Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

El Fresc Festival de Sabadell tanca cartell amb noms com Cesk Freixas, Pol Cruells o Ovella Xao

El festival celebrarà la seva 3a edició entre el 26 de juny i el 22 de juliol

El Fresc Festival de Sabadell arriba a la seva 3a edició i ja s’ha convertit en un imprescindible de l’estiu sabadellenc, amb 28 espectacles que es duran a terme entre el 26 de juny i el 22 de juliol als Jardinets de l’Espai Cultura Fundació 1859.

Fa unes dies confirmaven els noms de Gerard QuintanaMishima o L’últim Indi i aquesta setmana els organitzadors han desvetllat el cartell complet. Les noves confirmacions inclouen músics com el cantautor Cesk Freixas, el saxofonistaDani Nel·lo, l’Arnau Tordera-el cantant d’Obeses- o la Il·lús Teatre Orchestra, que presentaran els seus darrers projectes. També actuaran formacions amb ànima sabadellenca com Ovella XaoPol Cruells, el cor Vakombào el duo format per Eduard Iniestai María Hinojosa.

El Fresc Festival 2019 s’obrirà una vegada més amb ‘La Nit dels Musicals de Sabadell’, dirigit en aquesta ocasió per Albert González. La gala homenatjarà el Teatre Sant Vicenç, que acaba de celebrar els seus 100 anys de vida.

Aquest any, a més, el Fresc Festival estrenarà un espectacle creat especialment per a l’ocasió amb motiu de l’Any de la Colla de Sabadell anomenat ‘De cara a la paret’amb motiu de l’Any de la Colla de Sabadell, que recull textos de Francesc Trabal interpretats per Jordi Vilà, Albert Ribalta i Xavier Bertran i amb música del sabadellenc Joan Alavedra.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.282.050 missatges
  • 220.551 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat