Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

El Black Music Festival tanca l'edició més multitudinària amb un concert de la BCN Soul Choir a Fornells de la Selva

El pícnic de dissabte 16 al Parc del Migdia de Girona i l'actuació de The Gramophone Allstars van ser les activitats que van registrar més espectadors

El Black Music Festival va tancar la seva divuitena edició el passat diumenge amb un concert de la BCN Soul Choir a la Sala La Sitja de Fornells de la Selva (Gironès).

Segons el director del Black Music Festival, Pau Marquès, l’edició del 2019 ha estat la "més participativa" de totes, en bona part, gràcies a la gran quantitat d'entitats que hi han col·laborat. També ha estat una de les més multitudinàries, especialment per la gran assistència de públic que va tenir el Black Music Picnic que es va fer aquest dissabte al Parc del Migdia de Girona. El bon temps va contribuir a atraure més gent i l'actuació de The Gramophone Allstars va ser la que va registrar més espectadors. També han omplert les grans apostes del festival com Postmodern Jukebox, Vintage Trouble o l'homenatge a Aretha Franklin, que va penjar el cartell de "No hi ha entrades" a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona.

Pau Marquès ha destacat que "la marca Black Music Festival s'ha guanyat la confiança del públic". El director també ha posat en valor que aquest any hagin omplert els concerts d'artistes de molta qualitat però que no formen part del circuit comercial, com ara Ramon MirabetPaula Valls o Falciots Ninja.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.282.052 missatges
  • 220.551 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat