Notícia

Debat, espanyol

No, però seriosament, de l'economia espanyola què? Alguna cosa deuen haver dit dels catalans, que diuen que som la "locomotora" de l'Estat, no? Ah, que no. Vaja, que les balances fiscals seguiran al gust d'Espanya. Sí, sí, ja ho sé, sempre dius que cal anar a poc a poc, però escolta si anem més a poc a poc acabarem anant enrere com els crancs, eh?

 

Va, fes-me'n un resum així breu. Oh, Rucalcaba tracta Rajoy de president, Rajoy llegeix papers i els aparells comunicatius de PSOE i PP es foten els plats pel cap a Twitter. Molt bé! I després de l'empatx bipartidista, un breu resum de cadascun d'ells? Si us plaaaau!

 

Rubalcaba: comença atacant Rajoy, i li va bé. De fet li va tant bé que fa quedar Rajoy com si fos el president que s'ha de defensar, molt bé "Rubal"! Després es calma i tira pilotes fora sobre l'actual govern socialista, no va amb ell, no hi deuria ser (o mirava cap a una altra banda, ves a saber). Al final calma i serenor, suport al PP en el tema ETA ("anirem de la mà") i tal dia farà un any.

 

Rajoy: sense cintura al principi, la insistència de Rubalcaba el fa president espanyol abans d'hora. Llàstima que enlloc d'un presidenciable amb cara i ulls sembli un escolanet que només pot exhibir uns apunts sospitosament passats a net. Parlant d'escolanets, recita de conya el que llegeix. Molts tòpics i molt poques ganes d'entrar al combat. Es limita a esquivar les bales conscient que el PP està a anys llum del PSOE en intenció de vot. Preguntat pel matrimoni homosexual, diu que "d'això no en parlo". Brillant escolti. S'acaba el debat, harmonia espanyola amb Rubalcaba, puta ETA i cap a casa. Els catalans, qui són?

 

Fi del debat, espanyol.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.010.569 missatges
  • 211.538 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums