Sílvia Catalán

Sílvia Catalán

Més informació

Canal Racó eròtic

Relacions sexuals quan tenim la regla

Aquest és un tema que sempre, sempre, sempre, genera debat. Sempre. N'he parlat moltíssimes vegades amb persones de grups i entorns diferents i és una conversa que sempre acaba generant opinions molt oposades. 

En general, en aquest debat no hi ha una posició clarament masculina ni una clarament femenina. Vull dir que m'he trobat tants homes com dones que diuen que endavant amb el sexe i la menstruació, com aquells que diuen que ni de conya els dies de menstruació s'aproparan a la vulva. 

Perquè ens costa tant?

La menstruació ha estat, des de sempre, motiu de vergonyes diverses tant per dones quan la patien com per homes quan a alguna dona se li acudia fer-ne referència estant ell al davant. Per sort, cada cop se'n parla més i estem més avesats a fer-ho, però tot i així segueix sent un dels grans tabús dins del món de la sexualitat. 

Recordeu, dones, quan éreu adolescents i demanàveu una compresa o un tampó a una amiga? Ho feies xiuxiuejant, ben allunyada del grup, no fos cas que algú se n'adonés que estaves amb la regla. Com qui passava droga, una cosa amagada i gairebé il·legal... 

Però a veure, si hi pensem, totes, TOTES les dones amb sistema reproductiu femení, menstruem fins a determinada edat. Així doncs, tenint en compte que som la meitat de la població, no hauria de ser tan normal parlar de la regla com parlar dels mocs quan estic encostipada?

Doncs no. Perquè la regla és una cosa bruta. Lletja. Que fa pudor. Que s'ha d'amagar. Que no es pot mostrar. 

Va, home, va! 

Mireu, la sang que surt per la vagina de les dones cada cop que té la regla és sang NETA!!! NETA! De debó, no fa pudor, fa olor de sang. La mateixa sang que et surt en un dit quan et fas un tall, o que et surt quan et mossegues la llengua. Exactament la mateixa sang. 

I doncs, d'on ve el "cuentu" aquest de la pudor?

Doncs ve, molt probablement, del moment en que la dona ha de començar a posar-se tovalloles ("paños", que diria la meva besàvia) entre les calcetes i la vulva, per a no anar regalimant pel món. Per descomptat, quan la sang de la mestruació s'acumula en un teixit de cotó i s'oxida en contacte amb l'aire, se'n desprèn una olor característica. I si les condicions d'higiene no són massa bones, pot arribar a fer pudor, clar. 
Però això era en la època de les nostres besàvies o àvies, en la nostra cultura occidental i de "primer món". Avui en dia les condicions d'higiene són MOLT més bones i podem canviar-nos els "paños" (les compreses o els tampons) molt sovint, i passar-nos-hi aigua per a treure les restes de sang que poden quedar a les angonals o dintre dels llavis menors. 

Per tant, si mantenim una bona higiene, la regla NO fa pudor! I, si enlloc de compreses o tampons, fem servir una copa menstrual, que no absorbeix i evita que la sang surti a l'exterior i per tant, ajuda a que s'oxidi menys, encara sentirem menys olor de "sang vella". 

Així doncs, sexe amb la regla, sí o no?

Per a mi, la resposta és ben clara: si ens ve de gust a tots els que hem de participar en el sexe, endavant. Si el que us fa mandra és el tema de les taques de sang (que això sí que us ho accepto, netejar llençols i/o tovalloles tacades de sang és un pal), sempre podeu recòrrer als tampons especials per a tenir relacions amb la regla. 

Són una mena d'esponges (ull! No n'useu d'esponges normals, que no estan esterilitzades i podríeu provocar-vos alguna infecció!!) dissenyades específicament per a això. S'introdueixen a la vagina i pots tenir relacions sexuals amb penetració sense por a anar regalimant. Un cop acabis la relació sexual, la treus i tornes a posar-te la copa o el tampó normal, o la compresa, i llestos. 

Hi ha solucions per a tot. Si et ve de gust el sexe, no te n'estiguis! ;)
 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.286.675 missatges
  • 220.704 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat