Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Ridao diu que no li van agradar els xiulets

JaumedeMàger49 13

Notícia de l'Avui.cat:

 

El portaveu d'ERC al Congrés, Joan Ridao, ha admès aquest dijous que no li van agradar els xiulets que es van produir a la final de la Copa del Rei durant la interpretació de l'himne espanyol, però ha demanat "respecte, viure amb normalitat i no esquinçar-se les vestidures", perquè es va tractar d'una manifestació de la llibertat d'expressió.

En declaracions a TVE, Ridao ha dit que la cadena pública va fer "un magre favor" a un fet "normal i raonable en democràcia", en no emetre en directe l'himne espanyol durant la final de la Copa. "No va ser possible per un error humà, però hauria d'haver actuat amb més normalitat", ha reblat.

La xiulada i les esbroncades a l'himne espanyol han estat, segons la seva opinió, una expressió "diguem lliure" de "milers" d'aficionats i, en definitiva, una "expressió de rebuig" que "cal respectar". "No cal barrejar l'esport amb la política", ha afegit, per il·lustrar que als Estats Units "no es persegueix la crema de la seva bandera".

"Aquí qualsevol expressió de rebuig tampoc ha de ser perseguida, ha de ser respectada i tolerada mentre sigui una manifestació de la llibertat d'expressió", ha reclamat. "Ha estat una expressió de rebuig de molta gent que cal respectar, tot i que a mi no m'agrada", ha insistit.

Respostes

Configuració

Publicitat

Fòrums

  • 9.284.516 missatges
  • 220.652 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat