Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

La Telecogresca 2019 presenta el cartell d’enguany amb Auxili, Pupil·les, Buhos i Zoo

La 40a edició del festival es farà el pròxim 6 d’abril al Parc del Fòrum de Barcelona

telecogresca / associacio_telecogresca
telecogresca / associacio_telecogresca

El Parc del Fòrum de Barcelona acollirà el proper 6 d’abril la Telecogresca, el multitudinari festival de vuit hores de música ininterrompuda. El cartell d’enguany comptarà amb grups referents com AuxiliPupil·lesBuhosZoo o Oques grasses.Aquests últims presentaran el seu nou disc titulat Fans del sol.

A banda de l’escenari Analògic, on actuaran les formacions que s'han anomenat, també es podrà gaudir de les actuacions de l’escenari Digital, on s'hi programaran artistes de l'escena electrònica com MS Nina, Hektor Mass, DJ Afrika i Dj i DJ Kärdo. Per últim, l'escenari Engresca’t acollirà les actuacions dels guanyadors del concurs de música emergent que organitza la mateixa Associació Cultural Telecogresca.

Aquesta és la 40a edició que organitza l’Associació Cultural Telecogresca, formada per estudiants universitaris, majoritàriament de l’ETSETB (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicacions de Barcelona) que a banda de participar de la vida associativa de la universitat, s’uneixen per organitzar aquest festival ja consolidat.

Les entrades ja són disponibles al web oficial.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.285.220 missatges
  • 220.680 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat