta quen son els del seu mateix partit els que han amenaçat als catalans amb la constitucio com a codi penal!!

   

  Montilla ets un farsant i tant feixista com la Falange!!

 • torracollons10.863 15 195👍 6

  Es clar, l'independència de Catalunya no és gens important. (per a ell i el seu partit, el PSOE)

   

  • Bonpop122 9

   Ja ho va cridar desde el balcó de l'ajuntament d'esplugues de llobregat: Visca espanya!

    

   tot el que en segueix no és sorpresiu, el que passa que com bon jueu sempre evita respondre res, però clar hi ha moment que no ho pot evitr i surt a surar tota la seva calanya llerdosament espanyolista

 • No justícia No pau5.316 10 404

  larsson escrigué:


  • La consulta "únicament" serveix "per donar arguments a la caverna de la dreta espanyola"

  Desviant el tema,tornant al "que vé el llop".......


  • "Hi ha coses molt més importants per preocupar-se"

  Sempre troben coses més importants per preocupar-se: ara perquè toca crisi,demà pel que sigui.No saben solucionar dues coses alhora amb tanta gent que treballa per la Generalitat? On és la incompatibilitat?

  I encara que no s'ha pogut agafar a l'excusa de "amb violència no es pot fer una consulta" ja que en el nostre cas hauria de citar allò de "sense violència es pot parlara de tot".


  • "Fins i tot els fatxes tenen dret a manifestar-se"

  I encara a afegit que és la garantia de la democràcia en què vivim.Llavors Euskal Herria deu ser un país independent.

   

   

  Entre que aquest home no parlar clar (quan no es vol mullar.Què ha d'amagar? Què no té les idees clares?),en Cuní que tampoc el collava i el tarat de l'Antonio Franco a la tertúlia ....em quedo amb un missatge de text que deia.......

   

  "Sí a la consulta..... i no a la manifestació d'aquells que van prohibir durant 40 anys que la gent es manifestés"

 • requiem18.248 11 88👍 2

  És veritat, hi ha coses més importants. Cada dia moren infants a les guerres o de fam al tercer món. La crisi econòmica deixa les famílies sense feina i sense habitatge. El conflicte de l'Orient Pròxim pot exportar-se a la resta del món. El dèficit públic de la Generalitat, en gran part prvocat per l'espoli fiscal, és inassumible.

   

  Però si hi ha coses més importants... per què el senyor Montilla no se'n preocupa, d'aquestes coses? Es preocupa d'alguna cosa, a banda del seu sou? No arregla res, no fa res per aquest país, però quan es tracta de donar suport a una iniciativa ciutadana d'un poble que no és Cornellà ni Barcelona... "hi ha coses més importants". Digui'm, senyor Montilla, no és veritat que hi ha coses més importants que pagar als bancs o a les empreses perquè tinguin liquiditat, sense que això comporti cap mena de retribució cap al ciutadà?

 • Luis59222 9

  "Hi ha coses molt més importants per preocupar-se".

  Aquests impresentable no veu que sol.lucionant la PRIMERA de totes,  la independència, les altres es sol.lucionen quasibé soles....

 • ernest24317 10

   

  Esta clar la llibertat dels pobles no es gens d'importatnt jaja, pero quines coses de sentir..

 • Katalonien6.320 9 339

  Em pregunto si aquest senyor que tenim per president no sap fer una frase sense dir "dreta". Quina mania en voler monopolitzar en la dreta espanyola els atacs a Catalunya! El problema de la "dreta espanyola" no és "dreta" si no "espanyola". Els del seu partit fan exactament igual, hauria de deixar d'intentar enganyar-nos.

 • Andaluz Pride16.598 13 106

  Montilla creu que "hi ha coses molt més importants per preocupar-se":


  Suposo que això també ho pensa Pepita Pedraza, l'alcaldesa de Polinyà, que enguany ha decidit no commemorar l'onze de setembre, però, en canvi, sí ha festejat el dia del Bierzo i la diada d'Andalusia

 • Spartac16.097 15👍 9

  Els xiscles histèrics de l'esquerra espanyola es confonen, en ser iguals, amb els xiscles histèrics de la dreta espanyola contra la consulta d'Arenys de Munt.

   

  Qualsevol cosa els semblarà més important que el dret a l'autodeterminació dels catalans si creuen poder brandar-la com excusa per entorpir-lo i boicotejar-lo. 

   

   

   

 • __24003__12.042 9

  Gràcies per fer-nos publicitat

 • River Tam3.623 10 570👍 1

  Què voleu que digui aquest ?

 • Xes5.203 12 414

  És un hipòcrita de merda, diu que hi ha coses més importants de què preocupar-se, la típica sortida sociata bastida al seu Tink Tank de la Fundació Rafael Campalans:

  Us enllaço un fragment de l'article publicat a LV el dia qe Espanya juugava la final de la Eurocopa el 29 de juny de 2009. ho hauríem de fer correr:

   

  Quiero que gane la selección española de fútbol. Quiero que gane porque ha demostrado ser la mejor. Porque los hombres seleccionados por Luis Aragonés forman el mejor equipo de fútbol en este campeonato de Europa. Otras selecciones tendrán otras virtudes y cualidades: puede que tengan más coraje, más furia, o más resistencia, o más experiencia; mejor defensa o mejor línea de ataque. Pero el equipo que ha demostrado saber hacer el mejor fútbol - incluso ante Rusia el fútbol más bello- es el equipo de España. Y esto es un campeonato de fútbol. No lo perdamos de vista. Quiero que gane la selección porque representa y expresa el espíritu de una generación de deportistas nacidos y crecidos en un país que cada vez se ha sentido más libre y más europeo a la vez. Nuestra selección es una selección de hombres europeos, que juegan en los mejores equipos de Europa, que constituyen una selección como las mejores de Europa y han demostrado estar en condiciones de demostrar que son el mejor entre los mejores. Y estoy especialmente orgulloso por la labor de Cesc, Xavi, Iniesta, Puyol, Capdevila, Fernando Navarro y Sergio García, los jugadores catalanes de esta selección. ...

  • miluSBD3.195 14 629

   Ostres, aquest que diu això és el Montilla? Doncs sí que parla amb propietat quan es tracta de futbol, a diferència de tots els altres temes de l'univers, sembla que aquest el domina.

    

   Montilla a la selecció espanyola!!

  • CATALAN FOR EVER1.180 12

   Iniesta no és català!

  • Bonpop122 9

   si és que és de calaix...qui no ho vulgui veure és ceg. Oi que el barça és quasi el millor valuart de la catalanitat al món? Doncs pràcticament el mateix passa amb la selecsión patranyola.

   Agermanar sentiments nacionals ecspanyols tot liquant o diluint els "perifèrics"

    

    

   I clar el més "assenyat" o "obert" és recolzar la selecsión pq clar... "hi ha molts catalans,...és un "bona bufa" a espanya" Sí home sí...es comença així i acabes boadella en un obrir i tancar d'ulls. a la merda

  • larsson28.249 14 35👍 4

   Sembla que en Montilla sí que considerava "important" escriure aquest article, el títol del qual era "Por qué quiero que gane España". Potser aquell dia no hi havia problemes socials, ni econòmics... per poder dedicar les seves energies a enaltir els símbols nacionals espanyols.

 • indepe_freelance5.203 11 415

  Montilla, ets lamentable. A veure si els catalans no podrem parlar per no donar arguments a "la dreta". PUTA PSC

 • larsson28.249 14 35👍 4

  Joan Ridao: "Cada dia es veu que el PSC es més catalanista"

   

  Enric Marín: "La credibilitat catalanista del president Montilla es va fent més consistent dia rere dia"

   

 • malllamplll26.830 10 40👍 1.143

   

   

   

  No hi ha dubte que tant el TSJC com Governació estan d'acord amb la presència dels fatxes. La desautorització ,és només una pantomima per desviar responsabil.litats cara la gent.

   

   

    Amenaçen a la gent amb la tornada de la dreta, i ells són els primers en treure els fatxes al carrer..

   

   

   

  això de callar i dissimular, ho domina força bé el xarnego.  Però la merda sura.  

   

   

   Però ja és això.

 • Pirinarra17.879 10 91👍 6.192

   

   

  Montilla, somriu!

 • FlamesCat3.352 10 605

  Obrin paraigües, la pluja fina us pot deixar ben xops.

 • avecesveovascos1.449 9

  Doncs si té raó en que hi ha coses més importants en les quals preocupar, com el que el SI guanyi la consulta, com fer fora els de la falange aquest dia i sobre tot com fer perquè el psoe respecti d'una vegada els drets dels pobles.

 • cadira voladora298 9👍 1

  Són símptomes de nervis. Espanya va esmicolant-se mica en mica i això els preocupa. No hi ha més, no crec que haguem d'indignar-nos pl que digui un membre del partit del GAL. El diumenge tots a Arenys i a prendre pel sac.

 • FollUsuari sumador77.705 12 3👍 40.700

  El PSC que no vol que els catalans decidim? No veig on és la notícia.

   

  Entre la commemoració de la mediterrània aquella el dia 11 de setembre i aquestes declaracions s'estan cobrint de glòria.

   

  Com era allò? Ah, sí: "Gràcies E!".

 • Barça_antifa_hool1.985 10 844👍 7

  I que ens podiem esperar , sino , d' un espanyolista?

  • Bonpop122 9

   Vol anar per una banda de "demòcrta" i permetre a una associació legalment establerta com Falange i per altra banda com és natural en ell no vol declarar-se ni de bon troç proper al independentisme.

   El conte de tots contents, vaja...

   • xerigot7.490 9 288👍 1.728
    Bonpop escrigué:

    Vol anar per una banda de "demòcrta" i permetre a una associació legalment establerta com Falange i per altra banda com és natural en ell no vol declarar-se ni de bon troç proper al independentisme.

    El conte de tots contents, vaja...

    Més aviat diria: "el conte de contents els de sempre i que es fotin els catalans"

 • larsson28.249 14 35👍 4

  Actualització a Vilaweb:

  Esquerra i ICV justifiquen el menyspreu de Montilla a la consulta d'Arenys de Munt

   

  Ignasi Llorente ha dit, com a portaveu d'Esquerra, que compartia les consideracions de Montilla i no ha trobat a faltar una defensa per part del president de la consulta (vegeu-ne el vídeo)

 • cathalà23.499 12 52👍 7.031

   

  El pacte del PSC-PSOE amb Esquerra també dóna arguments a la caverna espanyola. Així que el millor que podria fer el poc honorable Montilla, si vol ser coherent, és trencar el pacte tripartit. Bé, i de passada anar-se'n a casa seva.

 • puigalder4.967 12 437

  El president de la Generalitat, José Montilla, ha parlat avui per primera volta de la consulta per la independència que es farà diumenge a Arenys de Munt, sobre la qual ha dit: "Dóna arguments a la dreta de la caverna espanyola"

  És "curiós" que tregui ara l'argument que "això dóna arguments a la dreta de la caverna espanyola".

  No recordo que quan es va plantejar la implantació d'"educació per la ciutadania" sortís en Montilla a dir que allò donava arguments a la dreta de la caverna espanyola. Ni tampoc recordo que es fes servir aquest argument altres vegades que s'han plantejat qüestions que basculen en l'eix esquerra-dreta que enfurismen el que ell anomena "dreta de la caverna espanyola".

   

  No podem fer "res" en política que no faci empipar la caverna ?

  O només es poden plantejar qüestions en l'eix esquerra-dreta i aquest argument només s'aplica partidistament quan el tema és el de l'independentisme ?

  Esquerra i ICV justifiquen el menyspreu de Montilla a la consulta d'Arenys de Munt

   

  Ignasi Llorente ha dit, com a portaveu d'Esquerra, que compartia les consideracions de Montilla i no ha trobat a faltar una defensa per part del president de la consulta (vegeu-ne el vídeo)

  No cal afegir gaire res.

   

 • larsson28.249 14 35👍 4

  Noves declaracions de Montilla:

  "Les minifaldilles només serveixen per donar arguments als violadors"

  "Els negres només serveixen per donar arguments als racistes"

  "El Dalai Lama només serveix per donar arguments als antitibetans"

  "Els gais només serveixen per donar arguments als homòfobs"

 • __6924__52.431 14

  Que es pot esperar d´un burocrata espanyolista de la PSOE ?

   

  El que es inversemblant es que Esquerra segueixi perdent la poquisima dignitat que li queda recolçant a aquest individu fins al final i no amagant gaire que si poden el faran president per 4 anys mes

 • milicià_de_Sant_Sebastià9.321 13 234👍 27

  Els fatxes tenen dret de manifestar-se, i entenem per manifestar-se apallissar la teua nòvia colombiana, apallissar ton fill per portar la samarreta del xè, apunyalar a un militant d'esquerres etc. Ells tenen també dret!

 • __20781__7.545 11

  Montilla és calb, xarnego i espanyolista, i actualment és el president de la GENERALITAT DE CATALUNYA, aquí hi ha moltíssimes coses que fallen.

   

   

  Reflexionem-hi

 • Turkilmaz1.817 11 888👍 179

  Montilla, ets un plasta, ranci i estúpid -sobren els arguments-. Què hem fet per merèixer això, oh Déu meu?! Les alternatives raonables actuals no són la panacea però és q en Montilla és el més trist de tots, tant en el fons com en les formes. I el més contraproduent per les llibertats nacionals de Catalunya (i cia.) a curt i mig termini.

 • xerigot7.490 9 288👍 1.728

  Que se'n vagi al seu país aquest feixista!!!!

   

 • El_Xueta6.666 14 319

  Què us esperàveu? Crec que sabem del tot quin peu calça aquest personatge. Només cal recordar que fa uns anys va dir: Catalunya no és una colònia i no té dret a la autodeterminació.

   


Publicitat

Fòrums

 • 9.286.711 missatges
 • 220.706 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat