Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

'Costa-Roja', el disc de reversions de Pau Vallvé

El disc reedita algunes de les cançons que que han acompanyat al cantautor al llarg de la seva carrera i es va gravar durant els assajos amb la banda

Després de 15 discs i 20 anys als escenaris Pau Vallvé torna a sorprendre'ns amb un disc autoeditat titulat Costa-Roja (Sessions d'assaig al mig del no-res), on reversiona les seves pròpies cançons, adaptades al format en el qual ell i la seva banda les interpreten en directe.

Com apunta el títol del disc, aquest va ser enregistrat el mes d'abril passat en un paratge al mig del no-res, concretament a un taller de fusta on Vallvé es va tancar amb la seva banda. Les cançons es van gravar en directe i amb els quatre músics tocant a la vegada, tal com fan als concerts. La idea és plasmar unes cançons que al llarg dels anys han anat variant, creixent i agafant vida pròpia i que ara sonen més sòlides i més directes que mai.

El disc se'ns presenta en una curiosa edició limitada de 300 vinils, numerats i signats, sense edició en CD.

A més de les reversions pròpies, el disc inclou una versió de "There will never be another you", popularitzada per Chet Baker l'any 1954 i que Pau Vallvé porta interpretant en directe des de la gira europea del passat 2015.

Entre els concerts més imminents de presentació del nou disc destaquen les actuacions al Parc Central de Girona dins el cicle Notes al Parc el dijous 5 de juliol, el concert als Jardins de Casa Rull de Reus dins el cicle 'Fil musical' del proper 12 de juliol i l'actuació a 'Nits d'estiu' del proper 19 de juliol al Castell de Cornellà.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.192 missatges
  • 221.180 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat