Sílvia Catalán

Sílvia Catalán

Més informació

Canal Racó eròtic

Coneix-te

Per a poder gaudir d'un bon sexe cal, entre altres coses, saber bé què ens agrada i perquè no, què necessitem en cada moment. 

Imagina que tota la vida has menjat només arròs bullit. Tota la vida. I, de sobte, et porten a un restaurant amb una carta amb vint-i-cinc plats, cap d'ells en base d'arròs. 

Probablement et quedis parada. Segurament no sabràs què vols perquè no tindràs ni idea de què et ve de gust. No saps què necessita el teu cos perquè només ha tingut arròs.

Doncs en el sexe ens passa sovint això. Trobem una manera de fer les coses i ens quedem allà. Potser no és la millor, no és la més divertida, però va bé. Ens "alimenta", m'enteneu, per on vaig?

Si no sabem què ens agrada o què necessitem serà molt difícil que puguem gaudir d'un bon sexe la majoria de les vegades. Però clar, saber què ens agrada vol dir arriscar-se a provar coses noves (i que ningú s'espanti, que no estic parlant de posar-se a fer orgies d'avui per demà, necessàriament) i en el terreny sexual ens fa cosa perquè avui en dia encara és tan tabú que no se'n parla amb naturalitat. Per tant, ens costa fins i tot proposar-li a la nostra parella, a vegades.

És important, per a això, que comencem el descobriment de les coses noves per nosaltres mateixes. És a dir, començar a explorar el nostre cos. I sí, ara parlo en femení perquè els homes ho teniu una mica més fàcil.

I és que la desinformació que hi ha al voltant dels genitals femenins és enorme. Sí, ja sé que deveu estar pensant que si entres a internet ho trobes tot, fàcil, ràpid i ben explicat. Bé, el de fàcil i ràpid, segurament sí. Allò de "ben explicat" ja és una altra història.

L'altre dia veia un capítol de la segona temporada d'"Orange Is the New Black" i justament sortien algunes de les protagonistes sorprenent-se que el pipi no sortís pel mateix forat per on entra el penis. Sí. 
I pot semblar una exageració de ficció, però creieu-me que no ho és. Són moltes les dones que no saben bé la seva anatomia. I si no sé què hi tinc allà a baix com puc tenir una bona relació amb mi mateixa? Com pot ser que els meus genitals els conegui millor la meva parella o la meva ginecòloga que jo? No hi ha res de més absurd i més contraproduent.

Així doncs, recomanació: agafa un mirallet, posa't còmoda al llit sense pantalons ni calcetes, il·lumina't bé l'entrecuix, separa les cames i observa què hi ha. Tranquil·lament, no cal masturbar-se, no és la intenció d'aquesta recomanació. Simplement, observa. 

Localitza els punts principals de la teva vulva: els llavis majors, els llavis menors, el clítoris, la uretra (el foradet del pipi, que queda entre el clítoris i la vagina), la vagina i l'anus (potser depèn de com estiguis posada l'anus no el pots veure).

Quan ho tinguis localitzat tot analitza les teves sensacions. Et resulta desagradable? Et fa fàstic? Doncs planteja't perquè passa, això. Si una part del nostre cos ens fa angúnia és molt difícil que ens porti plaer. No trobeu?

I si ho intentes i no pots fer-ho, perquè el rebuig és massa gran, jo et suggereixo que busquis ajuda d'una sexòloga que t'ajudi a treballar aquesta relació teva amb el teu cos i, per tant, a millorar les teves relacions sexuals.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.752 missatges
  • 221.158 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat