Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

Arriba el Pop Rural de VentEndins

La banda d' Els Prats de Rei estrena el clip 'Aturem-nos un moment', avançament del seu primer disc

Si encara no coneixes aquesta banda de la Catalunya Central, no pateixis, doncs tot just acaben d'engegar motors. El que és ben segur és que se'n sentirà a parlar, i molt, gràcies a la seva proposta musical, fresca i sense complexos, que ells anomenen Pop Rural i que neix del background musical dels seus components, amb referents que van des de la rumba a l'havanera, passant per la cúmbia o el pop britànic dels 90, sense oblidar la música catalana dels últims 30 anys.

VentEndins va néixer quan quatre amics amb les vides ja encaminades i que de tant en tant es reunien per tocar decideixen arriscar i fer les seves pròpies cançons. El que va començar sense cap pretensió s'ha convertit amb Un moment per aturar-se(Autoedició, 2018) el primer treball de la banda, que han editat sense més ajuda que la pròpia intuïció, i que veurà la llum a finals del mes de juny. El disc ens parla de situacions quotidianes, de la cerca de la felicitat i de com és d'important transcendir el món material. També inclou dues lletres del poeta, i Creu de Sant Jordi, Jordi Pàmies.

Com a avançament d'aquest primer treball, VentEndins ha creat un videoclip de la cançó “Aturem-nos un moment”, on reflexiona al voltant de la necessitat de parar i agafar aire, cosa difícil dins de les dinàmiques precipitades que dicten les nostres vides. El clip ha estat rodat a la Torre de la Manresana d'Els Prats de Rei, poble natal del grup.
Si els vols veure en directe, el divendres 29 de juny seran al desFOLCa't, el festival que se celebrà a Calaf, capital de l'Alta Segarra.

 

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.177 missatges
  • 220.050 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat