Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Èxit a la campanya "El meu nom és Calp".

Boikot4.790 16 447

EL PERÍODE D'EXPOSICIÓ PÚBLICA MUNICIPAL DEL TOPÒNIM "CALP" HA FINALITZAT.

GRÀCIES A TOTS ELS QUE HAN PARTICIPAT. LA CAMPANYA HA ESTAT TOT UN ÈXIT.

US MANTINDREM INFORMATS DE LES NOVETATS.

ATENTAMENT EN PERE MOLL I LEUCHTER.

Cançó de Mugroman La Nostra Gent

 

Agraïment Públic de l’alcalde de Calp


Vull fer públic el meu agraïment a totes les persones que amb la seua firma, han donat suport a la decisió municipal de fer que el nom del nostre poble siga el que sempre ha sigut: Calp.

Gràcies per formar part d’una ciutadania que aplica el sentit comú, en lloc dels vells plantejaments que per desgràcia, encara hui cohabiten amb nosaltres, treballant amb desvergonya per tal de fer desaparèixer tot allò que ens és propi als calpins i a les calpines.

Gràcies per no resignar-vos. Per sentir-vos orgullosos de ser de Calp, sense complexes i amb mires cap al futur. Per haver superat el passat i sobretot, per voler ser els propietaris del vostre present.

Gràcies a totes les persones que, tot i no haver nascut a Calp, no han volgut participar d’un despropòsit com el que han propiciat alguns elements locals, que només ens condueix a l’enfrontament entre conciutadans. Gràcies per ajudar-nos a retornar-li al nostre poble el nom que mai ningú deuria d’ haver canviat. Gràcies per estar amb nosaltres.

I finalment, gràcies a la persona que ha fet possible aquesta iniciativa ciutadana. El teu esforç és un estímul per a totes les persones que encara ens sentim lliures.

Gràcies de tot cor.

Josep Joaquim Tur i Císcar.

 

Alcalde de Calp

Respostes

Configuració

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.225.341 missatges
  • 218.593 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats
Publicitat