Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

Estrena en exclusiva de 'No tanco la porta', avançament del nou disc de Samuel López

La cançó formarà part d''El darrer moviment' que es publicarà el 9 de novembre

Fins ara conegut com Sam Destral, amb qui va publicar una vintena de maquetes i dos llargs titulats Tot el que conec és mort (El mamut traçut, 2013) i Zoo (El mamut traçut, 2014), Samuel López engega ara una nova etapa.

El barceloní/manresà abandona la cançó d'autor per retornar al que sempre l'ha motivat a l'hora de fer música: el rock. Des d'una perspectiva més madura, que dota al so elèctric que impera al disc de l'elegància i el savoir fer que dóna l'experiència. En paraules del mateix Samuel: “Personalment suposa retrobar-me amb aquell jo adolescent que volia liderar una banda de rock, però alhora és un pas endavant que consolida i dóna seriositat als meus projectes musicals, un nou punt de partida a partir d’on desenvolupar-me”.

Viasona avança en exclusiva un primer tast amb la "No tanco la porta", una cançó dedicada a les segones oportunitats. En Samuel ens explica: “No tanco la porta” era una línia de piano que em rondava des de principis de 2017 i que tenia perduda pel mòbil. Passat l'octubre del 17, que és quan em van sortir la majoria de lletres del disc, vaig començar a donar-li voltes a la demo i la lletra va sortir gairebé sola en poca estona. Tenia com la sensació que se n'havia anat tot a la merda, però que coi, no tanco (o no tenco, com diuen els manresans) la porta a tornar-ho a provar. La segona veu, fantàstica, la fa la Sarai, la meva dona".

Aquest single formarà part de El darrer moviment (Microscopi, 2018), disc enregistrat a Aviram Estudi amb Albert Palomar i que ha comptat amb la participació d’Eloi Pey (El KiwiSherpa) a la bateria. El 9 de novembre es podrà gaudir del disc sencer, tant en format físic com a plataformes digitals.

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.826 missatges
  • 221.162 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat