Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Crida per realitzar la nova web dels Angelets de la Terra (PERPINYA)

AngeletsDeLaTerra23 9

Bon dia a tots els raconaires! Els Angelets de la Terra és un associacio catalanista a Catalunya Nord que organitza un munt d'activitats des del 2001:

Edicio d'una revista, concerts, nits de poesies, correfoc, excurcions, 3r Setmana per la Llengua, 3r Sant Jordi Jove, Diada de Cataluyna Nord, Sant Joan, creacio de grup musical en català, penya de la USAP, presentacio de pel.licules en català al cinema Castellet de Perpinyà, col.laboracio amb altres associacions (no catalanistes) per portar un toc català i fer la communicacio en català, etc.

 

Al principi, teniem un webmaster en l'associacio pero, com molts joves nord-catalans, va haver d'anar-se'n a Paris per trobar feina. Ja fa 4 anys que la web dels Angelets no erà actualitzada. Ara, ja no tenim web.

Els Angelets necessiten una web ben feta que presenti tot el seu ventall d'activitats amb prou inter activtat per poder tirar endavant el seu projecte.

 

Fem una crida a un web master compromes amb Catalunya per realitzar la nostra nova web. Podriem pagar-li alguna cosa encara que no tenim gaire recursos.

 

Si t'interessa ajudar el nostre projecte per Catalunya Nord, contacta'ns aqui mateix o a labdiscount@orange.fr. El telefon de contacta del nostre president és el (0033) 668 898 271.

 

Salut i independencia!

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.297.369 missatges
  • 221.141 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat