Viasona

Viasona

Més informació

Canal Racó musical

Judit Neddermann presenta el videoclip “No volem més cops”

La peça denuncia la repressió policial i està inclosa al seu últim disc, ‘Nua’

Judit Neddermann ha presentat el videoclip “No volem més copsˮ de la cançó inclosa al seu últim disc, Nua (Satélite K, 2018), que denuncia la repressió policial i que va sorgir a partir del cas de l'Ester Quintana, que va perdre un ull a a causa d'una bala de goma.

Ella explica que algunes estrofes de la composició les tenia buides, però després de l’1 d’octubre malauradament va tenir material suficient per acabar-les. “És una cançó que vol denunciar des de la dignitat i sense amagar la tristesa i la ràbia que sento com a ciutadana que s'aplaquin moviments socials amb violència”, diu Neddermann.

Es tracta també d'una “crítica a tots els responsables polítics que han pres aquestes decisions i als cossos policials que obeeixen i són capaços de generar aquestes situacions deplorables en què la democràcia i la llibertat desapareixen”. I afegeix que denuncia “l'opacitat i la falta d'informació que es facilita des dels cossos policials després d'episodis com aquests: es protegeixen internament i això fa molt difícil saber i condemnar els responsables d'aquestes agressions tan greus”.

Per l'elaboració del videoclip, produït per Los Veintiocho Films sota la direcció de Rober Ors, a més de l'Ester Quintana i el Roger Español, periodistes i associacions han cedit gratuïtament les imatges que l'han fet possible: Metromuster, Agència UO, 15M Bcn, Associació Irídia, Lafede.cat, Plataforma Cambiemos, Murcia, Manuel Delgado, Jordi Borràs, Andrea Baldo, Nacho Sánchez Beas, Sira Esclasans, Jordi Ullate, Bernat Acien, La Directa i Fotomovimiento.

Tots els beneficis del clip aniran destinats a Irídia (Centre per la Defensa dels Drets Humans) i ajudaran a afrontar la despesa judicial de la querella presentada pel Roger Español, l'últim ferit per una bala de goma a Catalunya.

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.177 missatges
  • 220.050 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat