Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

L’Auditori acollirà la 3a edició del Festival Emergents

A partir del 17 de març es realitzaran vintena de concerts que combinen tots els estils de música clàssica i serviran per presentar 200 joves músics

El proper mes de març i al llarg de 10 dies l’Auditori de Barcelonaacollirà la 3a edició del Festival Emergents, una vintena de concerts que combinen tots els estils de música clàssica, de l’antiga a noves músiques.

Del 17 al 24 de març es podran veure actuacions amb diferents formats com recitals i la interpretació de solistes, músics de cambra i grans conjunts, i altres gèneres com jazz i flamenco, que serviran per presentar 200 joves músics que aspiren a convertir-se en músics reconeguts.

Aquesta trobada de nous valors de la música nacional i internacional compta amb una programació on destaquen noms com Mariona Camats i Mercedes Gancedo, que actuaran el proper 19 de març a la Sala 2 de l’Auditori i Pol Omedes, que ho farà el mateix dia a la Sala 3. Per la seva banda el dia 20 es presentarà a la mateixa Sala 3 la jazz session de l’ESMUC Jazz Project i el dia 21 serà el torn del músic Joan Codina. Una de les darreres actuacions serà la del combo de Sara Terraza & The Black Sheep el proper 22 de març.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.746 missatges
  • 221.158 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat