Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

Arriba la 32ena edició del Tradicionàrius, el festival català de folk per excel·lència

La programació s’allargarà fins al 12 d’abril i compta amb noms com Caïm Riba o la mallorquina Joana Gomila

Arribala 32ena edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius que se situa al mig dels 25 anys del Centre Artesà Tradicionàrius, com a sala estable de música folk, i que manté vius els principals eixos de referència: concerts homenatge i reivindicatius, consolidació de grups emergents del folk i reconeixement de grups de llarga trajectòria.

El Tradicionàrius 2019, que s’allargarà fins el proper 12 d’abril, posarà en valor la música folk com a espai de creació oberta als canvis del país i a les seves modes i complicitats. Enguany, la programació inclou espectacles que absorbeixen les innovacions del moment i les noves tendències culturals i socials sota la mirada de múltiples disciplines creatives.

El tret de sortida serà el divendres 11 de gener amb el seguici inagural de la mà de Kabum i Col·lectiu Guirigrall que arrencarà de la Plaça de la Vila, al barri de Gràcia de Barcelona. El seguirà la celebració dels 35 anys de la colla de grallers La Pessigolla que interpretarpa els seus temes més mítics al vestíbul del Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (CAT). Per últim, Roger Andorrà presentarà l'espectacle "Electrogralla"que parteix de l’herència de la gralla vuitcentista i s’endinsa cap a la música actual.

La programació d'enguany compta amb noms com Caïm Riba, la mallorquina Joana Gomila acompanyada de la dansa de Lali Ayguadé, i parelles singulars com Toti Soler i Gemma Humet Pep Gimeno 'Botifarra' Ahmed Touzani. Com és habitual, totes les actuacions tindran lloc al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.942 missatges
  • 220.671 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat