Publicitat

Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

Es cancel·la el Doctor Music Festival

L'organització afirma que el canvi d'ubicació al Circuit de Montmeló n'ha estat la causa

La promotora del mític festival de la Vaca ha anunciat, a través d'un comunicat, que finalment no es podrà celebrar aquesta nova edició, prevista pels dies 12, 13 i 14 de juliol.

Segons l'organització, la reubicació forçada per part de l'ACA (Agència Catalana d'Aigües), que va obligar a traslladar el festival d'Escalarre (Valls d’Àneu) al Circuit de Montmeló, n'ha sigut la causa. Aquest canvi d'emplaçament no va ser ben acollit per molt del públic que hi havia d'assistir i molts dels abonaments van ser retornats. A causa d'aquest alt nombre de devolucions i al fet que no s'estaven venent prou entrades pel nou emplaçament, el festival ha hagut de suspendre'n la celebració.

L'organització anuncia que el procés de devolució dels abonaments i entrades ja adquirides s'iniciarà el pròxim divendres 21 de juny. Tots aquells usuaris que hagin comprat a través de doctormusicfestival.com rebran l'import pagat sense haver de tramitar cap sol·licitud. Els compradors que hagin obtingut els seus abonaments a través d'Entradas.com, Ticketmaster, El Corte Inglés i Festicket hauran de dirigir-se a les plataformes corresponents per a tramitar el reemborsament.

Per últim, els que ho hagin fet a través de Ticketea i FNAC hauran d'accedir a la seva àrea d'usuari doctormusicfestival.com i facilitar-nos un IBAN on efectuar la devolució. El Festival també posa un mail d'ajuda (help@doctormusicfestival.com) per poder consultar qualsevol dubte o qüestió.

Per més informació clica aquí.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.798 missatges
  • 221.204 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat