Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

Arriba el Festival de Música Clàssica de Bigues i Riells, amb artistes de km 0

En aquesta 4a edició que tindrà lloc del 5 al 7 d’abril oferirà quatre actuacions musicals de proximitat al Teatre Auditori Polivalent

El Festival de Música Clàssica de Bigues i Riells 2019 - Música de quilòmetre zero, arriba a la seva 4a edició amb una clara aposta per la música de proximitat. Del 5 al 7 d'abril oferirà quatre actuacions al Teatre Auditori Polivalent.

En la majoria d’actuacions del cicle es donarà protagonisme a membres de l’escola pública de música de la Vall de Tenes i vol ser una oportunitat per als joves talents per a poder tocar amb artistes amb una llarga carrera.

El festival arrencarà el proper divendres 5 d'abril a les 20:00 hores, amb l'actuació de la violinista, Lina Turn, i el clavicembalista de renom, Dani Espasa, que interpretaran peces de Bach i de Haëndel. Espasa va estudiar música de cambra amb Jordi Savall, P. Memelsdorff, J. P. Canihac i M. Kraemer, que actualment és professor a l'Escola Superior de Música de Catalunya.

El dissabte 6 d'abril a les 12:00 hores, serà el torn de Limnos Quartet de Saxos. Gemma Torralbo, saxo soprano, Esther Sabaté, saxo alt, Elena León, saxo tenor, i Núria Brull, saxo baríton, oferiran un repertori molt divers, des d'allò representatiu de l'escola tradicional del saxòfon, fins a obres de compositors actuals. I el mateix dissabte a les 20.00 hores, tindrà lloc l'espectacle "La guitarra clàssica i la música de cambra" amb el guitarrista Gustavo Them, el tenor Jordi Mas, les castanyoles de Margarita Ponce i Cristina Granero a la flauta travessera.

Aquesta edició del Festival de Música Clàssica de Bigues i Riells es clourà el diumenge 7 d'abril a les 17:30 hores, amb un concert participatiu amb grups de cambra i solistes de l'Escola de Música La Vall del Tenes. L'actuació, sota el títol "El pas del temps" oferirà música de Josep M. Aparicio i textos de Miquel Martí i Pol. També hi participaran l'orquestra i cors formats per músics de la Vall del Tenes i alumnes de l'escola de música mancomunada de la vall.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.282.059 missatges
  • 220.551 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat